magda z. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 słodka suńka:) Po tym co przeszła to je się należał taki dom jak Wasz:) Quote
dorota k. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Słodka czyścioszka:loveu: Dla mojego diablątka kapiel w wannie - to kara. Pozdrowionka:) Quote
dorota k. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 dorota k. napisał(a):Słodka czyścioszka:loveu: Dla mojego diablątka kapiel w wannie - to kara. Pozdrowionka:) Co U WAS? POZDROWIONKKA:) Quote
dorota k. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Przeurocza Mordeczka :loveu: Pozdrowionka dla Was i uściski dla Niuni:loveu: Quote
aanka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Toż Karusia ma u Was jak w raju.....:p:multi::multi: Quote
dorota k. Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 A co u Niuńki i Was w takąpaskudną pogodę? :) Przesyłam cieplutkie i słoneczne pozdrowionka :) Quote
ula.g Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 witamy , Karusia nareszcie sie zakumplowała z 3 kotkami ktore mieszkaja obok(u Mamy), juz nie goni ich tylko popatrzy ,przejdzie,powyjada im jedzonko :-) wklejamy kilk fotek .POZDROWIENIA Quote
dorota k. Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jak tak będzie kocie wyjadała, to jeszcze miauczeć Niunia zacznie:evil_lol: Ale spoko - mój psiak,też na początku Kocicy podżerał, teraz już spoko i nie miauczy:lol: . Buziaki dla Ślicznoty:loveu: i całuski dla Super Właścicieli:loveu: Quote
dorota k. Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Dobry Wieczór:lol: Buziaki dla Karusi:loveu: i pozdrowionka:lol: Quote
ula.g Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Witamy i pozdrowionka od Nas i Karusi :-) :-) :-) :-) Quote
aanka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ta psinka oczarowała wszystkich w , gdy była w Bolesławcu , , ja też się w niej zakochałam , gdyby nie nasze 4 psiury :eviltong:, ......Nawet popłakałam się , gdy jej nie było rano w boksie , ale teraz widzę ,że lepiej nie mogła trafić..... życzę Wam wszystkiego dobrego i ślę całusy dla Karusi.:p Quote
magda z. Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ale z niej gwiazdeczka:) piękna jest, ma naprawdę dużo uroku w sobie i trafiła w odpowiedzialne ręce:) Buziole. Quote
dorota k. Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 I ja się cieszę, że Malutka do Was trafiła:loveu: I taka szczęśliwa:loveu: A mieliścieproblemy przez moją niewiedzę :oops: A dzięki Uli i Maćkowi Malutka ŻYJE:loveu::loveu::loveu: Quote
ula.g Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witamy , na zdjęciu trzyma zabawki w pyszczku i szczeka przez okno na pieski .Normalnie niesamowity cudak z tej Karuni.Pozdrowienia i buziaki od KARUSI. :-) Quote
magda z. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 trzeba pilnować dobytku;) jescze będą chciały zabrać, a ona jak księżniczka ma u Was. Quote
dorota k. Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 I widać, że szczęśliwa i uśmiechnięta:) I mi się pychol uśmiecha na takie zdjęcia i wiadomości:) BUZIOLE:loveu::loveu::loveu: Quote
ula.g Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witajcie i oglądajcie :-) (fotki mówią same za siebie).POZDRAWIAMY i BUZIAKI OD KARUSI. Quote
dorota k. Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Bardzo proszę wyściskać Dziewczynkę i ucałować:loveu: A dla Was Ula i Maciek - czapki z głów i WIELKI SZACUN:lol: Quote
ula.g Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Witamy. Karusia zaczyna nową zabawe z frisbee,gania jak szalona, :-) chyba jej się to podoba bo wszędzie przynosi frisbee. Pozdrowiamy i buziaki od Karusi <tak><tak> Quote
ula.g Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dorotko mamy pytanko. Czy to normalne aby Karusia tak uwielbiała owoce.Ona nam nie daje żyć jak jemy owoce,wcina gruszki ,jabłka,banany a nawet pomarańcze i mandarynki.Jak możesz to podpowiedz czy robimy dobrze dając jej owoce czy żle.Pozdrawiamy ULA I MACIEK Quote
dorota k. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Śliczna Dziewuszka z tą zabawką:loveu: Mój psiak jak mały był też owoce wcinał - teraz nawet nie spojrzy:p Myślę, że jak Karuni smakują i nic po nich się nie dzieje to jest OK! Jak będę u swojej wetki to jeszcze podpytam jak to z owocami u naszych pupili:lol: Pozdrowionka! i Dobrej Nocki życzę:loveu: Quote
dorota k. Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Jemy to - co nam smakuje, byle przypraw unikać. Bedę dopiero w pierwszą lipcową niedzielę, bo mam wyjazd. Uściski dla Dziewczynki i SERDECZNE POZDROWIONKA DLA WAS :) Quote
Recommended Posts