dorota k. Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Wieczorkiem jak już tak nie grzeje, to większość z nas jest szczęśliwa:) Oj też ciekawa bardzo jestem, czy Niunia by nas poznała. Na tych zdjęcich widać, że ona się najnormalniej w świecie śmieje :) Ucałujcie ten pysiol uśmiechnięty:loveu::loveu::loveu: I dla Was buziak:loveu: Quote
ula.g Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Witajcie .przepraszamy ze tak bez echa tyle dni.w weekend dostawa zdjec.POZDROWIENIA I BUZIOLE OD NIUNI. Quote
dorota k. Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Czekamy, czekamy niecierpliwie na zdjęcia naszej Ślicznotki i wieści o Niej. A Was mocno mocno ściskamy a Karunię miziamy :) Quote
ula.g Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Cześć Dorotko.Własnie sie zaczyna sie krotki urlopik wiec myszka bedzie mnie miała cały dzionek przy sobie.To nasze cudo jest takie słodkie , Maciek kupił jej nowe zabawki i teraz szaleje a starych nie pozwala wywalić .Zobaczysz jak na zdjeciu pilnuje kosci ,na 10 m nie mozna było podejsc .Pozdrawiamy i buziole od Karusi. Quote
dorota k. Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ten jej uśmiechnięty pychol :loveu: URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7716c4ac66917713.html"][/URL][/QUOTE] Mnie najbardziej rozbroiło to :) kołami do góry :) A Niunia pilnuje swojego dobytku :) My też mamy takie pudło z pluszakami naszego Dziadka. Większość jest bez nosa i oczu, ale wszystkie jego i nie wolno ruszać:) To znaczy wolno ale jak Dziadek się zgadza :) Udanego urlopu:) Buziaki ogromniaste i mizianko dla Karuni:loveu::loveu::loveu: Quote
ula.g Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Witajcie .Przesyłamy kilka fotek naszej myszki ganiającej za piłką.Pozdrawiamy serdecznie i buziole od Karusi. Quote
dorota k. Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Nareszcie :) Niunia nieźle sobie radzi z tą wielką piłką, która wygląda jak arbuz :) A urlopik już się skończył czy jeszcze trwa :razz: Buziole dla Karuni i oczywiśćie dla Was:loveu: Quote
ula.g Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 cześć Dziewczyny,urlopu już koniec :-( , (ale teraz to by była porażka taka brzydka pogoda).Karusia biedactwo musi siedzieć w domciu, ale się bawi zabawkami (arbuza już załatwiła :-) ).Zdjęcia prześlę w nastepnym poscie,pozdrawiamy i buziole od Karuni. Quote
ula.g Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Cześć Dorotko i Dziewczyny.Przesyłamy foteczki naszej córeczki :-) , co tam u Ciebie w tak gorący week.pozdrawiamy i buziole od Karusi.Czekamy na odwiedziny z niecierpliwoscią. Quote
dorota k. Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Tylko dla wtajemniczonych:) gdzie dooopcia a gdzie pysio:) Brzydka pogoda już u nas się skończyła i nastały upały..... już sama nie wiem co lepsze. Ale przeca nie będę marudzić. Tym bardziej, że takie cudowności zdjęcia wkleiliście naszej Ślicznotki :loveu: Ja jeszcze przed urlopem. Mam planowany wyjazd urlopowy od 1-go sierpnia. Buziaczki ogromniaste dla Was i Karuni:loveu::loveu::loveu: Quote
ula.g Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Czesc Dziewczyny , przesyłamy sesje zmęczonego życiem psiaka :-), pozdrawiamy serdecznie i buziole od Karusi. Quote
dorota k. Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Witamy witamy :) a co to Niuni zrobiliście, że Gwiazdeczka tak się zmęczuchała:razz: Buziole dla Karuni w sam środek tego pięknego nochala:loveu: dla Was również buziole:loveu: Quote
ula.g Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Karusia się pyta kiedy Ciocie ją odwiedzą :-), pozdrawiamy i buziole od Księżniczki.FOTKI WKLEIMY W WEEKEND Quote
dorota k. Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Czekamy niecierpliwie na nowe fotki Niuni:) Może w tym roku się uda :) Cały czas sercem i myślami jesteśmy z Wami:loveu: Quote
ula.g Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Czesc Dorotko ,przesyłamy foteczki i pozdrowionka serdeczne oraz buziole od Karuni. przyniosła jabłko z ogródka i nie chce oddać :-) Quote
aanka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 KOCHANE , PRZEŚLICZNE cudo:iloveyou::buzi::calus:. Moja Szysia tez tak sie zachowywała -jak capnęłła coś w paszczę to już koniec. i pilnowała potem cwaniara . a że była dosć duża i zaborcza ,to nie za bardzo można było to odzyskac :diabloti::evil_lol:.- tez była kudłaczem . Chcielibyśmy Was odwiedzić i wygłaskać psinke - może się uda ............. Pozdrawiam WAS i życzę zdrowia .. a królewnę macie wycałować i wyczuchrać :evil_lol:.... od Nas...... Quote
dorota k. Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Wesoła i szczęśliwa Księżniczka :) Jest niesamowita z chęcią zabawy i potrafi się wszystkim cieszyć i bawić. To zdjęcie z jabłkiem w pycholku jest przecudne:loveu: Buziole dla Was i Karuni ogromniaste :loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Bo jabłko to fajna sprawa, mój poprzedni psiur też tak z nimi latał. Jak będziecie w okolicach Trójmiasta to zapraszam:) Quote
ula.g Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dziekujemy , moze kiedyś te rejony wybierzemy :-), pozdrawiamy. Quote
ula.g Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Witamy Dziewczyny - Karusia ma sie dobrze , bawi się całymi dniami na ogródku a pożniej wieczorkiem śpi jak zabita :-).Za kilka tygodni mija 2 latka jak jest z nami (zrobimy jej urodzinki).Przesyłamy fotki , pozdrawiamy serdecznie i oczywiście wielkachne buziole od Księżniczki Karusi. jak jej nie zjeść :-) Quote
dorota k. Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Ależ ten czas szybko leci.... ech. Ciekawe, czy będzie torcik na urodzinki Niuni :cool3: Buziaki Kochani:loveu: Quote
Recommended Posts