Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Kochani:) I tak chciałoby się więcej robić, ale nie zawsze są możliwości. Kudłatej suni u nas nie ma - jest jedna Cyrkówka - przytulas kochany. Z psiakami ok! Ale jakby się dwie kobitki spotkały, to nie wiem jak by było. Ale możemy kudłatka Wam poszukac;) Buziaki i tzrymajcie się cieplutko:) Specjalne ogromne mizianko i całuski dla Karusi:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hej Kochani:) Na brak śniegu nie narzekamy :) Karusia - cudowności:loveu: Szczęśliwa i kochana Dziewuszka :loveu: A co tam u Was ,jak zdróweczko? Wielkie , wielkie buziole:loveu:

Posted

Cześć Dorotko,
U nas wszystko ok, bialutko i psiaczek happy. Zamówiliśmy Karuni ciuszki zimowe i czekamy na dostawe.W sobotę porobimy troszkę fotek i wrzycimy.Pozdrawiamy i hau hau od Karuni.

Posted

Czekam niecierpliwie na zdjęcia Karusi w zimowej kolekcji :) :loveu: Ja szukam czegoś w necie dla swojego Staruszka, ale on kurna taki niewymiarowy. :roll:
Buziaki Kochani:loveu: Podwójne dla Karuni:loveu::loveu:

Posted

Karuni przysłali ciuszki , ale są za małe o jeden rozmiar buuuuu. Na szczęście sprzedawca powiedział że jak mu odeślemy to wymieni na większe, (tylko Karunia będzie marzła jeszcze kilka dni).POZDRAWIAMY I BUZIOLE OD KARUNI ( fotki puścimy jutro bo dzisiaj sesja :-) :-) )

Posted

[quote name='ula.g']żarłoczek rękawiczek :-):-):-):-):-):-):-)

pozdrawiamy i hau hau od Karunci
Karunia jakąś meduzkę dorwała czy cóś:evil_lol: Kochani a skąd Wy takiego łobuizolka macie :cool3::lol:.
Sercem z Wami:loveu: cały czas jestem:loveu:

Posted

Wygląda , jak z jakiejś bajki :p:eviltong:.... a taka smutna kiedyś była ..... cuda się zdarzają ------ pozdrawiam Was i caałuję w pysio Karusię :buzi::calus::tree1:..............

Posted

Bo to jest nasze cudo , jest taka szczęśliwa jak jesteśmy w domciu na krok nas nie opuszcza.My też zaraz po pracy chodu do domciu do naszego kudlatego szczescia, pozdrowwienia.

Posted

Przy Takiej Super Pańci i Super Pańciu Dziewczynka dostała nowe życie:loveu:
A Karusię widać teraz spod śniegu ? :cool3: Bardzo proszę - wymiziać mocno mocno Niunię ode mnie:loveu: I dla Was również buziole:loveu:
Ula - koleżanka dla Karusi aktualna? Kilkanaście kilometrów od Bolesławca jest kudłata sunieczka podobna do yorka, która w bunkrze mieszka. Nie bądź proszę zła na mnie że pytam:roll:
http://www.otoboleslawiec.pl/news.php?id=56636
http://www.otoboleslawiec.pl/news.php?id=57037
szczeniaczki już od dzisiaj w domkach. Pozostałym szukamy domków.

Wielkie Buziaki raz jeszcze:loveu::loveu::loveu: