Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Dziewczyny , sorki ze tak krotko , ale czekamy na dostęp do neta od nowego dostawcy .Za kilka dni juz Karusia na bieżąco .Pozdrawiamy i buziole od Karunci.

• 2 weeks later...
Posted

Nareszcie , jesteśmy już na bieżąco.Srdecznie pozdrawiamy i przesyłamy zdjęcia Karuni .Pozdrowionka i buziole od Psiaczka.

uwielbia jazdę przy otwartym oknie

piłka żyła tylko 2 godziny :-)

Posted

Ta rozwichrzona sierściucha jest przecudowna :loveu: Nigdy bym nie przypuszczała, że Karunia to,kilerek na piłki;):evil_lol:. Kochani buziole ogromniaste dla Was i Dziewczynki:loveu::loveu::loveu: Jesteście dla mnie lekiem i przywracacie wiarę w trudnych momentach......

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Dorotko.Co tam słychać.U nas wszystko oki, Karusia zdrowiutka, wariuje, takie cuda nam pokazuje że hej(czym ona nas jeszcze zaskoczy to juz sami nie wiemy) :-) .Przesyłamy kilka foteczek i mocno pozdrawiamy ,oczywiście buziole od Karuni.

Coś nie możemy wkleić fotek ?
to przesyłamy linki

http://images47.fotosik.pl/1089/e049d4db5ae3ef08gen.jpg

http://images41.fotosik.pl/1056/37d30534395bbbb0gen.jpg

http://images43.fotosik.pl/1089/952b11232a7c5d88gen.jpg

http://images50.fotosik.pl/1099/a385d99b9c884c4cgen.jpg

http://images39.fotosik.pl/1056/c8f5e100a4a8ebcdgen.jpg

Posted

Nareszcie :) Bardzo się za Wami stęskniłam, szczególnie za Karunią Cudunią . Ona na pewno jeszce nie raz Was pozytywnie zaskoczy. Słonko kochane miała ogromne szczęście - wiem, że nudna się robię, ale będę cały czas to powtarzać.
A u nas - mamy trochę problemów - jednak mamy nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży.
Wieści od Was dodają na siły. Serdecznie pozdrawiam i buziaczki oczywiście tradycyjnie:loveu::loveu::loveu: I oczywiście zawsze czekamuy na nowe wieści i foty:loveu:

Posted

Cosik namieszaliśmy z przeglądarką , teraz już foty mozemy wklejać.Dorotko wcale nie jestes nudna z powtarzaniem , my się bardzo cieszymy ze mogliśmy przynajmniej jedną psinkę uratować , gdyby była możliwość (Karunia jet strasznie zazdrosna)to byśmy jeszcze kilka psiaków zabrali .Bardzo doceniamy co robicie dla tych istotek.Ostatnio Karuni koleżnka sie przedostała przez płot do nas i gdy Maciek zaczął ja głaskać i tulić to zrobiła sie bardzo niedobra.pozdrawiamy i za kilka dni następne newsy z domciu Karusi . Aha i buziole od KARUNI.:-)

ale nudy

dawaj orzechy (właśnie Maciek łuska orzechy a Karunia bardzo je lubi)

dawaj orzechy :-)

Posted

Niunia jest zazdrosna i chce Was mieć na wyłączność :) Nie dziwię się zresztą po tym co Malutka przeszła.... Daliście jej nowe życie..... Morducha kochana:loveu: Wymiziajcie mocno mocno Dziewczynkę. Zawsze niecierpliwie czekam na nowe zdjęcia i info. Serdecznie pozdrawiam .Buziole oooooogromne:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Sorki ze tak dlugo bez oddzewu,ale mamy strasznie mało czasu.Przesyłamy oczywiście zdjęcia księżniczki i mocno pozdrawiamy.Aha Karusia mówi ze wysyła wielkie buziole :-).

Posted

A ja sorki, że tak późno, ale mam problemy z monitorem i udało mi się w końcu wypożyczyć. Jak zobaczyłam , że są nowe wieści, to w pierwszej kolejności do Was zaglądam :) Wspaniałe zdjęcia Niuni - Karuni :loveu::loveu::loveu: Słonko jak na wczasach i pycholek uśmiechnięty. Powiedzcie Malutkiej, że mocno Ją ściskam i w sam środek nochala całuję:loveu: I dlA Was buziole i uściski:loveu:

Posted

u mnie też przeprowadzki były, awarie komputra i uropl, ale już nadrobiałm oglądanie.
Niestety z tymi psimi jedynakami to już tak jest - mój Bismarck też srednio tolerował lolki Luśkę, jak się w zeszłym roku urlopowała - na spanie to juz obowiązkowo chodziła spać osobno, a w dzień trzeba było patrzeć, bo Bismarck to zbój;)

Niunia wesolutka i radosna, ma wspaniałych ludzi wokół siebie , to co się dziwić:) Pozdrawiamy z Bismarckiem.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie, Karunia coś mało pozuje więc fotki moze jutro.Dostała nowego misia i cały czas go chowa (ugryzła Ulę jak chciała zabrać zabawkę,ale pozniej strasznie przepraszała).Moze myśli ze to jej dzidziuś :-) .Pozdrawiamy i wielkachne buziole od Karusi.:-)

Posted

Ten "Kudłaty Stworek" to ma lepiej jak pączuś w maśle:) Udanego wyjazdu. Pychole dla STWORKI KARUNI:loveu: i dla Was oczywiście:loveu: I czekamy na wieści po powrocie:)

Posted

Cześć Dorotko i Magda.Karunia zdrowiutka ,troszke smutna (Maciek na wyjazdach ,tylko w weekendy w domciu ale jak wraca to wariuje że hoho).Na szczepieniu ostatnio ugryzła weta dwa razy :-) (sprawdzał jej skórę bo zobaczyliśmy dziwną narośl chyba się wkurzyła :-) ). Ale już wszystko ok , zeszło samo . Karunia czeka na śnieg, bedzie w swoim żywiole . Pozdrawiamy serdecznie i wielkachne buziole od Księżniczki.

Posted

Witajcie :) Słonko widać stęsknione jak Pańcio wyjeżdża i jak wraca to swoją radość pokazuje.
Mam nadzieję, że wet był szczepiony i Karusi nic nie zagraża ;) ale w razie czego poproście aby zaświadczenie pokazał, że zdrowy jest ;):evil_lol:
Wiecie co, jak mam doła i wydaje się, że wszystko na nic, to zaglądam sobie do Was - nawet nie piszę- ale od razu robi mi się lepiej i wiem, że warto i trzeba robić to co się robi. Kochani buziole ogromniaste dla Was i Karuni:loveu::loveu::loveu:

Posted

wysokopienna z niej psica:) Cieszę się, że zdrowa. Maciek z pewnością szczęśliwy, że tak jest witany po powrocie - to są naprawdę piękne chwile, jak się wraca i taki mały potworek szaleje.
Pozdrawiam ciepło

Posted

Również Was pozdrawiam , zdjęcia b. fajne , jak zwykle Karusia przepięknie wychodzi :evil_lol:.
Widzę ,że trzyma jakiegoś baranka w pyszczku :evil_lol:.
Uściski dla wszystkich Was .:p, a dla Karuni prosto w pysio:eviltong:

Posted

Cześć Dziewczyny. Przesyłamy kolejne foteczki naszej małpeczki :-).pozdrawiamy serdecznie i wielkie buziole od KARUNI.Odezwiemy się w weekend.

ku ku

Jedzonko do łóżeczka :-) :-)

Posted

Ale Karuni się powodzi :) Jedzonko do łóżka :) Pozdrowionka i buziaki :loveu::loveu::loveu: i oczywiście cały czas czekamy na fotencje i wieści o Niuni. Wyściskajcie ją proszę mocno mocno :loveu::loveu::loveu: