aanka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wyściskuję malutką dzidzi z całych sił- coraz piękniejsza jest :evil_lol::lol:. Pozdrawiam Was :wink:... Quote
dorota k. Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Puk , puk...... co Tam u Was i Karuni....... Quote
ula.g Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Witamy Dziewczyny , sorki ze tak krotko , ale czekamy na dostęp do neta od nowego dostawcy .Za kilka dni juz Karusia na bieżąco .Pozdrawiamy i buziole od Karunci. Quote
dorota k. Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Mnie jakiś czas też nie było. Stęskniłam się za Słonkiem. Poczekam cierpliwie. Buziole ogromniaste:loveu::loveu::loveu: Quote
ula.g Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nareszcie , jesteśmy już na bieżąco.Srdecznie pozdrawiamy i przesyłamy zdjęcia Karuni .Pozdrowionka i buziole od Psiaczka. uwielbia jazdę przy otwartym oknie piłka żyła tylko 2 godziny :-) Quote
dorota k. Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Ta rozwichrzona sierściucha jest przecudowna :loveu: Nigdy bym nie przypuszczała, że Karunia to,kilerek na piłki;):evil_lol:. Kochani buziole ogromniaste dla Was i Dziewczynki:loveu::loveu::loveu: Jesteście dla mnie lekiem i przywracacie wiarę w trudnych momentach...... Quote
ula.g Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Cześć Dorotko.Co tam słychać.U nas wszystko oki, Karusia zdrowiutka, wariuje, takie cuda nam pokazuje że hej(czym ona nas jeszcze zaskoczy to juz sami nie wiemy) :-) .Przesyłamy kilka foteczek i mocno pozdrawiamy ,oczywiście buziole od Karuni. Coś nie możemy wkleić fotek ? to przesyłamy linki http://images47.fotosik.pl/1089/e049d4db5ae3ef08gen.jpg http://images41.fotosik.pl/1056/37d30534395bbbb0gen.jpg http://images43.fotosik.pl/1089/952b11232a7c5d88gen.jpg http://images50.fotosik.pl/1099/a385d99b9c884c4cgen.jpg http://images39.fotosik.pl/1056/c8f5e100a4a8ebcdgen.jpg Quote
dorota k. Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Nareszcie :) Bardzo się za Wami stęskniłam, szczególnie za Karunią Cudunią . Ona na pewno jeszce nie raz Was pozytywnie zaskoczy. Słonko kochane miała ogromne szczęście - wiem, że nudna się robię, ale będę cały czas to powtarzać. A u nas - mamy trochę problemów - jednak mamy nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży. Wieści od Was dodają na siły. Serdecznie pozdrawiam i buziaczki oczywiście tradycyjnie:loveu::loveu::loveu: I oczywiście zawsze czekamuy na nowe wieści i foty:loveu: Quote
ula.g Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cosik namieszaliśmy z przeglądarką , teraz już foty mozemy wklejać.Dorotko wcale nie jestes nudna z powtarzaniem , my się bardzo cieszymy ze mogliśmy przynajmniej jedną psinkę uratować , gdyby była możliwość (Karunia jet strasznie zazdrosna)to byśmy jeszcze kilka psiaków zabrali .Bardzo doceniamy co robicie dla tych istotek.Ostatnio Karuni koleżnka sie przedostała przez płot do nas i gdy Maciek zaczął ja głaskać i tulić to zrobiła sie bardzo niedobra.pozdrawiamy i za kilka dni następne newsy z domciu Karusi . Aha i buziole od KARUNI.:-) ale nudy dawaj orzechy (właśnie Maciek łuska orzechy a Karunia bardzo je lubi) dawaj orzechy :-) Quote
dorota k. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Niunia jest zazdrosna i chce Was mieć na wyłączność :) Nie dziwię się zresztą po tym co Malutka przeszła.... Daliście jej nowe życie..... Morducha kochana:loveu: Wymiziajcie mocno mocno Dziewczynkę. Zawsze niecierpliwie czekam na nowe zdjęcia i info. Serdecznie pozdrawiam .Buziole oooooogromne:loveu::loveu::loveu: Quote
ula.g Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Sorki ze tak dlugo bez oddzewu,ale mamy strasznie mało czasu.Przesyłamy oczywiście zdjęcia księżniczki i mocno pozdrawiamy.Aha Karusia mówi ze wysyła wielkie buziole :-). Quote
dorota k. Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 A ja sorki, że tak późno, ale mam problemy z monitorem i udało mi się w końcu wypożyczyć. Jak zobaczyłam , że są nowe wieści, to w pierwszej kolejności do Was zaglądam :) Wspaniałe zdjęcia Niuni - Karuni :loveu::loveu::loveu: Słonko jak na wczasach i pycholek uśmiechnięty. Powiedzcie Malutkiej, że mocno Ją ściskam i w sam środek nochala całuję:loveu: I dlA Was buziole i uściski:loveu: Quote
magda z. Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 u mnie też przeprowadzki były, awarie komputra i uropl, ale już nadrobiałm oglądanie. Niestety z tymi psimi jedynakami to już tak jest - mój Bismarck też srednio tolerował lolki Luśkę, jak się w zeszłym roku urlopowała - na spanie to juz obowiązkowo chodziła spać osobno, a w dzień trzeba było patrzeć, bo Bismarck to zbój;) Niunia wesolutka i radosna, ma wspaniałych ludzi wokół siebie , to co się dziwić:) Pozdrawiamy z Bismarckiem. Quote
ula.g Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Witajcie, Karunia coś mało pozuje więc fotki moze jutro.Dostała nowego misia i cały czas go chowa (ugryzła Ulę jak chciała zabrać zabawkę,ale pozniej strasznie przepraszała).Moze myśli ze to jej dzidziuś :-) .Pozdrawiamy i wielkachne buziole od Karusi.:-) Quote
ula.g Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Oto foteczki Karuni.Pozdrawiamy i buziole od Księżniczki. Quote
dorota k. Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Ależ Pannica ma piękną fryzurkę :) A z tym ugryzieniem - łobuziara jedna. Mam nadzieję, że nie mocno. Buziole dla Karusi i dla Was:loveu: Quote
ula.g Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Cześć Dorotko, przesyłamy kilka foteczek misiaczka naszego.Odezwiemy się za tydzień (wyjazd).Pozdrawiamy i buziole od kudłatego stworka :-). Quote
dorota k. Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ten "Kudłaty Stworek" to ma lepiej jak pączuś w maśle:) Udanego wyjazdu. Pychole dla STWORKI KARUNI:loveu: i dla Was oczywiście:loveu: I czekamy na wieści po powrocie:) Quote
magda z. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Piekna z niej psinka i bardzo wygodna:) Udanego wyjazdu:) Quote
ula.g Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cześć Dorotko i Magda.Karunia zdrowiutka ,troszke smutna (Maciek na wyjazdach ,tylko w weekendy w domciu ale jak wraca to wariuje że hoho).Na szczepieniu ostatnio ugryzła weta dwa razy :-) (sprawdzał jej skórę bo zobaczyliśmy dziwną narośl chyba się wkurzyła :-) ). Ale już wszystko ok , zeszło samo . Karunia czeka na śnieg, bedzie w swoim żywiole . Pozdrawiamy serdecznie i wielkachne buziole od Księżniczki. Quote
dorota k. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Witajcie :) Słonko widać stęsknione jak Pańcio wyjeżdża i jak wraca to swoją radość pokazuje. Mam nadzieję, że wet był szczepiony i Karusi nic nie zagraża ;) ale w razie czego poproście aby zaświadczenie pokazał, że zdrowy jest ;):evil_lol: Wiecie co, jak mam doła i wydaje się, że wszystko na nic, to zaglądam sobie do Was - nawet nie piszę- ale od razu robi mi się lepiej i wiem, że warto i trzeba robić to co się robi. Kochani buziole ogromniaste dla Was i Karuni:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 wysokopienna z niej psica:) Cieszę się, że zdrowa. Maciek z pewnością szczęśliwy, że tak jest witany po powrocie - to są naprawdę piękne chwile, jak się wraca i taki mały potworek szaleje. Pozdrawiam ciepło Quote
aanka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Również Was pozdrawiam , zdjęcia b. fajne , jak zwykle Karusia przepięknie wychodzi :evil_lol:. Widzę ,że trzyma jakiegoś baranka w pyszczku :evil_lol:. Uściski dla wszystkich Was .:p, a dla Karuni prosto w pysio:eviltong: Quote
ula.g Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cześć Dziewczyny. Przesyłamy kolejne foteczki naszej małpeczki :-).pozdrawiamy serdecznie i wielkie buziole od KARUNI.Odezwiemy się w weekend. ku ku Jedzonko do łóżeczka :-) :-) Quote
dorota k. Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Ale Karuni się powodzi :) Jedzonko do łóżka :) Pozdrowionka i buziaki :loveu::loveu::loveu: i oczywiście cały czas czekamy na fotencje i wieści o Niuni. Wyściskajcie ją proszę mocno mocno :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts