Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ppx']Udało Wam się? (tzn. udało się komuś xD?)
mam pytanie - pisał ktoś z Was pytanie do nich na maila i odpisali coś?

Mnie również ciekawi, czy to "50 zł za artykuł" nie jest dla picu, i czy przez przypadek ta gazetka nie jest pisana przez redakcję...
(*idzie sprawdzać, czy któraś z osób istnieje na nk :diabloti: *)

Hmm... jestem na 19 stronie i na razie tylko znalazłam pięć osób które nadesłały zdjęcia, a z artykułów - żadnej.
Próbuję dalej.

Znajomej zdjęcie prawdopodobnie będzie w następnym numerze. :D
To z tego co widać - bardziej opłaca się wysyłać foty. (;[/QUOTE]
ja kupiłam gazetkę bo sobie pomyślałam łał jakaś nowa o psiakach fajnie- przeglądnełam coś tam o szkoleniu poczytałam... no i wysłałam artykuł o moich psach tego samego dnia i kilka zdjęć, widzę że wykorzystano w najnowszym numerze moje dzieło (nieco"ulepszono" treść) no i opublikowano w sumie cztery moje zdjęcia i dostałam za wszysko 50zł... haha a pisało za każde opublikowane...

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam przy sobie gazetki, na początku gdzieś - artykuł o Manchesterach... na mojego dzisiejszego maila do redakcji przyszła odpowiedz iż nastąpiła pomyłka i resztę pieniędzy wypłacą w przyszłym miesiącu...

Posted

Zdjęcie mojego psiaka też zostało opublikowane w MKP, w zeszłym numerze. Dostałem 50 zł, więc ty powinnaś dostać 250 zł. Za każde opublikowane zdjęcie i artykuł czyli 4 zdjęcia razy 50 = 200 + 1 artykuł 50 zł = 50 razem = 250 :-).

Posted

Zdjęcie mojego psiaka też zostało opublikowane w MKP, w zeszłym numerze. Dostałem 50 zł, więc ty powinnaś dostać 250 zł. Za każde opublikowane zdjęcie i artykuł czyli 4 zdjęcia razy 50 = 200 + 1 artykuł 50 zł = 50 razem = 250 :-).

Posted

Za te gastronomiczne pisemka dają 100 zł za opublikowanie (tak piszą przynajmniej) :P.
Poza tym co jest jeszcze w numerze sierpniowym? Bo już pewnie wrześniowy jest, a tamtego jakoś nie kupiłam...
Co do tych 50 zł, to pisali, że jednorazowo. o;

Posted

"Nie jest przekupny, jest świetnym stróżem. Czujny, ale nigdy agresywny. Nie hałasuje bez powodu. W stosunku do obcych jest nieufny, traktuje ich raczej z rezerwą i obojętnością."
brzmi moim zdaniem inaczej niż stwierdzenie w czasopiśmie "Nie przekupny,czujny i raczej nie agresywny-jest świetnym stróżem. nieufny w stosunku do obcych, traktuje ich z rezerwą"
...dla mnie rożnica między psem nigdy nie agresywnym a raczej nie agresywnym...a to może takie szczególiki

Posted

[quote name='netheter']No dla mnie to też różnica. I ten dodatek o świetnym stróżu, bo nie halasuje bez powodu i jest nieufny do obcych?[/QUOTE]
hehe MT szczeka jak się ktoś pojawia na posesji ale nie szczeka w domu, czasem spotykam psy przy których nie da sie nawet porozmawiać bo zagłuszają... co do tej nieufności i rezerwy one poprostu są obojętne na obcych- brak reakcji totalny- mozesz ją na ulicy pogłaskać a ona czasem nawet nie machnie ogonem, i absolutnie nie warknie na nikogo...nie boi się, zwyczajnie pyta wzrokiem-My się znamy??? :))) na pewno nie pójdzie z obcym...za to jak kogoś zna, heheh trudno się opędzić taki przychlast :)

Posted

Zagadka tego samego stylu wyjaśniona - korepetytor/edytor czy jak to się zwie tak to robi. :P
Dowiedziałam się dziś, że moje się dostało. :loveu:
Tekst skrócony (w sumie się nie dziwie, bo się rozpisałam xD), czasami wyrwane z kontekstu i śmiesznie dość brzmi, ale i tak się cieszę i raduję. ;P

Posted

Również dziś zakupiłam, nie ukrywam, że tak trochę skusiła mnie szansa dostania pieniędzy :diabloti:, no ale przeczytam sobie, zobaczę, czy warta kupowania :).

Posted

Hej, też kupiłam tą gazetę i chyba wyślę zdjęcie i mam pytanie, ten kupon to mogę zeskanować i im wysłać na maila no nie? :-) i jeszcze coś jak jest na tym kuponie ramka DZIAŁ to są cyferki 1, 2... i opok jest to przedzielone co wpisać w drugiej rubryce?