Avaloth Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Widziałam jeden numer tego czegoś w Empiku. Patrzę, ło, jakiś nowa gazeta o psach. Co prawda jakaś taka mała i papier taki dziadowy, ale może zawartość lepsza. Dziadostwo do potęgi. A estetyka wykonania równie 'świetna' Quote
Błyskotka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ja kupiłam pierwszy i drugi numer z ciekawości. Gazetka pod względem ceny tania i to jest plus. Jednak czegoś jej brakuje. Quote
Asiunia852 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 To jest do: Iś & Chester i do innych co mówią że gazeta jest kiczowata !! [URL="http://www.dogomania.../members/44138-I%C5%9B-amp-Chester"][/URL] Nie ma sie co tej gazety czepiać płacicie 3 zł a nie 8 jak za inne psie gazety !! Masz za tyle co zapłaciłeś więc nie czepiajcie sie gazety co kosztuje polowe taniej niz inne i jest połowę gorsza !! Quote
BENEK104 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Mi się tam ta gazetka podoba, co prawda prawnik piszę trochę niedokładnie w niektórych kwesiach ale ogólnie OK, jak za 3 zł. Bardzo w aktualnym numerze podoba mi się zdjęcie psa z językiem na nosie ze strony 27 (numeru 3) nadesłane przez Patryka Łuczyńskiego. CO O NIM MYŚLICIE ? Quote
BENEK104 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Jeżeli chodzi Ci o mnie to z tą redakcją nie mam nic wspólnego. Czytam gazetę od pierwszego numeru i pisze prawdę co na jej temat sadzę, napisałem do redakcji w sprawie błędów w wypowiedzi prawnika w numerze drugim miesięcznika "Mój kochany pies". Quote
Wiwi Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 szczerze nie podoba mi się ta gazeta... kupiłam 1 numer, 2 przejrzałam, nic sensownego zdziwił mnie fakt, że już do pierwszego numeru "napisali" czytelnicy, jak to możliwe? poza tym większość historii zdaje się być wyssana z palca w ogóle zastanawiam się też jaki jest sens wydawania tej gazety, same historyjki w typie: "a mój psiak to tamto itd.", takie rzeczy to można usłyszeć od każdego właściciela psa spotkanego gdziekolwiek, więc po co kupować tą gazetę, żeby poczytać nie wiem o plotkach? ale ludzie lubią plotkować i tak ja sprzedają się plotkarskie gazetki, to pewnie to też będzie się sprzedawać, bo skoro kogoś interesuje, gdy jakaś gwiazdka kichnie na jakiejś imprezie to też z miłą chęcią poczytają sobie o Pani Kasi i katarze jej yoreczka albo w co lubi go ubierać lub jaki szampon najładniej pachnie :) ale się rozpisałam :) ale tak sobie osobiście myślę o tej gazetce :) Quote
Pies Pustyni Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='BENEK104']Mi się tam ta gazetka pomaga, co prawda prawnik piszę trochę niedokładnie w niektórych kwesiach ale ogólnie OK, jak za 3 zł. Bardzo w aktualnym numerze podoba mi się zdjęcie psa z językiem na nosie ze strony 27 (numeru 3) nadesłane przez Patryka Łuczyńskiego. CO O NIM MYŚLICIE ?[/QUOTE] To mowisz BENEK,wytknales prawnikowi bledy... [QUOTE]CO O NIM MYŚLICIE ?[/[/QUOTE] O prawniku czy Patryku Łuczyńskim? Quote
BENEK104 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No niestety sam znam interpretacje Ustawy o ochronie zwierząt i prawnik w numerze drugim źle napisał odpowiedź. Co myślicie o zdjęciu psa nadesłanego przez Patryka Łuczyńskiego :-) . Quote
Avaloth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pies pustyni czyżbym wyczuwała ironię ? :diabloti: [QUOTE]zdziwił mnie fakt, że już do pierwszego numeru "napisali" czytelnicy, jak to możliwe?[/QUOTE] mnie też. ciekawe co za czytelnicy wiedzieli że można pisać do gazetki zanim takowa powstała :evil_lol: [QUOTE]w ogóle zastanawiam się też jaki jest sens wydawania tej gazety, same historyjki w typie: "a mój psiak to tamto itd.", takie rzeczy to można usłyszeć od każdego właściciela psa spotkanego gdziekolwiek, więc po co kupować tą gazetę, żeby poczytać nie wiem o plotkach?[/QUOTE] dokładnie. jeszcze rozwaliła mnie część w bodajże nr. 1 na podstawie zdjęcia piali jakich ras mieszanką jest pies xd i dokładnie wiedzieli że akurat mama to lab, a tata dobek xd Quote
Ppx Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Na początku chyba była jakaś wkładka zapowiadająca nową gazetę w innych pismach tej redakcji. ;p Quote
Litterka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 I tak od razu ludzie rzucili się do pisania? Prawda jest taka, że te historie czytelników są wymyślane w redakcji. Nie wiem, czy już na tym wątku pisałam, że kiedyś w piśmie z historiami od ludzi trafiłam na historyjkę, a chyba 2 lata później, była ona jeszcze raz? Quote
wiki4 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='I♥Torro']Mi tam się podoba...;)[/QUOTE] Dla takiej 'znawczyni' wystarczy ;) Chyba się dziś wybiorę do kiosku i też zakupię z czystej ciekawości :cool3: Quote
Malwa774 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Też chciałam tę gazetę kupić z czystej ciekawości, ale u mnie w kioskach praktycznie żadnych gazet o psach nie ma -,- Quote
Nayantara Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Obleciałam kilka kiosków iii..., nie ma! Jest może e-gazetka, którą można w necie przeczytać? Quote
Wiwi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 jak ktoś chce to mogę oddać (za darmo ;)) moją (pierwszy numer) mi się raczej nie przyda ;) Quote
Nayantara Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A gdzie mieszkasz? Bo ja swojej nie mogę dostać. Tylko jak Ci tu za przesyłkę zwrócić? Quote
sunshine Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Czy w gazecie jest artykuł o husky? Shira i Martyna ze Wrześni? Jeśli tak to jaki?:P Quote
Wiwi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='CarolineS']A gdzie mieszkasz? Bo ja swojej nie mogę dostać. Tylko jak Ci tu za przesyłkę zwrócić?[/QUOTE] Wrocław :) hm a gdybym tak ją zeskanowała? Quote
Nayantara Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jeżeli możesz to czekam. Najlepiej zapakuj i albo wrzuć do ściągnięcia, albo wyślij na maila ok? ; ] Quote
Wiwi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 no to poproszę mejle na priv a jak mój skaner znowu ruszy to prześlę, tylko przypomnieć się proszę :) Quote
Recommended Posts