anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='ewatr']Jestem i ja ... postaram sie porozsyłac watek -na poczatek...;)[/QUOTE] [quote name='Akrum']jej. od piątku na dogo mnie nie było, a tu takie wspaniałe wieści, że chudzinek się znalazł :) super, gratuluje akcji cioteczki i wujaszku :) z mojej strony,tak jak mówiłam oferuję pomoc w ogłoszeniach (oczywiście jak już będzie można go ogłaszać), kasy niestety nie mam, sama mam teraz spory wydatek, bo walczę o swojego kota, którego mi ktoś podtruł i skopał :( ale mogę podesłać komuś kilka ciuszków, nowych ze sklepu od teściowej na zrobienie bazarku. zdjęć nie mogę cyknąć, bo aparat jeszcze nie naprawiony, ale jak któraś z ciotek byłaby chętna, to mogę paczuszkę podesłać :) dajcie znać :)[/QUOTE] każda pomoc pożądana...dziekujemy bardzo Quote
agusiazet Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Faktycznie psiaki podobne, ale mam nadzieję, ze to dwa różne egzemplarze!!!! To utykanie Juniora, czy czasem ktoś go nie skopał? Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 śpi dziecko ... raz na kanapie..raz na fotelu... nózki do góry -widocznie tak mu dobrze... ześlinił sie znowu jak jego DT Pańcia weszł i sie przestaszył.... dajemy mu czas do środy ... potem jedzie do weta na krew i test na babeszje... takie slinienie i drgania mogą byc wynikiem duzego stresu :/ mały ma apetyk..siku i koopa w normie.. jje czesto i z apetytem kontaktowy..macha ogonem...wygladał juz przez okno jak psy szczekały... TEN psiurek to napewno nie ten w zaaczniku.... inne łapiny Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 JAk ogladam ten filmik..to az sie same łzy na oczy ciśnna!!! nedza na czterech lapach.... ale powiem Wam jedno..nedza, nedzą...ale inteligencja wrodzona jest:) nie wszedł w kałuże..nie ubłocił łpek.. kiwał sie..ale tylko po twardym i suchym chodził...łapinek kiwajacych w moim błocie..tzn. trawie nie ufajdał... Dzwoniła Asia... bedzie mu podawac do gotowanego jedzenia dodatkowo saszetki Royala dla rekonwalescentów...jakas papke... ma 3 saszetki...prosiła zeby dokupic - w srode dokupie szaszeti i scanomunne... Quote
Ellig Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Sucha karma kupiona, zaplacona jutro powinna byc u Juniora.... Trzymaj sie maly:) Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Ellig']Sucha karma kupiona, zaplacona jutro powinna byc u Juniora.... Trzymaj sie maly:)[/QUOTE] DZIEKUJEMYYY...junior nabieraj sił...normalna..pyszna karma czeka!!!! a nie jakies papki i duperele... DT Juniorowe dostało info, ze mozna dawać Juniorowi [B]RC Convalescence Support 50g[/B] drogie gówno - jako dodatek do paszy - 8zł za sztuke ja kupie 3 sztuki....moze wyskrobe jeszcze coś :/ kto moze kupić jeszcze pare :( Aimez na szkoleniu - konta nie sprawdzi..nie wiem czy chudziak ma juz jakiegoś sponsora... ale jakakolwiek kaska na konto to zaplecze na te badania Juniorowe karma jedzie od Elig :* /starczy mu na jakis czas przy takich przebiegach jakie on ma/ zrobimy chuderlakowi badania krwi i badanie na babeszjoze bo tak to bedziemy celowac jak ślepy...a maluszek dalej sie trzesie i ślini... DT obserwuje malca i widzi, ze on zaczyna miec te ataki systematycznie co jakis cza :( lub jak sie przestraszy... a strachliwy jest bardzo - musiał mu ten człowiek pokazać jaki to ten psi świat piękny!!! do dzieci ufny i kontaktowy... wogle..jak nie ślini sie i nie trzesie to bardzo mile psisko...merdajace kita, kt jest grubsza od jego nogi :/ taka kochana pokraka Quote
Akrum Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 to która cioteczka chciałaby zrobić ciuszkowy bazarek dla chudzielca? jakbym podesłała rzeczy? bo jak już wspomniałam, mam zepsuty aparat. Quote
yoko100 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ja tez wlasnie chcialam zrobic bazarek to mi padl aparat ggrrrr, co tam u chlopaka Quote
Panca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 slinienie to moze byc rzeczywiscie wynik stresu - moj Gap slinil sie przez pierwszy rok zycia w aucie tak ze nawet nie musialam uruchamiac silnika a on juz calyw pianie byl...mial chorobe lokomocyjna ktora z wiekiem mu przeszla ale zanim sie wyleczyl wiadrami zniego woda leciala ..az mi sie wierzyc nie chcialo rozumiem ze wizyta u weta w srode - caly czas licze ze to nic powaznego i ze on po prostu jest strachajlo:) Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Juniorek..... Slonce Ty Moje..... ciesze sie, ze jesz, pijesz i spisz....:):) Anita.... wpisz wplaty, ktore dzis przyszly na Juniorka... 17.05.2010 Monika P........30 zl 17.05.2010 Lu_Gosiak.......50 zl 17.05.2010 Anna G...........70 zl. Juniorek... widzisz jak Cie maly baczku Ciotuchny kochaja......:):) Dziekujemy w imieniu malucha......:):):) Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 dziekujemy :) wielce...w imieniu Juniorka.... na badanie krwi JEST! Quote
yumanji Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Junior jest na DT u mnie.Spi na kanapie na miekkim poslaniu,opatulony moim welnianym swetrem po same uszy .Miske z jedzeniem podtykam mu pod nos,zeby nie musial schodzic.Zjada male ilosci,ale czesto,zreszta tak ma byc.Szczekanie psow,ktore dobiega z podworka mu najwyrazniej nie przeszkadza,natomiast trzeba po cichu i powoli wchodzic do pokoju,bo potrafi sie bardzo sploszyc.Wysluchal kolysanki,ktora odspiewal mu moj syn po powrocie ze szkoly i jesli to przezyl,to i z reszta da sobie rade.Bardzo dziekujemy za pomoc i wsparcie emocjonalne. Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 O Boziuniu..... ja mam to samo z moja corka, ktorej sie wydaje, ze umie spiewac...... Ale Juniorka jakos nie "katowala""....:):) Nawet labiszonek go tylko obwachiwal..... Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Aimez_moi']O Boziuniu..... ja mam to samo z moja corka, ktorej sie wydaje, ze umie spiewac...... Ale Juniorka jakos nie "katowala""....:):) Nawet labiszonek go tylko obwachiwal.....[/QUOTE] do DAGO chciał zjeść Juniorka..nie wiedział tylko jak sie zabrac do niego :/ biedaczek na diecie od soboty!!! Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='yumanji']Junior jest na DT u mnie.Spi na kanapie na miekkim poslaniu,opatulony moim welnianym swetrem po same uszy .Miske z jedzeniem podtykam mu pod nos,zeby nie musial schodzic.Zjada male ilosci,ale czesto,zreszta tak ma byc.Szczekanie psow,ktore dobiega z podworka mu najwyrazniej nie przeszkadza,natomiast trzeba po cichu i powoli wchodzic do pokoju,bo potrafi sie bardzo sploszyc.Wysluchal kolysanki,ktora odspiewal mu moj syn po powrocie ze szkoly i jesli to przezyl,to i z reszta da sobie rade.Bardzo dziekujemy za pomoc i wsparcie emocjonalne.[/QUOTE] wreszcie sie ujawniła DT mamusia Juniorowa :) Ja tam palcym nie chciała wytykać... kto był taki hmmm..dobry i "wzioł" Juniorka na kwadrat... damy rade :) Quote
bea_204 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Junior ode mnie też 20 złotych otrzyma :):):):) Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='bea_204']Junior ode mnie też 20 złotych otrzyma :):):):)[/QUOTE] jednorazowo..czy tez stale Koosiek to wspaniała kobieta, kt BARDZO DZIEKUJE W IMIENIU JUNIORKOWYCH KOSCI!!!! Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kochane Moje widzialam pod blokiem to czarne cudo blakajace sie od samochodu do samochodu To dog zmieszany z labradorem albo odwrotnie.... jest taki chudy, taki cudny.......przepraszam ale polizal mnie po policzku...... Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='bea_204']Niestety jednorazowo.[/QUOTE] DZIEKUJEMSJA!!! to tez duzo :) Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Aimez_moi']Kochane Moje widzialam pod blokiem to czarne cudo blakajace sie od samochodu do samochodu To dog zmieszany z labradorem albo odwrotnie.... jest taki chudy, taki cudny.......przepraszam ale polizal mnie po policzku......[/QUOTE] AIMEZ..chyba załozymy watek zbiorczy \ SZKIELETORY z Szydłowca... i to jest właśnei obraz tej piep....j Stolicy Kulturalnej Mazowsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wklej tutaj zdjecia chudziny... ja juz nie dam rady pilotowania kolejnego psa... Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 kolejny chudzielec w Szydłwocu!!!!!!!!!!!! [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/325/d4d75c3d1cb60ba7.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/325/4f9c9c2ada64db6b.jpg[/IMG][/URL] labek..labkowaty??? Quote
kaskadaffik Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ale piękny :-(:-( a co z nim będzie, kurczę, co to za koniec świata tam ..... Quote
Recommended Posts