Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatr']Jestem i ja ... postaram sie porozsyłac watek -na poczatek...;)[/QUOTE]

[quote name='Akrum']jej. od piątku na dogo mnie nie było, a tu takie wspaniałe wieści, że chudzinek się znalazł :)
super, gratuluje akcji cioteczki i wujaszku :)
z mojej strony,tak jak mówiłam oferuję pomoc w ogłoszeniach (oczywiście jak już będzie można go ogłaszać), kasy niestety nie mam, sama mam teraz spory wydatek, bo walczę o swojego kota, którego mi ktoś podtruł i skopał :(
ale mogę podesłać komuś kilka ciuszków, nowych ze sklepu od teściowej na zrobienie bazarku.
zdjęć nie mogę cyknąć, bo aparat jeszcze nie naprawiony, ale jak któraś z ciotek byłaby chętna, to mogę paczuszkę podesłać :)
dajcie znać :)[/QUOTE]

każda pomoc pożądana...dziekujemy bardzo

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śpi dziecko ...
raz na kanapie..raz na fotelu...
nózki do góry -widocznie tak mu dobrze...

ześlinił sie znowu jak jego DT Pańcia weszł i sie przestaszył....

dajemy mu czas do środy ... potem jedzie do weta na krew i test na babeszje...

takie slinienie i drgania mogą byc wynikiem duzego stresu :/

mały ma apetyk..siku i koopa w normie..
jje czesto i z apetytem

kontaktowy..macha ogonem...wygladał juz przez okno jak psy szczekały...

TEN psiurek to napewno nie ten w zaaczniku....
inne łapiny

Posted

JAk ogladam ten filmik..to az sie same łzy na oczy ciśnna!!!

nedza na czterech lapach....

ale powiem Wam jedno..nedza, nedzą...ale inteligencja wrodzona jest:)

nie wszedł w kałuże..nie ubłocił łpek..
kiwał sie..ale tylko po twardym i suchym chodził...łapinek kiwajacych w moim błocie..tzn. trawie nie ufajdał...

Dzwoniła Asia...
bedzie mu podawac do gotowanego jedzenia dodatkowo saszetki Royala dla rekonwalescentów...jakas papke...
ma 3 saszetki...prosiła zeby dokupic - w srode dokupie
szaszeti i scanomunne...

Posted

[quote name='Ellig']Sucha karma kupiona, zaplacona jutro powinna byc u Juniora....

Trzymaj sie maly:)[/QUOTE]

DZIEKUJEMYYY...junior nabieraj sił...normalna..pyszna karma czeka!!!!
a nie jakies papki i duperele...

DT Juniorowe dostało info, ze mozna dawać Juniorowi

[B]RC Convalescence Support 50g[/B]
drogie gówno - jako dodatek do paszy - 8zł za sztuke
ja kupie 3 sztuki....moze wyskrobe jeszcze coś :/
kto moze kupić jeszcze pare :(
Aimez na szkoleniu - konta nie sprawdzi..nie wiem czy chudziak ma juz jakiegoś sponsora...
ale jakakolwiek kaska na konto to zaplecze na te badania Juniorowe
karma jedzie od Elig :* /starczy mu na jakis czas przy takich przebiegach jakie on ma/
zrobimy chuderlakowi badania krwi i badanie na babeszjoze
bo tak to bedziemy celowac jak ślepy...a maluszek dalej sie trzesie i ślini...
DT obserwuje malca i widzi, ze on zaczyna miec te ataki systematycznie co jakis cza :(
lub jak sie przestraszy...
a strachliwy jest bardzo - musiał mu ten człowiek pokazać jaki to ten psi świat piękny!!!
do dzieci ufny i kontaktowy...
wogle..jak nie ślini sie i nie trzesie to bardzo mile psisko...merdajace kita, kt jest grubsza od jego nogi :/

taka kochana pokraka

Posted

slinienie to moze byc rzeczywiscie wynik stresu - moj Gap slinil sie przez pierwszy rok zycia w aucie tak ze nawet nie musialam uruchamiac silnika a on juz calyw pianie byl...mial chorobe lokomocyjna ktora z wiekiem mu przeszla ale zanim sie wyleczyl wiadrami zniego woda leciala ..az mi sie wierzyc nie chcialo
rozumiem ze wizyta u weta w srode - caly czas licze ze to nic powaznego i ze on po prostu jest strachajlo:)

Posted

Juniorek..... Slonce Ty Moje..... ciesze sie, ze jesz, pijesz i spisz....:):)
Anita.... wpisz wplaty, ktore dzis przyszly na Juniorka...
17.05.2010 Monika P........30 zl
17.05.2010 Lu_Gosiak.......50 zl
17.05.2010 Anna G...........70 zl.
Juniorek... widzisz jak Cie maly baczku Ciotuchny kochaja......:):)
Dziekujemy w imieniu malucha......:):):)

Posted

Junior jest na DT u mnie.Spi na kanapie na miekkim poslaniu,opatulony moim welnianym swetrem po same uszy .Miske z jedzeniem podtykam mu pod nos,zeby nie musial schodzic.Zjada male ilosci,ale czesto,zreszta tak ma byc.Szczekanie psow,ktore dobiega z podworka mu najwyrazniej nie przeszkadza,natomiast trzeba po cichu i powoli wchodzic do pokoju,bo potrafi sie bardzo sploszyc.Wysluchal kolysanki,ktora odspiewal mu moj syn po powrocie ze szkoly i jesli to przezyl,to i z reszta da sobie rade.Bardzo dziekujemy za pomoc i wsparcie emocjonalne.

Posted

O Boziuniu..... ja mam to samo z moja corka, ktorej sie wydaje, ze umie spiewac......
Ale Juniorka jakos nie "katowala""....:):)
Nawet labiszonek go tylko obwachiwal.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']O Boziuniu..... ja mam to samo z moja corka, ktorej sie wydaje, ze umie spiewac......
Ale Juniorka jakos nie "katowala""....:):)
Nawet labiszonek go tylko obwachiwal.....[/QUOTE]

do DAGO chciał zjeść Juniorka..nie wiedział tylko jak sie zabrac do niego :/
biedaczek na diecie od soboty!!!

Posted

[quote name='yumanji']Junior jest na DT u mnie.Spi na kanapie na miekkim poslaniu,opatulony moim welnianym swetrem po same uszy .Miske z jedzeniem podtykam mu pod nos,zeby nie musial schodzic.Zjada male ilosci,ale czesto,zreszta tak ma byc.Szczekanie psow,ktore dobiega z podworka mu najwyrazniej nie przeszkadza,natomiast trzeba po cichu i powoli wchodzic do pokoju,bo potrafi sie bardzo sploszyc.Wysluchal kolysanki,ktora odspiewal mu moj syn po powrocie ze szkoly i jesli to przezyl,to i z reszta da sobie rade.Bardzo dziekujemy za pomoc i wsparcie emocjonalne.[/QUOTE]

wreszcie sie ujawniła DT mamusia Juniorowa :)
Ja tam palcym nie chciała wytykać...
kto był taki hmmm..dobry i "wzioł" Juniorka na kwadrat...
damy rade :)

Posted

[quote name='bea_204']Junior ode mnie też 20 złotych otrzyma :):):):)[/QUOTE]

jednorazowo..czy tez stale

Koosiek to wspaniała kobieta, kt BARDZO DZIEKUJE W IMIENIU JUNIORKOWYCH KOSCI!!!!

Posted

Kochane Moje widzialam pod blokiem to czarne cudo blakajace sie od samochodu do samochodu
To dog zmieszany z labradorem albo odwrotnie.... jest taki chudy, taki cudny.......przepraszam ale polizal mnie po policzku......

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochane Moje widzialam pod blokiem to czarne cudo blakajace sie od samochodu do samochodu
To dog zmieszany z labradorem albo odwrotnie.... jest taki chudy, taki cudny.......przepraszam ale polizal mnie po policzku......[/QUOTE]

AIMEZ..chyba załozymy watek zbiorczy
\
SZKIELETORY z Szydłowca...
i to jest właśnei obraz tej piep....j Stolicy Kulturalnej Mazowsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wklej tutaj zdjecia chudziny...
ja juz nie dam rady pilotowania kolejnego psa...

Posted

kolejny chudzielec w Szydłwocu!!!!!!!!!!!!
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/325/d4d75c3d1cb60ba7.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/325/4f9c9c2ada64db6b.jpg[/IMG][/URL]
labek..labkowaty???