Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko... okropnie mi przykro :( biedactwo...

wczoraj w Piasecznie o 24 TZ zobaczył leżącego na drodze zabitego ONka... 4mce max... już nawet dzieci ludzie mają w poważaniu

eh, co ja mówię.. a cielecinka? karakuły? mleko? świat jest przerażający.

spij maluszku :(

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
Niby-labek jedzie do hotelu.

Wspaniale, to ja moją juniorkową deklarację chciałabym przekazać na niego! Jeśli ma watek poproszę o link lub konto do przelewu na PW!

Posted

[quote name='koosiek']Chyba na dogo nie ma wątku? Ma na labradory.info: http://labradory.info/viewtopic.php?t=14079&postdays=0&postorder=asc&start=0

LABKO jest pod opieką Labradory.info tu chyllę czoła....dziewczyny wzięły na siebie wszystki...prosiły tylko o wyłapanie/przechowanie i transport do hoteliku....
agusiazet...napisze do nich, na FOTUm, ze chcesz przekazać dekaracje na LABKO -ok?podam ci potem numer konta do nich...

JUNIORKU - nie zapomnę Cie nogdy...miałes być pięknym pieskeim w typie onka, ktory widniałby na pierwszej stronie kalaendarza metamorfozy 2011...

Posted

agusiazet napisał(a):
To może, skoro labek bezpieczny, ja przekaże te 20 zł na bidy szydłowieckie?

jak uwazasz...dziewczynom to my jakos z bazarkow pomozemy :)

a teraz trwaja debaty co zrobić z funduszem Juniora!!!!wpłacali ludzie z całej pl..jak sie z nimi skontaktowac...
jest na uicy jeszcze ten piekny KOLOS w typie rodesiana!!!!!!

ja nie przyjrzlam sie mu dobrze bo bylo cimno..a szłam z LATI i generalnie nawiałam ...
boje sie o niego...bo duze psy porzucone maja marne szanse na aklimatyzacja i dopasowanie do bezdomnych warunkow zycia...
JAK LABKO -ASTON - on na bank mieszkal w DOMU!!!u Aimez jak zobaczył łozko to wpakował sie tam i poszedł spac!!!
dzikusy tak sie nie zachowuja..
Aimez teraz na szkoleniu, ale rozgląda sie za tym RODESIANEM...jest jeszcze CYWIL, kt jest socjoliaowany na ulicy - kt chcemy zlapac..ma polowe deklaracji
JUZ MU DOMEK UMKNAŁ!!!!piekny pies....a teraz juz jest do wylapania bo podchodzi do karmicieli...ale czy utrzymamy 2 psy w hotelach...
Cywil ma deklaracji 210 zl /moze zalatwiloby sie miejsce za karme,,za 300/
ATOS jeszcze w hotelu:/

Posted

sluchajcie wiem ze czesc wplat jest od moich ludzi -poprosze na pw o nazwiska wplacajacych i napisze do nich jaka decyzja w zwiazku z odejsciem Juniorka
wiem na 99 % ze Maciek K, Iwona Sz i Karolina M to moi znajomi ale b prosze o szczegoly a sie zajme sprawa

Posted

Panca napisał(a):
sluchajcie wiem ze czesc wplat jest od moich ludzi -poprosze na pw o nazwiska wplacajacych i napisze do nich jaka decyzja w zwiazku z odejsciem Juniorka
wiem na 99 % ze Maciek K, Iwona Sz i Karolina M to moi znajomi ale b prosze o szczegoly a sie zajme sprawa

AIMEZ odpisała:/

JUNIOREK...chodzące widmo...czy jego banerek musiał byc az tak proroczy:(