anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 byłam z Latiką u weta w okolicy gdzie chadza Junior - chudziaka brak... ale on pokazuje sie wcześnie rano i wieczorem, jak nie ma samochodów... dzis o 16.oo pudzianowy tatko bedzie znowu na słuzbie to maluch napewno sie pojawi... widział go wczoraj pracownik firmy, ze jest :/ Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Halinów k/W-wy! Malutka ŻABKA na ulicy! Kto pierwszy ja rozjedzie?! Quote
Aimez_moi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Anitek .... dobrze byłoby aby się znalazł..... Quote
agusiazet Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dobrze, ale co z nim będzie, jak już się znajdzie? Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 agusiazet napisał(a):Dobrze, ale co z nim będzie, jak już się znajdzie? cos sie wymysli..wazniejsze jest odnalezienie... mam kilka planów:/ Aimez jakby co to ukryjesz malucha:)do niedzieli Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 oferty pomocy zebrane do jednego worka... [quote name='akrum']przyszłam i ja... Coś mało osób tu zajrzało... Dajcie go do szczeniaków - jeśli jeszcze go tam nie ma. Rozumiem, że robić ogłoszenia?? A owieczka może? Nie ma wolnych miejsc?? [quote name='cajus jb']na pocztę na nk dostałem taką wiadomość "witam czy moge przesłać jedzenie dla juniora?" dostanę jakiś kontakt? [quote name='paulinken']mogę wspomóc juniorka finansowo. Deklaracją stałą albo jednorazową, w zależności co będzie potrzebne. [quote name='eliza_sk']jak coś oferuję allegro. [quote name='agusiazet']ale bieda:( też chętnie malucha wesprę finansowo na hotelik, bo nie mam sumienia patrzeć na jego wychudzone ciałko! Jak będzie miejsce i kasa potrzebna dajcie znać na pw! Myślę, że 20 zł wysupłam:) [quote name='kiziamizia1110']witam jestem i ja deklaracje to już mam na kamela i foxsa pomyśte po wypłacie coś pomogę znam tamte rejony to jest moje województwo swiętokrzyskie bo myśle zo to o ten szydłowiec chodzi ? [quote name='lolalola']:placz:znowu taka bieda:placz:od razu pisze,ze moge wam zadeklarowac 20 zl miesiecznie,dzis mam niezly dzien bo kilka nowych psow mi przybylo,ale nie moge patrzec na to dziecko z obojetnoscia:placz:taka kochana mordka,bede zagladac............................ [quote name='panca']melduje sie na watku - straszny szkielecik:(((na razie nie mam mozliwosci pomoc finansowo ale moge umiescic go na szybko na facebooku [quote name='panca']mam juz chetna kolezanke do wsparcia finanansowego juniora jak sie znajdzie Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 zaraz ruszamy na dwa auta... widzieli go dzis ludzie...a teraz jest tam spokój i napewno sie pojawi idziemy do biedronki kupic troche karmy i wysypiemy w polach 10 kg....niech te polne psy opjedza :/ Quote
pudzian321 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Psinka sie znalazła i czeka w awaryjnym DT. Anita zapewne zda szerszą relację. Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 pudzian321 napisał(a):psinka sie znalazła i czeka w awaryjnym dt. Anita zapewne zda szerszą relację. super!!!!!! Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 pudzian321 napisał(a):Psinka sie znalazła i czeka w awaryjnym DT. Anita zapewne zda szerszą relację. pudzina..nie bądź taki skromny!!!!to on go znalazł...nawet nie dojechałyśmy z Aimez, a szczyl juz siedział w pudzianowym wozie!!!! zaraz wrzuce zdjecia... obraz nedzy i rozpaczy bylismy u weta - - leki na robale ma - na dwa dni - krople na kleszcze i pchły ma Malec strasznie zapchlony i KLESZCZY sztuk 16!!!! to byl jakis koszmar... WYKĄPANY...wysuszony...wystraszony i wypachniony Paco Rabane :) jest piesek dziki - polny...ale kontaktowy mimo jego chudości jest radosny :/ szczególnie polecany dla studentów weterynarii - mozna sie na nim uczyc anatomi Piesek ma załatwiony awaryjny tymczas... musi byc jednak do niedzieli zaszczepiony... i w ten sposób kolejny debet u weta !!!! ze oni chca jeszcze z nami rozmawiac :( Do Miasta nawet nie idziemy bo nie ma po co!!! Maluch ma załatwiony tymczas za karme!!!mam nadzieje, ze jego przyjaciele z dogomani pomogą!!!! Prosimy WAS o POMOC -sami juz nie damy rady..za duzo na te pare osób... Kazdy kilogram karmy jest na wage złota.... na weta jakos sie uzbiera z bazarków...ale problem z tym, ze nasza Wielka BAZAROWA ma full pracy zawodowej i nie ma czasu na bazary przez dwa tygodnie..a za aTOSA trzbe bedzi e zaplacić :( echhh.....ta kasa Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Anita podaj konto przeleje na weta 50zł...wiem ile macie psiaków na głowie i non stop dochodzą nowe....ale się ciesze, ze maluch bezpieczny:):) Quote
Monika.D Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Najważniejsze, że maluch się znalazł, a reszta jakoś poleci! A bazarku nie może ktoś inny zrobić? Quote
kama210 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 pojawiam sie na wątku chudzinki... jutro zrobię bazarek z tych ciuszków XXL co zostały.... edit: zrobiłam już dzisiaj... kasa potrzebna obiecany bazarek XXL... http://www.dogomania.pl/threads/185523-na-pomoc-psom-z-Szyd%C5%82owca-ciuszki-X-X-L-torebki-do-24-MAJA?p=14672123#post14672123 podrzucajcie Ciotki... ja chwilowo rzadziej na dogo... Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='kama210']pojawiam sie na wątku chudzinki... jutro zrobię bazarek z tych ciuszków XXL co zostały.... edit: zrobiłam już dzisiaj... kasa potrzebna obiecany bazarek XXL... http://www.dogomania.pl/threads/185523-na-pomoc-psom-z-Szyd%C5%82owca-ciuszki-X-X-L-torebki-do-24-MAJA?p=14672123#post14672123 podrzucajcie Ciotki... ja chwilowo rzadziej na dogo... dżezus..KAMA jestes WIELKA BAZAROWA!!!! ROZLICZENIA POST 4 http://www.dogomania.pl/threads/185349-SZKIELET-PSIEGO-DZIECKA-woła-JEŚĆ-jego-dom-to-ulica?p=14652759#post14652759 happy-mamas +30 zł Quote
anita_happy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 OTO ON - szkieletor nazwany JUNIORKIEM vel. chudziak / Kostek 1. łapanie pcheł i kleszczy - kleszczy sztuk 16!!! 2. Kąpiel z wujkiem Dago - asystentem Quote
Recommended Posts