Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo to smutne, tylko płakać nad biednym Juniorem, wszystko miał chore :( jak on musiał źle się czuć, wszystko go pewnie bolało, jakie miał okropne życie :(
dzięki Wam chociaż w ostatnich godzinach życia się poczuć kochanym Psem

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz teraz nie cierpi....pewnie biega po zielonej lace....bez bolu i troski jak przezyc kolejny nadchodzacy dzien.....
Zawsze zostaniesz w naszych sercach [*]

Posted

Lecę po pracy do Juniora, zobaczyłam tytuł i zamarłam tak ja wczoraj u Bercika, jak przedwczoraj u Buni, jak miesiąc temu za moim Daffikiem, dlaczego ............... takie biedne, kruche maleństwo (*) (*) (*) (*)

:candle:Juniorku:candle: :candle:

[B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]A ja ci powiem[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
On nie ma duszy, mówisz...[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Popatrz jeszcze raz[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Psia dusza większa jest od psa[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
My mamy dusze kieszonkowe[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Maleńka dusza, wielki człowiek[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Psia dusza się nie mieści w psie
[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]I kiedy się uśmiechasz do niej
[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Ona się huśta na ogonie
[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]A kiedy się pożegnać trzeba
[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]I psu czas iść do psiego nieba[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
To niedaleko pies wyrusza[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Przecież przy tobie jest psie niebo[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]
Z tobą zostaje jego dusza...[/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [SIZE=1][COLOR=#333399]Barbara Borzymowska[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

Wrocilam z pracy i pobieglam do kompa zobaczyc co z Juniorkiem i MAM ZLAMANE SERCE...........TO NIEMOZLIWE!!!POPOLUDNIU MIALAM JECHAC PO TA OBROZKE I SMYCZKE A TERAZ CHYBA UMRE Z ROZPACZY:(:(:(:(:(.....ON MIAL JESZCZE TYLE PRZED SOBA:(:(:(:(

Posted

------już sama gotowość , by przyjrzeć się cierpieniu przemienia piekło -w niebo-------
i on jest już w niebie , nie umierał przynajmniej sam na śmietniku
wysłąłam akurat dzisiaj pytanie do waszej gminy o uchwałę o przeciwdziałaniu bezdomności zwierząt, trzeba zacząć walczyć , tak nie może być , liczę na waszą pomoc , zbliżają się wybory i urzędnicy się boją , nie może byc tak , żeby takie psy jak on nie miały domów
obiecuję Juniorkowi , że zrobię co mogę

Posted

Dziewczyny pieniazki ktore wyslalam na juniorka prosze przeznaczcie na potrzeby innych zwierzat,teraz chyba musze stad zniknac na troche,nie moge przezyc tej wiadomosci..........

Posted

[quote name='czerda']------już sama gotowość , by przyjrzeć się cierpieniu przemienia piekło -w niebo-------
i on jest już w niebie , nie umierał przynajmniej sam na śmietniku
wysłąłam akurat dzisiaj pytanie do waszej gminy o uchwałę o przeciwdziałaniu bezdomności zwierząt, trzeba zacząć walczyć , tak nie może być , liczę na waszą pomoc , zbliżają się wybory i urzędnicy się boją , nie może byc tak , żeby takie psy jak on nie miały domów
obiecuję Juniorkowi , że zrobię co mogę[/QUOTE]

czerda...jak bedzie dokumentacja Juniorka...dostajesz ja...
wszystkie psy, kt sa zabrane to kasa w kieszeni dla Gminy
Gmina nie ma programu...

Posted

bylam dzis w szpitalu na drobnym zabiegu, wrocilam i natychmiast chcialam dowiedziec sie co u Juniorka -niestety to nie sen ani wizje po narkozie...:((((strasznie mi przykro...zwlaszcza ze dostaje wciaz maile o prosbe podania konta na biedaka:(((((tylko dwa dni sie nacieszyl domowym cieplem,jakie to niesprawiedliwe ale za razem lepsze niz smierc w jakiejs norze, bezimienna, bezlitosna...:((
R.I.P Juniorku ..ucaluj mojego Gapa i Melona...

Posted

Boziuniu.....
Kochani ...dzis wplynely pieniazki dla Juniora....
18.05.2010 ..... Karolina M..................10 zl
18.05.2010 ..... Maciej K.....................150 zl
18.05.2010 ..... Karolina M...................10 zl
18.05.2010 ..... Iwona Sz ....................200 zl
18.05.2010 ..... Andrzej K.....................20 zl
Bardzo prosze o podjecie decyzji co do rozdysponowania tych pieniazkow.....
Jezeli wola Wasza bedzie ich odeslanie...... jutro po poludniu po powrocie ze szkolenia natychmiast to zrobie......

Posted

Jejku..........jednak ciagle tu zagladam....jakbym miala nadzieje,ze to nie jest prawda i napiszecie cos o Juniorku,chyba zwariowalam..........nie moge przestac beczec........:(((((

Posted

[quote name='Aimez_moi']Boziuniu.....
Kochani ...dzis wplynely pieniazki dla Juniora....
18.05.2010 ..... Karolina M..................10 zl
18.05.2010 ..... Maciej K.....................150 zl
18.05.2010 ..... Karolina M...................10 zl
18.05.2010 ..... Iwona Sz ....................200 zl
18.05.2010 ..... Andrzej K.....................20 zl
Bardzo prosze o podjecie decyzji co do rozdysponowania tych pieniazkow.....
Jezeli wola Wasza bedzie ich odeslanie...... jutro po poludniu po powrocie ze szkolenia natychmiast to zrobie......[/QUOTE]

JA MAM PROPOZYCJĘ!!!!
moze część przeznaczymy na podreperowanie LATIKI - musi miec badanie krwi...cos dziewczyna zieje i szybko oddycha:/

czesć przekazemy do SKARPETY TALCOTT - to fundusz załozony na pamiatke osoby, kt pomagała zawsze psom, których sytuacja była beznadziejna...
nasza szydłwoeicka sytuacja jest równie beznadziejna....

albo inna opcja
po MIESCIE biega WIELKI dogowaty albo rodesian...niedługo podzieli los chudosci Juniora i Labka...moze oddac go do Asteroth do hoteliku???moze w dwa miesiace zdoła znaleźć sie dom dla niego???moze jakas fundacja zajmie się nim???

co wy na to...on mi w głowie siedzi...jak go widziałm w nocy widac było, ze pies jest świezynką potargową..podrzutek-wyrzutek

Panca - podejrzewam, ze to Twoja akcja przyniosła taką pomoc...napisz na FC do osób, kt wpłaciły...co mamy z tymi złotówkami zrobic...na PW Aimez wysle ci imie i nazwisko osob, kt udzieliły wsparcia :/

Posted

jutro powinny dojść moje 50zł i ja bardzo bym chciała, by te pieniazki były ta tego dogowatego...wielkie psy maja jeszcze gorzej niz male bo generalnie ludzie sie ich boja i tym bardziej nieprzychylnie na nie patrzą......moze uda sie Go zabrac...moze Jego zdążymy uratować

Posted

tez siedze i beczę...Nie mogę sie ogarnąc po tej wiadomosci...Jeszcze ten wiersz...Wszystkie pieski idą do nieba, to prawda. Ale dlaczego tu, na ziemi musza okupic to takim cierpieniem w ciszy? Błakające sie po smietnikach, glodne, brudne, zmarzniete...Bez odrobiny ciepla z naszej strony?...Juniorek mial WIELKIE szczescie, ze spotkał takiego Anioła na swojej drodze.
[img]http://img80.imageshack.us/img80/4664/pieknyaniolciemnetlolar.jpg[/img]

Posted

Nie takich informacji się tu spodziewałam :( Biedny Maluch... Dziewczyny, ale dzięki Wam odszedł, wiedząc, że człowiek nie zawsze jest zły, że człowiek też potrafi kochać... i za to Wam dziękuję... a Ty maluchu odpoczywaj
[*]

Posted

Ja rowniez mysle,ze dobrze by bylo zajac sie teraz duzym piesiem,wprawdzie moje pieniadze jeszcze nie doszly,ale dojda....mozna tez uszczknac cos na badania Latiki.....Juniorku mam nadzieje,ze jestes teraz szczesliwy i bezpieczny,spij slodko Maluszku,tak mi smutno......:-(

Posted

tyle łez wylanych nad tym małym skarbkiem....

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/321/5818e3fd37cd77f8.jpg[/IMG][/URL]

[B]pamietajcie o takich jak on...[/B]
[B]samotnych szczeniakach porzuconych w "wielkim" miescie.....[/B]

[B]czy ta mordka wyglądała na taki stan zdrowia?[/B]

[B]Dziekuję ci Juniorku za Lati...gdyby nie ty,,,ona podzieliła by Twoj los...[/B]