Iv_ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Strasznie biedny ten maluch :shake: dobrze, że teraz ma dom i ciepłe ręce Bajki do tulenia:loveu: Zbieramy na bazarku pieniążki na leczenie szkraba, cioteczki szeroko otworzyły serduszka i portfele :loveu: Trzymam kciuki za ciebie Supełku :loveu:
Andy B. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zaciskamy kciuki za Supelka i kradniemy banerek... powodzenia piesku...
ANETTTA Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ciepłe ręce Bajki to bardzo dużo ... ale błagam was o wsparcie kasa u Bajki pusta ..a leczenie sami wiecie bedzie oj bedzie kosztowne !!!
J_ulia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mam niestety złe wieści :( [SIZE=2]BajkaB wraca właśnie z maluszkiem od weterynarza jest podejrzenie NOSÓWKI. Maluszkowi została podana surowica, witamina B12 i seria antybiotyków:-( Ma temperaturę i jest osłabiony. Ile jeszcze nieszczęść spadnie na tego maluszka :shake::-( Prosimy o pomoc , bo koszty leczenia rosną w zastraszającym tempie... W telefonicznym uzgodnieniu z Justyna_wolontariat, która ma teraz olbrzymie trudności z dostempęm do internetu i Dogo zwrócę się do moda z prośbą o przepisanie na mnie wątku żeby mogła na bieżąco aktualizować informacje o Supełku.
Tora&Faro Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 O rany, ale niedobre wieści:(:(:(...postaram się jeszcze dzisiaj lub jutro rano zrobić jakiś przelew dla Maluszka:(
Ajula Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 biedny biedny misiak :( jest taki wyniszczony, nie wiadomo, czy poradzi sobie z chorobą
Pliszka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czekamy na wieści i mocno trzymamy kciuki za psiaczka!
mala_czarna Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pliszka napisał(a):Czekamy na wieści i mocno trzymamy kciuki za psiaczka! Pliszko, przepraszam, że ja na wątku, ale czy dostałaś moje PW?
Pliszka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 tak, próbowałam odpowiedzieć, ale miałaś zapchaną skrzynkę ;) Już odpisuję.
BajkaB Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mały jest na razie stabilny.Duzo śpi,jest słaby,ale nie ma zadnych nowych objawów.Apetyt mu dopisuje,powiedziałabym ze je bardzo łapczywie. Mozemy tylko czekac i mieć nadzieje,ze maluszek stanie na łapki.To taki kochany psiak i tak bardzo chce zyc..
mysza 1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Boże, tylko nie to :( Taki wycieńczony organizm. Walcz malutki.
Magnesiatko Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 maluszku trzymamy za Ciebie kciuki i 8 łapek! Musi być dobrze!
Wisełka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 O mamooooooooo, ile jeszcze nieszczęść nas czeka w tym roku?? ;( Jedno za drugim :( Ja nie mam z czego zrobić przelewu, w weekend postaram się wykombinować jakiś bazarek dla Supełka... Trzymaj się dzielnie maluszku kochany :( :( :(
__Lara Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='J_ulia']Mam niestety złe wieści :( [SIZE=2]BajkaB wraca właśnie z maluszkiem od weterynarza jest podejrzenie NOSÓWKI. Maluszkowi została podana surowica, witamina B12 i seria antybiotyków:-( Ma temperaturę i jest osłabiony. Ile jeszcze nieszczęść spadnie na tego maluszka :shake::-( Prosimy o pomoc , bo koszty leczenia rosną w zastraszającym tempie... W telefonicznym uzgodnieniu z Justyna_wolontariat, która ma teraz olbrzymie trudności z dostempęm do internetu i Dogo zwrócę się do moda z prośbą o przepisanie na mnie wątku żeby mogła na bieżąco aktualizować informacje o Supełku. Straszne, jeszcze podejrzenie o nosówkę :( :( :( walcz maleństwo!
Ajula Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 BajkaB napisał(a): Mozemy tylko czekac i mieć nadzieje,ze maluszek stanie na łapki.To taki kochany psiak i tak bardzo chce zyc.. oby tak się stało! tylko te pieniądze nieszczęsne, a teraz po tej powodzi przybędzie tyle psów w potrzebie, że jeszcze trudniej będzie uprosić o wpłaty :(
hebanowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Trzymam kciuki za maluszka.Trzymaj się mały . Przekazałam też pieniążki. Tak na marginesie to można wykonać test na nosówke,bardzo szybki i czuły,wtedy wiadomo na czym sie stoi i jakie leczenie zastosować .
jusstyna85 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Z tego,co wiem,to nie ma nosówki w Schronisku w Rudzie.Natomiast sporo psów ma ropną wydzielinę z nosa,przy tym gorączke.To coś wirusowego od kaszlu kenelowego.Może to akurat to, oby nie nosówka :(
Tora&Faro Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ciekawe jak tam Maluszek po nocy.... Przelałam właśnie 50 zł...
Recommended Posts