Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie biedny ten maluch :shake: dobrze, że teraz ma dom i ciepłe ręce Bajki do tulenia:loveu:
Zbieramy na bazarku pieniążki na leczenie szkraba, cioteczki szeroko otworzyły serduszka i portfele :loveu:

Trzymam kciuki za ciebie Supełku :loveu:

Posted

Mam niestety złe wieści :(

[SIZE=2]BajkaB wraca właśnie z maluszkiem od weterynarza jest podejrzenie NOSÓWKI.

Maluszkowi została podana surowica, witamina B12 i seria antybiotyków:-( Ma temperaturę i jest osłabiony.

Ile jeszcze nieszczęść spadnie na tego maluszka :shake::-(

Prosimy o pomoc , bo koszty leczenia rosną w zastraszającym tempie...

W telefonicznym uzgodnieniu z Justyna_wolontariat, która ma teraz olbrzymie trudności z dostempęm do internetu i Dogo zwrócę się do moda z prośbą o przepisanie na mnie wątku żeby mogła na bieżąco aktualizować informacje o Supełku.

Guest _Kamila
Posted

Szkoda takiej piękności! :-(

Posted

Mały jest na razie stabilny.Duzo śpi,jest słaby,ale nie ma zadnych nowych objawów.Apetyt mu dopisuje,powiedziałabym ze je bardzo łapczywie.
Mozemy tylko czekac i mieć nadzieje,ze maluszek stanie na łapki.To taki kochany psiak i tak bardzo chce zyc..

Posted

O mamooooooooo, ile jeszcze nieszczęść nas czeka w tym roku?? ;( Jedno za drugim :(
Ja nie mam z czego zrobić przelewu, w weekend postaram się wykombinować jakiś bazarek dla Supełka... Trzymaj się dzielnie maluszku kochany :( :( :(

Posted

[quote name='J_ulia']Mam niestety złe wieści :(

[SIZE=2]BajkaB wraca właśnie z maluszkiem od weterynarza jest podejrzenie NOSÓWKI.

Maluszkowi została podana surowica, witamina B12 i seria antybiotyków:-( Ma temperaturę i jest osłabiony.

Ile jeszcze nieszczęść spadnie na tego maluszka :shake::-(

Prosimy o pomoc , bo koszty leczenia rosną w zastraszającym tempie...

W telefonicznym uzgodnieniu z Justyna_wolontariat, która ma teraz olbrzymie trudności z dostempęm do internetu i Dogo zwrócę się do moda z prośbą o przepisanie na mnie wątku żeby mogła na bieżąco aktualizować informacje o Supełku.

Straszne, jeszcze podejrzenie o nosówkę :( :( :( walcz maleństwo!

Posted

BajkaB napisał(a):

Mozemy tylko czekac i mieć nadzieje,ze maluszek stanie na łapki.To taki kochany psiak i tak bardzo chce zyc..

oby tak się stało!
tylko te pieniądze nieszczęsne, a teraz po tej powodzi przybędzie tyle psów w potrzebie, że jeszcze trudniej będzie uprosić o wpłaty :(

Posted

Trzymam kciuki za maluszka.Trzymaj się mały .
Przekazałam też pieniążki.
Tak na marginesie to można wykonać test na nosówke,bardzo szybki i czuły,wtedy wiadomo na czym sie stoi i jakie leczenie zastosować .

Posted

Z tego,co wiem,to nie ma nosówki w Schronisku w Rudzie.Natomiast sporo psów ma ropną wydzielinę z nosa,przy tym gorączke.To coś wirusowego od kaszlu kenelowego.Może to akurat to, oby nie nosówka :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...