Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe czy Zuzia ma odpowiedni zapas marchewek i buraków dla Paryska na zimę :evil_lol:

Ja teraz troszkę o finansach Paryskowych :lol:. Na jego konto wpłynęło:
- od Figi33 30 zł.,
- od Goldenek2 40 zł. - za 2 miesiace,
- od Jola+Rani+Sari 10 zł.,
- od Ma6dy 20 zł.,
- od Plichy 20 zł.,
- od Wojtusia 10 zł.,
- od Kaji555 10 zł.,
- od Polubel 5 zł.,
- od Nikusa 10 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Majku33kraków 35 zł.,
- od AlfyLs 3 zł.
Razem: 203 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim wpłacającym!!!!!!!![/B]

Dziś Parysek ma na koncie 1009 zł. W przyszłym tygodniu płacimy za hotelik........

Posted

Parysek to jednak króliczek, musi chrupać surowe buraczki i marchewki,żeby ząbki mu nie rosły.A gdyby nie ścierał ząbków, to mógłby rysować podłogę w budce :roll:

Posted

Dobranoc Parysku- króliczku.:loveu:
Reniu, co sie dzieje???Ty nocną porą??? Wszystko w porządku??? I te wizje Paryska rysującego podłogę w budce???
Martwię się o Ciebie:shake::shake:

Posted

[INDENT]Kochani..... Teraz ja proszę o pomoc. Każde 5zł się liczy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197006-ZAGRYZĄ-MNIE-LUB-UŚPIĄ-czy-taka-musi-być-moja-przyszłość-Podhalanka-czeka-na-pomoc!?p=15804394#post15804394"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1970...4#post15804394[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='AlfaLS']Cioteczki to ja ze swoimi starszymi paniami też się do Was przyłącze - będzie raźniej i weselej :lol:[/QUOTE]

A pewnie, w kupie raźniej.Zapraszamy :loveu:

Posted

[B]Droga, po której razem z człowiekiem idzie pies, przestaje być drogą samotną.[/B]
Tak mi sie to podoba, ze dokonałam Reniu kradzieży, do czego się przyznaję, ale nie obiecuję poprawy:shake::shake:
Teraz zabieram na nocny spacerek Paryska, by nikt z nas nie czuł się samotny.
Towarzystwo dodatkowe mile widziane...kto chętny na spacer w mroźną noc? Polecam.

Posted

[quote name='ranias'] Spacerujemy w ramach treningu przed trasą sylwestrową :lol:[/QUOTE]
Kiepską mam jakoś kondycję ....spacer by się przydał...wychodzimy Parysku pobiegać po świeżym śnieżku. Kto chetny do nocnego maratonu??? Wszyscy spią???