UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='ollalaa']Ja dorzucę jednorazowo kilka groszy, ale po 1 lipca, bo na czerwiec już limit wydany.[/QUOTE] Dziękujemy, ollalaa!!!:multi: Myślę, że deklaracje na czerwiec niepotrzebne, bo już druga połowa, a ponadto anioł Ketunia zadeklarowała opłacenie pierwszego miesiąca w hoteliku. Najważniejsze, żeby były pieniążki zadeklarowane na później, bo tylko pod tym warunkiem będzie można już teraz wyciągać biedaka ze schronu...:lol: Quote
Nikus Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witaj Parysku:) tak blisko a jednak "daleko"do Twego wyjazdu....przeczytałem wątek po urlopowym wyjeździe...no bez deklaracji to nie pojedziemy chyba ...:( trzeba dalej kwestować.. Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='UMilki']Parysku do góry. Na razie chociaż tyle.[/QUOTE] To też ważne co jakiś czas!!! :lol:Zwłaszcza ze strony miłośniczki Antosia, którego los też leży mi na sercu, a który przez jakiś czas był współtowarzyszem niedoli z boksu adoptowanej przeze mnie Misi... Jeśli uda się wyciągnąć dziadunia, to znajdzie on swe miejsce tam, gdzie przebywa powoli odblokowująca się - też dawna współmieszkanka Paryska z boksu - Mika...:lol: Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Nikus']Witaj Parysku:) tak blisko a jednak "daleko"do Twego wyjazdu....przeczytałem wątek po urlopowym wyjeździe...no bez deklaracji to nie pojedziemy chyba ...:( trzeba dalej kwestować..[/QUOTE] Witaj Nikus! Oj trzeba, trzeba, bo dziadunio w końcu nie pojedzie....:shake: Quote
UMilki Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Świat jest jednak mniejszy niż nam się wydaje ;) Będę śledzić wątek. Quote
Bjuta Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Skoro mówicie, że każda złotówka się liczy, to dam dwie złotówki miesięcznie. Wiem że to nic - ale powinnam przestać składać deklaracje stałe dziesięć psów temu... Quote
ranias Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 I już piesio bogatszy o 2 złociaki... Kto da jeszcze? Quote
taks Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 deklaruję 30 zł miesięcznie ale wpłacę od razu hurtem 200 zł bo pamięc mam dobrą ale krótką i nie cierpię tych miesiecznych deklaracji- później spać nie mogę czy o czymś nie zapomniałam. Poproszę więc o nr konta i zobowiązuje Ksiegową do bezwzględnego ścigania jak przyjdzie czas uzupełnić składkę;) Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Bjuta']Skoro mówicie, że każda złotówka się liczy, to dam dwie złotówki miesięcznie. Wiem że to nic - ale powinnam przestać składać deklaracje stałe dziesięć psów temu...[/QUOTE]:multi: Pewnie, że się liczy. Sto razy po dwa złote i Parysek jechałby już z kompletem deklaracji. Bardzo Dziękuję, Bjuta!!! I wpadaj, proszę, do Paryska w odwiedziny...:lol: Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='taks']deklaruję 30 zł miesięcznie ale wpłacę od razu hurtem 200 zł bo pamięc mam dobrą ale krótką i nie cierpię tych miesiecznych deklaracji- później spać nie mogę czy o czymś nie zapomniałam. Poproszę więc o nr konta i zobowiązuje Ksiegową do bezwzględnego ścigania jak przyjdzie czas uzupełnić składkę;)[/QUOTE] Bardzo Dziękujemy, taks!!!:multi::multi::multi: AlfaLS, jeszcze dziś pewnie zajrzy i zaraz numer konta prześle!!! Dzięki Tobie Parysek ma już [FONT=Arial Black]183 zł. deklaracji !!!:multi:[/FONT] A to znaczy, że[FONT=Arial Black] brakuje już tylko 167 zł., czyli mniej niż połowy całej sumy na hotelik!!!:multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]PS. Też z powodu dobrej, ale krótkiej pamięci, staram się płacić na tyszaki hurtem...:evil_lol:[/FONT] Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska:[/FONT] Nikus - przejazd do hoteliku za darmo Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku malicja - 20 zł. Szarotka -20 zł. [FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne:[/FONT] Agata51 - 10 zł. polubek - 5 zł. UBOCZE - 23 zł. Kaja555 - 10 zł. AlfaLS - 13 zł. Nikus - 10 zł. Livka - 10 zł. Ladymonia0610 - 10zł ranias - 10 zł. [FONT=Arial]Plicha - 10 zł.[/FONT] [FONT=Arial]alka6 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Arial]figa33 - 30 zł.[/FONT] [FONT=Arial]Bjuta - 2 zł.[/FONT] [FONT=Arial]taks - 30 zł.[/FONT] [FONT=Arial Black]Razem[/FONT] - [FONT=Arial Black]183[/FONT] [FONT=Arial Black]zł.:lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial Black]Brakuje 167 zł... Liczy się naprawdę każda złotówka!!![/FONT] Quote
maarit Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 hej... jestem na zaproszenie - choć śledzę co u psiaka od jakiegoś czasu. Nie mogę złożyć stałej deklaracji bo nie wiem czy dalej będę miała pracę-różnie się teraz dzieje. Dajcie konto to wpłacę 2 dyszki jednorazowo - tyle mogę Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 no to skoro liczy sie kazda złotówka a ja tak ja Bjuta powinnam skonczyc deklaracje iles psów temu:evil_lol::evil_lol: tez daje 2 złotówki miesiecznie i 10zl jednorazowo - wplace za 10 miesiecy -czyli 30zl;) wujkowi Ubocze sie nie odmawia:eviltong::eviltong: Quote
polubek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Bjuta']Skoro mówicie, że każda złotówka się liczy, to dam dwie złotówki miesięcznie. Wiem że to nic - ale powinnam przestać składać deklaracje stałe dziesięć psów temu...[/QUOTE] jak możesz nawet tak mówić że to nic. to aż 2 złote pewniaka dla naszego dziadzia Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Gonia13']hej... jestem na zaproszenie - choć śledzę co u psiaka od jakiegoś czasu. Nie mogę złożyć stałej deklaracji bo nie wiem czy dalej będę miała pracę-różnie się teraz dzieje. Dajcie konto to wpłacę 2 dyszki jednorazowo - tyle mogę[/QUOTE] Witaj, Goniu!!!:lol: Parysek ma coraz więcej aniołów...:multi: Dziękujemy!!!:loveu: AlfaLS - Księgowa Paryskowa (nie piszę "Paryska", bo mogłoby to mieć dwa znaczenia, a tymczasem Parysek nasz - polski, nie francuski i Francuzom go nie damy :evil_lol:) pewnie zaraz się pojawi numer konta prześle...:lol: Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']no to skoro liczy sie kazda złotówka a ja tak ja Bjuta powinnam skonczyc deklaracje iles psów temu:evil_lol::evil_lol: tez daje 2 złotówki miesiecznie i 10zl jednorazowo - wplace za 10 miesiecy -czyli 30zl;) wujkowi Ubocze sie nie odmawia:eviltong::eviltong:[/QUOTE] Witaj, Lu_Gosiak!!!:multi: Bardzo miło się mi zrobiło i będę starał się też nigdy nie zawieść...:lol: I tak dzięki Tobie mamy okragłą sumę czyli [FONT=Arial Black]185 zł. stałych deklaracji...:multi:[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Brakuje już tylko [FONT=Arial Black]165 zł.:lol: [/FONT][FONT=Arial]Czyżbyś już niedługo, Parysku, mógł się pakować???;)[/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='polubek']jak możesz nawet tak mówić że to nic. to aż 2 złote pewniaka dla naszego dziadzia[/QUOTE] Banerkową Mistrzynię też dziś witamy!!!:lol: Myślę, że też każda pewna złotówka dużo znaczy... Będziemy jeszcze musieli tych złotówek poszukać...;) Quote
AlfaLS Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Jejku, jejku ależ tu się u Paryska działo!!!!!!!!!:crazyeye: Aż serce rośnie jak się to wszystko czyta, widać że jednak staruszki nie są tak całkiem same i zapomniane, że znajdą jeszcze troszkę miejsca w sercach dogomaniaków!!!!:loveu: UBOCZE fantastycznie koordynujesz całą sprawę, to głównie dzięki Tobie Parysek będzie mógł niedługo pożegnać niebieskie kraty!!! Bardzo dziękuję wszystkim, którzy deklarują wpłaty na Paryska. myślę, że większość moje konto już ma, a tym, którzy nie mają zaraz wyślę PW z namiarami;). Jak kogoś pominę, bardzo proszę się upomnieć, zaraz będę poprawiać niedociągnięcia!!! Myślę, że jak będzie już 250 zł. deklaracji stałych to będzie można zacząć organizować transport;). Przy tak fantastycznym działaniu jakie tu jest sądzę, że z pozostałą 100-ką do wyjazdu damy radę co Wy a to?????????? Quote
Plicha Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja jestem za :) a na dowód tego że Dogomania ma dobry wpływ na zdrowie i pomaga wyjść z nałogów rezygnuję z 2 tabliczek czekolady (moj najwiekszy nałóg) :eviltong: i dorzucam Paryskowi 5zł do mojej deklaracji, czyli w sumie 15zł. I zaraz zrobie przelew żeby już nikomu nie przyszło do głowy zostawiać Paryska w schronie :mad: Quote
AlfaLS Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Plicha']Ja jestem za :) a na dowód tego że Dogomania ma dobry wpływ na zdrowie i pomaga wyjść z nałogów rezygnuję z 2 tabliczek czekolady (moj najwiekszy nałóg) :eviltong: i dorzucam Paryskowi 5zł do mojej deklaracji, czyli w sumie 15zł. I zaraz zrobie przelew żeby już nikomu nie przyszło do głowy zostawiać Paryska w schronie :mad:[/QUOTE] Nie da się ukryć że Parysek pomaga nam walczyć z nałogami:evil_lol:. Agata rezygnuje z papierosów, ja z lodów, Plicha z czekolady :multi::multi::multi: Cz ktoś jeszcze może dla Paryska z czegoś zrezygnować?????????? Quote
danka4u1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja mogłam zrezygnować tylko ze snu, bo chodzę po prośbie, wysyłając zaproszenia na wątek. Wiem, że to okrutnie mało.... Quote
AlfaLS Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='danka4u1']Ja mogłam zrezygnować tylko ze snu, bo chodzę po prośbie, wysyłając zaproszenia na wątek. Wiem, że to okrutnie mało....[/QUOTE] Kochana, to wcale nie jest mało, każdy kto wysłał kilkadziesiąt zaproszeń doceni Twoją pracę:lol:. Dziękujemy pięknie i, mimo wszystko, prosimy o więcej!!!! Quote
Plicha Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='danka4u1']Ja mogłam zrezygnować tylko ze snu, bo chodzę po prośbie, wysyłając zaproszenia na wątek. Wiem, że to okrutnie mało....[/QUOTE] Tylko nie przesadz z tym brakiem snu, dogomania ma nam wychodzić na zdrowie :) a zaproszenia do Paryska bardzo są potrzebne. Quote
Recommended Posts