Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam dzis do Lizy,która z cała rodzina polejechała na działkę(ta to ma dobrze!).Liza była wczoraj u lekarza,szwy będą zdejmowane w czwartek.Została zkroplona od kleszczy i od pchełek,bo bardzo drapała się.Chciałaby poznać bliżej kociczki ale kociczki jej bliżej jeszcze nie.Koty schodzą na dól jak Liza śpi z ogonami jak powiedziała pani Lizy jak wiewiórki.Liza do nich piszczy bo chce je poznać.Podobnie zachowuje sie do innych psiaków na ulicy.Dziś odpoczywała na działce i zdjęcie ,które otrzymałam mmsem było śliczne, Liza odpoczywająca w słońcu.Przesłałam Mamananbank może wrzuci na wątek.

Posted

nie wrzuci, bo ma zabytkowy telefon bez kabla USB, w przeciwieństwie do Ciebie, co to masz super nowoczesne cudo :-) :-) :-)

Ale zdjęcie faktycznie cudne i bardzo się ucieszyłam, dziękuję!

Posted

mamanabank napisał(a):
nie wrzuci, bo ma zabytkowy telefon bez kabla USB, w przeciwieństwie do Ciebie, co to masz super nowoczesne cudo :-) :-) :-)

Ale zdjęcie faktycznie cudne i bardzo się ucieszyłam, dziękuję!
No to wysyłam do Andzike.U mnie potrzebna jest jakas płytka,której nie mogę znależć a jak ją znajdę to trzeba to jeszcze zainstalować!

Posted

[quote name='Belka g-g']Liza to wspaniały pies, więc musi mieć wspaniały dom. Mam nadzieję, że sprostamy:) Zdjęcia wysyłam Romce. Wiem, że szybko znajdą się na wątku.
A Romka zdjęcie wysłała do mnie :) Na razie mam tylko jedno, to wstawiam :)

Piękna sunia !!!