izolda27 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Cieszę się bardzo:) Caluski dla suni w nosek;) Pozdrawiam Quote
Figafiga Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja też się bardzo cieszę!!! i pozdrawiam Was kochani - dajcie jej miłość i opiekę, bo na to zasługuje. Jesteście wspaniali!!! Quote
kajkoowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Takich ludzi jak Wy powinno być więcej! Bardzo się cieszę Liza Twoim szczęściem! Quote
Paula03 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Ale się ciesze, że już Liza w domku! W 100% zgadzam się z Kają takich ludzi powinno być więcej! Teraz czekamy na zdjęcia! Quote
kajkoowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Paula03 napisał(a): Teraz czekamy na zdjęcia! Oraz zmianę tytułu i przeniesienie ;) Quote
Paula03 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Kaja10014 napisał(a):Oraz zmianę tytułu i przeniesienie ;) Sie robi! :) Quote
Romka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzwoniłam dzis do Lizy,która z cała rodzina polejechała na działkę(ta to ma dobrze!).Liza była wczoraj u lekarza,szwy będą zdejmowane w czwartek.Została zkroplona od kleszczy i od pchełek,bo bardzo drapała się.Chciałaby poznać bliżej kociczki ale kociczki jej bliżej jeszcze nie.Koty schodzą na dól jak Liza śpi z ogonami jak powiedziała pani Lizy jak wiewiórki.Liza do nich piszczy bo chce je poznać.Podobnie zachowuje sie do innych psiaków na ulicy.Dziś odpoczywała na działce i zdjęcie ,które otrzymałam mmsem było śliczne, Liza odpoczywająca w słońcu.Przesłałam Mamananbank może wrzuci na wątek. Quote
mamanabank Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 nie wrzuci, bo ma zabytkowy telefon bez kabla USB, w przeciwieństwie do Ciebie, co to masz super nowoczesne cudo :-) :-) :-) Ale zdjęcie faktycznie cudne i bardzo się ucieszyłam, dziękuję! Quote
Romka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 mamanabank napisał(a):nie wrzuci, bo ma zabytkowy telefon bez kabla USB, w przeciwieństwie do Ciebie, co to masz super nowoczesne cudo :-) :-) :-) Ale zdjęcie faktycznie cudne i bardzo się ucieszyłam, dziękuję!No to wysyłam do Andzike.U mnie potrzebna jest jakas płytka,której nie mogę znależć a jak ją znajdę to trzeba to jeszcze zainstalować! Quote
Paula03 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Oj wy to macie problemy z tymi telefonami ;) U mnie kabel jest na wierzchu i wszystko zainstalowane :D Tylko, że ja codziennie go podłączam :p Quote
Belka g-g Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Liza to wspaniały pies, więc musi mieć wspaniały dom. Mam nadzieję, że sprostamy:) Zdjęcia wysyłam Romce. Wiem, że szybko znajdą się na wątku. Quote
Andzike Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Belka g-g']Liza to wspaniały pies, więc musi mieć wspaniały dom. Mam nadzieję, że sprostamy:) Zdjęcia wysyłam Romce. Wiem, że szybko znajdą się na wątku. A Romka zdjęcie wysłała do mnie :) Na razie mam tylko jedno, to wstawiam :) Piękna sunia !!! Quote
mamanabank Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Tak jak pisałam wcześniej: skrzyżowanie księżniczki z Disneya i wilczycy z lasu :-) Cudowna! Quote
Belka g-g Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mam tylko nadzieję, że Liza dogada się z moimi kiciami. Ciągle takie wystraszone:( Quote
mamanabank Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A ona jak na nie reaguje? Jest nadaktywna, czy spokojna w ich obecności? Quote
Romka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Z tego co wiem to jest spokojna ,to kociaki mają ogony jak wiewiórki(określenie pani domu).Podeszły do niej jak spała. Quote
Recommended Posts