Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia Lizy tez już są.

Spotkanie poza schroniskiem z Hyźkiem wypadło wzorowo, Hyziek się rzucał trochę ale Liza była przyjazna i spokojna, przy okazji została sprawdzona na koty i dzieci :-)

Kotem była zainteresowana, ale chciała się z nim bawić, a nie zjeść.

Z dziećmi super, co zostało uwiecznione na zdjęciach.

No to czekamy na zdjęcia. :-)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem umówiona jutro z panią z ,którą mailowałam.Będzie około 14 00 w schronisku,chce koniecznie zobaczyć Lizę!Mam nadzieję ,ze prezentacja wypadnie pozytywnie.Trzymajcie kciuki.Figa wrzucaj zdjęcia bo pani czeka na informację,powiedziałam,że będą.

Posted

zaraz będą świeże zdjęcia proszę nie pisać dopóki wszystkich nie wstawię wszystkich, a jest ich troszkę hi hi hi - dziękuję

Paula a do Ciebie prośba będzie o wstawienie zdjęć LIzy na pierwszą wątku ok

Posted

i co najważniejsze super stosunek do dzieci!!!!o to dowód

do psiaków - no Hyziek sympatii nie chciał wykazywac, pewnie to miejsce schroniskowe taki wpływ na niego miało ;-)

i do kotów.....Liza chętna do lizania, a kocisku mało serce nie wyleciało z piersi hihihi

i to już koniec sesji czwartkowej ślicznej LIZY

Posted

Dostałam się tu przez wyszukiwarkę google inaczej nie da rady. Hyziek małpiszon, po prostu Lizy się bał, stąd ta jego reakcja, z Laską jest za to za pan brat i zachęca ją do zabawy.

Piękna ta nasza Liza!!!

Posted

Romka napisał(a):
Jestem umówiona jutro z panią z ,którą mailowałam.Będzie około 14 00 w schronisku,chce koniecznie zobaczyć Lizę!Mam nadzieję ,ze prezentacja wypadnie pozytywnie.Trzymajcie kciuki.Figa wrzucaj zdjęcia bo pani czeka na informację,powiedziałam,że będą.

Trzymam kciuki!

Zdjęcia dodałam już na pierwszą :)
Świetne!

Posted

Państwo byłi wczoraj w schronisku tak jak obiecali.Pani przyjechała z synem i Liza...chyba spodobała się.W domu u państawa trzeba odbyć jeszcze naradę rodzinną a po naradzie Pani da nam znać i jeśli zgoda rodzinna będzie to...Liza ma dom.Wizyta przed adopcyjna,serylizacja i mozemy tylko cieszyć się.Mam dla wszystkich niespodziankę ale o tym pózniej!

Posted

Byliśmy w piątek u Lizy z wizytą. Chcemy by dołączyła do naszej rodziny.
W domu czekają 3 :kociak::kociak::kociak:. Mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze...

Posted

Witamy na dogomanii!
Bardzo się cieszę, że się już zdecydowaliście, teraz pewnie zostaną same formalności i Liza do was trafi! :p
Mam przynajmniej taką nadzieję!

Posted

Belka g-g napisał(a):
W domu czekają 3 :kociak::kociak::kociak:. Mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze...

Strasznie się cieszę! Dobrze, że się tu zalogowaliście :)

Posted

Ale niespodzianka dla mnie,jesteście na dogo!No to informuje wszystkich,ze Liza juz dziś jest w lecznicy na sterylizacji i w czwartek będzie gotowa do drogi do nowego domku.Bedziemy w kontakcie telefonicznym.Nie pożałujecie to naprawdę kochana suczka.P.Marek ze schroniska bardzo ucieszony,ze zapadła decyzja na "tak" sam rano mnie o to podpytywał.

Posted

Belka g-g napisał(a):

Belka ,izolda27 chciałaby jakies dodatkowe dane do "nawigacji".Twoj adres juz przekazałam izoldzie na PW.Dogadujcie sie co do pozostałych danych.Czekamy na wieści!