mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Zdjęcia Lizy tez już są. Spotkanie poza schroniskiem z Hyźkiem wypadło wzorowo, Hyziek się rzucał trochę ale Liza była przyjazna i spokojna, przy okazji została sprawdzona na koty i dzieci :-) Kotem była zainteresowana, ale chciała się z nim bawić, a nie zjeść. Z dziećmi super, co zostało uwiecznione na zdjęciach. No to czekamy na zdjęcia. :-) Quote
Paula03 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Czekamy! Dobrze, że na koty i dzieci jest ok! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mam nadzieję,ze pani czyta ten wątek i przeczytała o kotach i dzieciach! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jestem umówiona jutro z panią z ,którą mailowałam.Będzie około 14 00 w schronisku,chce koniecznie zobaczyć Lizę!Mam nadzieję ,ze prezentacja wypadnie pozytywnie.Trzymajcie kciuki.Figa wrzucaj zdjęcia bo pani czeka na informację,powiedziałam,że będą. Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 zaraz będą świeże zdjęcia proszę nie pisać dopóki wszystkich nie wstawię wszystkich, a jest ich troszkę hi hi hi - dziękuję Paula a do Ciebie prośba będzie o wstawienie zdjęć LIzy na pierwszą wątku ok Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 to pierwsze jest cudowne i mamanabank wstaw na pierwszą wątkową OK Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 i co najważniejsze super stosunek do dzieci!!!!o to dowód do psiaków - no Hyziek sympatii nie chciał wykazywac, pewnie to miejsce schroniskowe taki wpływ na niego miało ;-) i do kotów.....Liza chętna do lizania, a kocisku mało serce nie wyleciało z piersi hihihi i to już koniec sesji czwartkowej ślicznej LIZY Quote
mamanabank Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dostałam się tu przez wyszukiwarkę google inaczej nie da rady. Hyziek małpiszon, po prostu Lizy się bał, stąd ta jego reakcja, z Laską jest za to za pan brat i zachęca ją do zabawy. Piękna ta nasza Liza!!! Quote
mamanabank Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a i jak widzicie po wyczesaniu wilczaka już nie przypomina, tylko śliczną ONkę :-) Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ale dalsze czesanie wskazane jest, bo jeszcze ma sierści zimowej Quote
Paula03 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Romka napisał(a):Jestem umówiona jutro z panią z ,którą mailowałam.Będzie około 14 00 w schronisku,chce koniecznie zobaczyć Lizę!Mam nadzieję ,ze prezentacja wypadnie pozytywnie.Trzymajcie kciuki.Figa wrzucaj zdjęcia bo pani czeka na informację,powiedziałam,że będą. Trzymam kciuki! Zdjęcia dodałam już na pierwszą :) Świetne! Quote
Romka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Państwo byłi wczoraj w schronisku tak jak obiecali.Pani przyjechała z synem i Liza...chyba spodobała się.W domu u państawa trzeba odbyć jeszcze naradę rodzinną a po naradzie Pani da nam znać i jeśli zgoda rodzinna będzie to...Liza ma dom.Wizyta przed adopcyjna,serylizacja i mozemy tylko cieszyć się.Mam dla wszystkich niespodziankę ale o tym pózniej! Quote
Paula03 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Romka jaką niespodziankę? Bo już jest później :) Quote
Belka g-g Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Byliśmy w piątek u Lizy z wizytą. Chcemy by dołączyła do naszej rodziny. W domu czekają 3 :kociak::kociak::kociak:. Mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze... Quote
Paula03 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Witamy na dogomanii! Bardzo się cieszę, że się już zdecydowaliście, teraz pewnie zostaną same formalności i Liza do was trafi! :p Mam przynajmniej taką nadzieję! Quote
kajkoowa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Belka g-g napisał(a):Byliśmy w piątek u Lizy z wizytą. Chcemy by dołączyła do naszej rodziny. W domu czekają 3 :kociak::kociak::kociak:. Mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze... Strasznie się cieszę! Dobrze, że się tu zalogowaliście :) Quote
Figafiga Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witam serdecznie - 3 kociska ;-) Liza jest pozytywnie do nich nastawiona ;-) Quote
Belka g-g Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Mam taką nadzieję... Jedna z kotek to dziewczyna po przejściach i musi czuć się najważniejsza:) Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ale niespodzianka dla mnie,jesteście na dogo!No to informuje wszystkich,ze Liza juz dziś jest w lecznicy na sterylizacji i w czwartek będzie gotowa do drogi do nowego domku.Bedziemy w kontakcie telefonicznym.Nie pożałujecie to naprawdę kochana suczka.P.Marek ze schroniska bardzo ucieszony,ze zapadła decyzja na "tak" sam rano mnie o to podpytywał. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Znalazłam osobę do sprawdzenia domku!Pewnie dzis lub jutro odezwie sie do nas!I do Was! Quote
izolda27 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Hej to ja pojadę na wizytę przedadopcyjną:) Jutro około 18 może być:) Proszę na pw jakięś dane nawigacyjne co do adresu,jak mam trafic,który blok i tp Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Belka g-g napisał(a):Byliśmy w piątek u Lizy z wizytą. Chcemy by dołączyła do naszej rodziny. W domu czekają 3 :kociak::kociak::kociak:. Mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze... Belka ,izolda27 chciałaby jakies dodatkowe dane do "nawigacji".Twoj adres juz przekazałam izoldzie na PW.Dogadujcie sie co do pozostałych danych.Czekamy na wieści! Quote
izolda27 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Już się dogadałyśmy co do adresu i wizyty :) Czekajcie na wieści:) Quote
Recommended Posts