Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Liza odlicza godziny do piątku i pewnie nowy domek też!

Wszystko ustalone. Jutro przyjadę z Mikołajem. Jestem mocno podekscytowana:multi:
Pewnie będę wcześniej, bo do 16tej nie znajdę sobie miejsca:)

Posted

Nasze wspólne interwencje:Liza ,Bianka jakoś mają szczęście szybko fajne domki spotkać!Jadę o 15 00 do schroniska zrobic zdjęcia i pożegnac Lizę!

Posted

A teraz czekamy na relację z domku,bo mamy obiecane dużo zdjęć.Liza jak zawsze spokojna i pełna godności.Trzeba było tylko przekonac ją ,ze trzeba wsiąść do samochodu.Najpierw przednie łapy,potem trochę podnieść poopę i było ok.Pani Lizy przywiozła karmę dla schroniska(bardzo dobrą),koszyk i smycze po zmarłym piesku.Liza ma zdjęcie szwów w poniedziałek ,wtedy też lekarz wet,zbada ją profilaktycznie.Teraz ja nie mogę doczekac się na relację z nowego domku.

Posted

Jesteśmy w domku:) e-Liza bała się schodów, więc na drugie piętro upociliśmy się nieco;) Koty uciekły na górę i przyglądają się trochę: co to za nowy domownik??:crazyeye: Byliśmy już na długim spacerze, na którym Liza oglądała się za wszystkimi psiakami, a sunia popiskuje do nich przyjacielsko machając ogonem. Liza zaakceptowała swoje nowe królewskie posłanie i odpoczywa po pełnym emocji dniu.