Belka g-g Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Już się dogadałyśmy:) Jutro naprowadzę telefonicznie jeśli będzie problem z dojazdem. To blok przy samym lesie. Na piątek szykuję się na odbiór suni:) No to się będzie działo:) Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dam znac czy odbiór bedzie ze schroniska czy z lecznicy.No i oczywiście chce byc przy odbiorze małej,bo takie wydarzenie trzeba uwiecznic na zdjęciach. Quote
Belka g-g Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Proszę o info, jak się czuje Liza po sterylizacji jeśli to już po?? Martwię się o Nią już jak o własną:roll: Quote
argusiowa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 no widzę że maj choć kiepski pogodowo, to całkiem szczęśliwy dla naszych zwierzaczków :) Fridula w domku i Liza się szykuje :) bombastycznie :) Quote
Romka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Belka g-g napisał(a):Proszę o info, jak się czuje Liza po sterylizacji jeśli to już po?? Martwię się o Nią już jak o własną:roll: Dzwoniłam przed chwila do lecznicy Liza czuje sie dobrze po zabiegu sterylizacji.Bedę dzwinic czy w piatek bedzie juz w schronisku czy jeszcze w lecznicy.Dam znać! Quote
Romka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Izolda juz czyszczę skrzynkę,jeśli cos pilnego pisz [email protected] Quote
izolda27 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Uff wreszcie dotarłam do domku,dzień okropny pogodowo:)ale szczęśliwy i miły dzięki pani Izie,na wizycie było bardzo sympatycznie,wspaniali ludzie,i w zachowaniu i rozmowie widać miłość do zwierzaków.Kociaki słodkie,aczkolwiek tylko dwa okazały swoje oblicze:):)Nie mogłyśmy się z panią Izą nagadać,ale ja jestem okropną gadułą,więc trudno się mnie pozbyć hihi.Moja opinia jest w 100% pozytywna,żeby wszystkie zwierzaki miały takie szczęście trafić na tak kochanych ludzi:) Umówilyśmy sie na zdjęcia z suni jak już będzie u nich w domku:) Więc czekam :)) Pozdrawiam Iza Quote
Figafiga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 no to super ;-) ludzie kochający zwierzaki, LIZA ma szczęście ;-) Quote
Belka g-g Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jejku, nie wiem czy zasługujemy na taką wspaniałą opinię;) Mąż nawet kupił książkę o psach i mądrej tresurze hi hi:lol: Quote
izolda27 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja jestem przekonana że jak najbardziej,bardzo dziękuje za miłe spotkanie :) Quote
mamanabank Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Miód na moje serce :-) (ten zakup książki) Bardzo się cieszę, Liza jest kochaną i mądrą psicą, na pewno chętnie będzie się uczyć. A czy nowe imię już wybrane? Czy Liza zostanie Lizą? Quote
Belka g-g Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Liza lub e-Liza;) bo znalazłam ją przez internet... Iza, Liza już nas coś łączy:) Ale zapytam jeszcze chłopaków... Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Belka g-g napisał(a):Jejku, nie wiem czy zasługujemy na taką wspaniałą opinię;) Mąż nawet kupił książkę o psach i mądrej tresurze hi hi:lol: A ja wiedziałam ,że to tylko formalność!Kiedy planujecie przyjechać? Quote
Belka g-g Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Będziemy na pewno w piątek;) Jeszcze nie wiem w jakim składzie, ale ja na bank! Tylko, że pewnie dużo wcześniej jak w zeszłym tygodniu to nie dam rady;( Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zaraz dzwonię do schroniska i zorientuję się gdzie bedzie na Was czekać Liza! Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Smycz,obrożę,dokument tożsamości i karmę za około 30zł dla schroniska.Jeśli o to pytasz. Quote
Belka g-g Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 24. maja mija rok od odejścia naszej Nali. Mam jeszcze posłanie na wiklinowym koszu po niej. Dla Lizy będzie za mała. Jeśli może się przydać w schronisku to mogę przywieźć. I jeszcze obrożę też raczej dla średniego pieska. Wcześniej nie miałam odwagi się tego pozbyć... może teraz się przyda dla innych psiaków... Quote
Belka g-g Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 I jak znam życie wielka klucha w gardle ze wzruszenia:) Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Wszystko sie przyda przywożcie!Jesteśmy umówione w piątek o 16 00 w schronisku.Liza pakuj się! Quote
mamanabank Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cieszę się, bardzo, Liza zachowuj się ładnie, kochana :-) Taki pies to naprawdę skarb. Quote
Recommended Posts