Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już się dogadałyśmy:) Jutro naprowadzę telefonicznie jeśli będzie problem z dojazdem. To blok przy samym lesie.
Na piątek szykuję się na odbiór suni:) No to się będzie działo:)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dam znac czy odbiór bedzie ze schroniska czy z lecznicy.No i oczywiście chce byc przy odbiorze małej,bo takie wydarzenie trzeba uwiecznic na zdjęciach.

Posted

Belka g-g napisał(a):
Proszę o info, jak się czuje Liza po sterylizacji jeśli to już po?? Martwię się o Nią już jak o własną:roll:

Dzwoniłam przed chwila do lecznicy Liza czuje sie dobrze po zabiegu sterylizacji.Bedę dzwinic czy w piatek bedzie juz w schronisku czy jeszcze w lecznicy.Dam znać!

Posted

Uff wreszcie dotarłam do domku,dzień okropny pogodowo:)ale szczęśliwy i miły dzięki pani Izie,na wizycie było bardzo sympatycznie,wspaniali ludzie,i w zachowaniu i rozmowie widać miłość do zwierzaków.Kociaki słodkie,aczkolwiek tylko dwa okazały swoje oblicze:):)Nie mogłyśmy się z panią Izą nagadać,ale ja jestem okropną gadułą,więc trudno się mnie pozbyć hihi.Moja opinia jest w 100% pozytywna,żeby wszystkie zwierzaki miały takie szczęście trafić na tak kochanych ludzi:) Umówilyśmy sie na zdjęcia z suni jak już będzie u nich w domku:) Więc czekam :)) Pozdrawiam Iza

Posted

Miód na moje serce :-) (ten zakup książki) Bardzo się cieszę, Liza jest kochaną i mądrą psicą, na pewno chętnie będzie się uczyć.

A czy nowe imię już wybrane? Czy Liza zostanie Lizą?

Posted

Belka g-g napisał(a):
Jejku, nie wiem czy zasługujemy na taką wspaniałą opinię;)
Mąż nawet kupił książkę o psach i mądrej tresurze hi hi:lol:

A ja wiedziałam ,że to tylko formalność!Kiedy planujecie przyjechać?

Posted

24. maja mija rok od odejścia naszej Nali. Mam jeszcze posłanie na wiklinowym koszu po niej. Dla Lizy będzie za mała. Jeśli może się przydać w schronisku to mogę przywieźć. I jeszcze obrożę też raczej dla średniego pieska. Wcześniej nie miałam odwagi się tego pozbyć... może teraz się przyda dla innych psiaków...