Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dusieńko, żeby ci się udało i żebyś szybciutko poszła do najlepszego domku na świecie, żeby ludzie co przyjdą w piątek okazali się godnymi ciebie :)

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum , też tego sobie życzę ogólnie biorać ,a szczególnie dlatego ,że za 2 tygodnie wyjeżdżam na 6 tygodni i mam 2 psy do wyadoptowania w tym czasie.
Ale jak cokolwiek nie będzie mi pasowało , to nie dam małej kierowniczki.

Posted

zobaczymy jak to będzie.
A kierowniczka ma świetny apetyt, niedługo naprawdę trzeba będzie pilnować jej figury.Przepięknie bawią z Derkiem.

Posted

juz po wizycie.dziewczyna bardzo miła, przyszła z chłopakiem.Dusia przypadła do gustu obojgu, stwierdzili że jest ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciach.
Jutro pojadę na wizytę przedaopcyjną do domu, bo chcę by byli obydwoje rodzice w domu.
Jak cisza, to cisza.Dziś był telefon od małżeństwa tak myślę,że ok.60.Chcą jutro zobaczyć oba pieski.Chcieli dziś natychmiast , ale dziewczyna była pierwsza.
Zobaczymy jak jutro wypadnie wizyta.Jak dobrze, to Dusia poszłaby w niedzielę wieczorem do DS.

Posted

Byli państwo iiiii natychmiast wzięliby Derka, mają zdecydowanie azymut na coś małego kudłatego, tak jak mieli przez 17 lat.Zabieram się za szukanie suni dla nich.
Jestem umówiona do rodziny dziewczyny na g. 20 na wizytę przedadopcyjną.Wezmę ze sobą Duśkę.

Posted

I nie wiem co mam napisać i zrobić .Mam wielki stres.:-(
Dziewczyna i jej mama OK, ale ojciec powiedziała ,że on nigdy by psa nie wziął, bo to obowiązek i on na pewno wychodzić z psem nie będzie,,że to ich decyzja i niech robią co uważają.Duśka jak by czuła , podeszła do niego zadarła łapki na kolana ,a on zaczął ją odruchowo głaskać , jak się zorientował co robi, przestał.

Spotkanie z grubaśnym kotem przebiegło dobrze.Duśka dostała wilczego apetytu i gdy kot dostał michę , przysadziła się do niej co wywołało syk kota , więc Duśka warknęła. Dostała tez żarełko i jedli zgodnie w pobliżu siebie.
Dziewczyna i jej mama są bardzo za Duśką.Utrzymywać Duśkę ma dziewczyna , bo pracuje, na kota też łoży
Sunia niesamowicie się przymilała, wywalała się kołami do góry, zadzierała łapki. Ale w pewnym momencie zaczęła skubać łapki, u niej to chyba nerwowe.

No i powiedzcie co mam zrobić.Dziewczyna ma przyjechać po Duśkę jutro ok.21 ,ale poprosiłam ,żeby jeszcze dobrze przemyślały decyzję ze względu na ojca,żeby po kilku dniach nie było zwrotu z powodu buntu ojca. Ja też muszę mieć czas do podjęcia decyzji.
Dziś ukazało się ogłoszenie Duśki ze zdjęciem w lokalnej Wyborczej.Może jutro ktoś zadzwoni.

Posted

Ale mówisz, ze ojciec zaczął głaskać...
Mój TŻ jak przywiozłam Nalę powiedział "ja albo pies". Za kilka dni prędzej mnie by się pozbył niż Nalusi.
Podobnie miałam z kotem :) Twierdzi ze nie lubi, a wystarczy przejrzeć fotki z jego komórki, 90% to kicia ("bo śmieszna, fajnie leży" itp)
Tacy są faceci...
Czy rodzina ma wystarczająco duzo czasu na psiaka? Odpowiednie warunki? Czy jesteś pewna, że ją pokochają?