Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ona03'][B]Poker [/B]schowała [B]Dusię [/B]pod kołderkę i udaje, że ich nie ma :evil_lol:.[/QUOTE]
nie schowała tylko ciężko pracowała na ogródku przez kilka godzin :roll:

A Dusieńka słodka, :loveu: całowana przez męża po łapeczkach. Pięknie dziś jadła i coraz bardziej serce mi krwawi na myśl ,że za kilka dni ją oddamy. :-(
Pachwinka goi się ślicznie, szwy zdejmę pewnie w niedzielę.
Ona jest taka śmieszna, w małym ciałku wielki DUCH, szczeka na ogródku , czuje się gospochą w 100%.
Jak się ją woła , to tak śmiesznie idzie do nas , ze spuszczoną główką w myśl powiedzenia i chciałabym i boję się. :evil_lol:
Ostatniej nocy spała między naszymi głowami na poduszce.:loveu:
eh, czemu to życie takie głupie i nie mogę mieć 10. psów?

Posted

Pokerku, najważniejsze, że Duśka jest już zdrowa (znaczy wszystko się ładnie goi), ma apetyt, otwiera się na świat i co najważniejsze, że cudowny domek już na nią czeka i że będziesz miała możliwość ją odwiedzać :)

Posted

Ogólnie jest OK, ale zajrzałam dziś do pachwinki i nie podoba mi się ,a nasz wet chyba ma długi weekend.
Mała spała z nami, a rano najpierw się zakopała pod kołderkę na moim miejscu ,a potem spała na mojej poduszce.
Lubi przebywać na ogródku i szczekać na przechodniów.

Posted

Byłam z małą u weta,pogrzebał i znowu pojawił sie płyn.Mówił ,że ma prawo tak jeszcze być.Ale ja się martwię. Polecił pędzlować Rivanolem.
A suni zrobiła się szczekaczka, jest bardzo czujna,
A to w nagrodę dla wytrwałych.
[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/8277/dusia010.jpg[/IMG]

Leżę sobie w " gniazdku " po mojej pańci

[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/7352/dusia012.jpg[/IMG]

Ale nie ma jak to na podusi w promieniach porannego słoneczka

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2782/dusia015.jpg[/IMG]

Czekam grzecznie ,aż pańcia zniesie mnie po schodach

Posted

ona ma urok osobisty i o tym wie i potrafi to wykorzystać :) Poker ją nosi po schodach, tż całuje ją po łapkach , śpi na podusiach jak królewna :) się kobieta ustawiła :)))

Posted

Bozie jaka Ona slodka i zabawna:)takie piekne ubraneczko,podusia,kordelka;)wyjatkowe masz szczescie Dusiu:)
Uklony dla pani Poker-opiekunka na 100 medali!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ubranko Dusi jest przymusowe, żeby sobie nie lizała ranki po operacji i sterylce. A s łodka jest to fakt.Wet, do którego chodzimy tez mówi ,że ma niesamowity urok osobisty.A my ją uwielbiamy.

Posted

Niestety, od kilku dni czułam ,że domek się pomału wycofuje i miałam rację.Dzis dostałam informację ,że nie mogą wziąć Dusi.Szczerze mówiąc to nawet nie byłam zaskoczona , powiedziałam do słuchu na temat odpowiedzialności, że jestem 4 tygodnie do tyłu z ogłoszeniami, a przecież we wtorek przyjeżdża do nas do DT synek Duni.
Lepiej ,że teraz nie wzięli Duni , niż by mieli ją oddać po kilku dniach.
W takim razie bardzo proszę kochane cioteczki o pilne ogłoszenia.

Posted

Ja ostatnio byłam rozgoryczone, bo ludzie mieli wziąć Awę, byli nią zachwyceni i wycofali się a po paru dniach.... odnalazł się jej właściciel z Ukrainy :) Teraz tez Dinka miała już wybrany dom, który przedwczoraj się wycofał. Też wierzę,że gdzieś na nasze tymczaski czeka TEN domek.

Posted

Dusienko znajdziesz [zawsze mam nadzieje]najlepszy domek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187031-Boksero-astek-strach-nostalgia-dramat-i-pytanie-co-po-kwarantannie?p=14823305#post14823305[/URL]
podniescie ciotki:(

Posted

[quote name='Poker']Niestety, od kilku dni czułam ,że domek się pomału wycofuje i miałam rację.Dzis dostałam informację ,że nie mogą wziąć Dusi.Szczerze mówiąc to nawet nie byłam zaskoczona , powiedziałam do słuchu na temat odpowiedzialności, że jestem 4 tygodnie do tyłu z ogłoszeniami, a przecież we wtorek przyjeżdża do nas do DT synek Duni.
Lepiej ,że teraz nie wzięli Duni , niż by mieli ją oddać po kilku dniach.
W takim razie bardzo proszę kochane cioteczki o pilne ogłoszenia.[/QUOTE]

W przypadku adopcji lepiej wcześniej niż później.
To śliczna mikrosunia, znajdzie domek w mig.
Tylko co ? Ona znaczy się ani pół ogłoszenia nie ma, tak ?

Posted

[quote name='E-S']W przypadku adopcji lepiej wcześniej niż później.
To śliczna mikrosunia, znajdzie domek w mig.
Tylko co ? Ona znaczy się ani pół ogłoszenia nie ma, tak ?[/QUOTE]
ona nie ma nawet 0,0000000000000000000000000000000001 ogłoszenia, 4 tygodnie zmarnowane. Ale jakoś się

nie martwimy.Mąż powiedział ,że dobrze, bo się nią chociaż trochę jeszcze nacieszy

[IMG]http://img692.imageshack.us/img692/5967/dusia018.jpg[/IMG]

I tak się sobą cieszą.:evil_lol: