Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i jeszcze do ciebie ślicznotko na koniec pracy zaglądam i zaraz zmykam do domku z myślami co dziś znów moje ogony wymyśliły nudząc się w domu :roll:

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Dusia zjadła na śniadanie więcej niż mąż.Może dlatego teraz nie chce.
Przyszła pańcia dołożyła na operację 60 zł.Zawsze coś.

Posted

[quote name='Poker']Aż nie chce mi się wierzyć,że Dusia tak szybko przybiera na wadze,
[B][COLOR=red]dziś 4.380 !!![/COLOR][/B] :multi:[/QUOTE]
Oj do Ciebie na wczasy bym się nie wybrała :) Zdecydowanie wolę wczasy u Ksery, która na tymczasie odchudziła psiaka.. z 31 do 25 kg w 3 miesiące :(
A powinien ważyć koło 40.
Dusia nadrabia za wszystkie czasy :)

Kiedy operacja? Bo też ujmę Duśkę w bazarku... moze jutro zrobię.

Posted

Duśka, jutro ciężki dzień cię czeka kochana nasza kruszynko.
już się zaczynam denerwować, choć wiem, że wszystko i tak pójdzie dobrze, no ale strach zawsze jest.
myślami i duchowo będę tam z Wami:roll:

Posted

Dusia bardzo sie przywiązała do mnie, chyba za bardzo.Nie było mnie 13 godzin w domu.Sunia po spacerku i śniadanku ułożyła się pod biurkiem z komputerem i nie chciała za nic wyjść.Na opiekunkę warczała, jakby chciała ugryźć :mad:
.Małe toto, a ma tendencję do dominacji.
Smaczek jadła , owszem ,ale na posłanku , nawet pupy nie chciało się jej ruszyć.Chyba muszę być do niej bardziej rygorystyczna ;).Ona jest taka biedna , chce pokazać jaka jest duża i ważna, a ludzie się śmieją z jej gróźb.

Posted

dziękujemy za ciepłe słowa otuchy, przydadzą się , bo niunia nie jest na szczęście świadoma tego co się z nią będzie działo, natomiast my ta.
Ufam wetowi ,który ma ją operować, a to bardzo ważne.