togaa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Cały czas sie o niego martwię. Czy są jakieś wieści ? Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 miałam jechac dzisiaj po Czesia ale czekamy jeszcze tydzień adhd dalej szaleje pogryzł Panią przy zakładaniu smyczy rzucił sie na psiaka i tez go potarmosił, bez przyczyny :( psiak jest niewidomy i leżał sobie w koszyczku dałam nr do znajomej behawiorystki może cos poradzi? łudzę sie nadzieję,że może za jakiś czas hormowny w końcu się uspokoją, jest juz 2 tyg po kastacji Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 :-(:-(:-( Czesiek co ty wyprawiasz:shake: Quote
E-S Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Uuuu, kiepsko .... :( Twardej, konsekwentnej ręki Czesio potrzebuje. Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='E-S']Uuuu, kiepsko .... :( Twardej, konsekwentnej ręki Czesio potrzebuje.[/QUOTE] Na niewidomego psiaka:shake: Quote
E-S Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Energy']Na niewidomego psiaka:shake:[/QUOTE] Ke ? Czesio oślepł ??? Kiedy ? coś mi uciekło najwyraźniej .... Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='E-S']Ke ? Czesio oślepł ??? Kiedy ? coś mi uciekło najwyraźniej ....[/QUOTE] Czesio się rzucił na niewidomego psiaczka:cool3: No tak z Twoim cytatem, mogło to zabrzmieć dziwnie:evil_lol: Quote
E-S Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Energy']Czesio się rzucił na niewidomego psiaczka:cool3: No tak z Twoim cytatem, mogło to zabrzmieć dziwnie:evil_lol:[/QUOTE] Aaa, że na niewidomego :D :D :D no tak, śmiesznie wyszło :D załapałam o co Ci chodzi. Ale Czesiek przegina pałkę niestety, oj przegina :( Problem jest. Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='E-S']Aaa, że na niewidomego :D :D :D no tak, śmiesznie wyszło :D załapałam o co Ci chodzi. Ale Czesiek przegina pałkę niestety, oj przegina :( Problem jest.[/QUOTE] No przegiął, delikatnie mówiąc:-( Quote
Energy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 BUDRYSEK napisał(a):w nast. weekend Czesiu wraca...:( No i d***pa:-(oj teraz to będzie miał naprawdę marne szanse:shake: Quote
E-S Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 BUDRYSEK napisał(a):w nast. weekend Czesiu wraca...:( To dramat .... gdzie będzie ? Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 E-S napisał(a):To dramat .... gdzie będzie ? wraca do schronu :( nie ma gdzie go dać, nie ma kasy....straszne :( Quote
E-S Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 No to klapa po całości ... pies teraz dopiero będzie mieć wodę zamiast mózgu. A aby go znowu - tym razem spokojnie i bez ryzyka zwrotu - wyadoptować, niestety albo kurs/tresura albo doświadczony DT nieodzowny ... Quote
zerduszko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Można wiedzieć co on takiego wymodził? Quote
togaa Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Budrysku! Wiadomo coś o przewinach Czesia? Jak można mu pomóc ? Quote
BUDRYSEK Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 zerduszko napisał(a):Można wiedzieć co on takiego wymodził? nie usiedzi na miejscu ciagle coś gryzie, szarpie, na podłodze nie może nic stac bo Czesiu natychmiast zajmuje sie tym nie mozna siedziec np przed tv bo non stop ciagnie, gryzie nogawki, rękawy skacze na ludzi, podbiega i odbija sie od nich atakuje psiaki-staruszki, jeden jest niewidomy, muszą byc izolowani i niestety gryzie :( Quote
zerduszko Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Budrysek, Ty masz bezpośredni kontakt z domkiem? Jeśli tak, to potrzebowałabym z Tobą pogadać. Quote
BUDRYSEK Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 zerduszko napisał(a):Budrysek, Ty masz bezpośredni kontakt z domkiem? Jeśli tak, to potrzebowałabym z Tobą pogadać. nr mam w podpisie Quote
Energy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 GPooLCLD napisał(a):Co z Czesiem ? Wrócił ? No właśnie, co z Czesiem? Quote
Energy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Energy']No właśnie, co z Czesiem?[/QUOTE] Budrysek jesteś często na dogo, nawet dzisiaj byłaś... Czy to tak trudno napisać co z psiakiem??? Quote
zerduszko Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Do Budrysek najlepiej zadzwonić. Jutro to zrobię. Quote
E-S Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Bardzo proszę Zerduszko ... szkoda mi tego psiaka bardzo, ot durnowaty ... Quote
Recommended Posts