mtf zalesie Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 deklaracja stala po 20-tym kazdego miesiaca.dzieki zapisanie suki pani ali z augustowa Quote
Jaaga Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Chciałam zadeklarować 5 zł miesięcznie. Wpłaciłam 60 zł za cały rok z góry. Quote
Kaja i Aza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Deklaruje 30zl miesiecznie, pierwsza wplata (za 5 miesiecy) powinna lada moment wplynac. Quote
Lucyna Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 W imieniu Taygi (na ten moment bez neta) zgłaszam do kolejki sunię z tego wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/186581-BIANKA-%28mix-HUSKY%29-prawie-uduszona-przez-%C5%82a%C5%84cuch-PILNIE-DT-zbieramy-na-sterylk%C4%99[/url] Prawdopodobnie sterylka aborcyjna ... Tayga odezwie się późnym wieczorem. Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='kama210']przepraszam za Offa, młoda sunia z cieczką na ulicy, możemy ją zabrać , ale brak deklaracji .... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186911-Szyd%C5%82owiec-zabiedzona-wyl%C4%99kniona-pi%C4%99kna-m%C5%82oda-sunia-%E2%80%93-DT-deklaracje-POMOCY[/URL][/QUOTE] zgłaszamy Majkę do kolejki - sunia ma cieczkę - nie ma jej gdzie zabrać to bezdomna sunia...ludzie z Szydlowca są bezradni - nie ma małej gdzie ukryć! sunia moze jechac do hoteliku mimo braku deklaracji, ale dopiero po 20 czerwca:( SYTUACJA PATOWA Quote
Soema Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Podawajcie przy zgłoszeniach konkretne informację.... ceny, lecznice :shake: zacznie zaraz brakować pieniędzy. Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Soema...ta mala sunia z Szydłowca własnie dostałą cieczki :/ dni płodne za pare dni...az zal patrzeć jak ona walczy z tymi napastnikami....jest ich jeszcze mało...ale kazdy z nas wie jak szybko psiaki zwiadują sie o cieczce...nie ma gdzie malej przechowac...szydłowiaki to blokersi i zapsieni/zakoceni.... nie damy jej do kojca, w kt mieszkał awaryjnie Atos i labek bo tam na posesji sa 2 psy!!!drugi awaryjny kojec jest na terenie hurtowi - zabili by nas za watachy psów na terenie:( co robić.... mala ma załatwiony hotelik awaryjny od 20 czerwca - hotelik zgodził sie ja zabrac mimo braku deklaracji :/ ona dopieor pojawila sie w Szydłowcu na ulicy...swiezy podrzut... sterylka na bank bedzie - ja teraz z Latiką jadę do weta, kt opikeuje sie psami z tego hoteliku. za Lati 200/250 zł zapłacę ta mała napewno mniej:/ ok 150/180 .znajoma podobna u tego wet sterlizowała/ Quote
tayga Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Lucyna']W imieniu Taygi (na ten moment bez neta) zgłaszam do kolejki sunię z tego wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/186581-BIANKA-%28mix-HUSKY%29-prawie-uduszona-przez-%C5%82a%C5%84cuch-PILNIE-DT-zbieramy-na-sterylk%C4%99[/url] Prawdopodobnie sterylka aborcyjna ... Tayga odezwie się późnym wieczorem.[/QUOTE] Dziękuję Lucynko :) Bianka trafiła pod moją opiekę pod koniec cieczki, juz nie krwawiła, ale jeszcze plamiła. Nie wiadomo jak długo się błąkała, ale sądząc po jej stanie raczej długo (miała problemy z chodzeniem, stado pcheł i ze 40 kleszczy). To młoda, piękna i troszkę szalona sunia. Mam obawy, ze sterylka może być aborcyjna :( Więc sprawa raczej pilna. Koszt zabiegu to 250 zł. Proszę o sfinansowanie chociaż części zabiegu. Zrobię bazarek, myślę, że resztę uzbieram. A ze swojej strony deklaruję 10 zł miesięcznie (z czasem oddam "dług" :)) Quote
Soema Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tayga, jak będzie sterylizacja to dane są na pierwszej stronie do faktury. Całość pokryjemy stąd, ale proszę o bazarek ;) i reklamowanie wątku wciąż i nadal :) trzymam kciuki za sunie, boska jest... Quote
tayga Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Bazarek będzie!!! Co prawda na utrzymanie moich podopiecznych też potrzebuję, ale chętnie podziele się dochodem :) Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Soema']Zastrzyk na zatrzymanie nie wchodzi w grę? :([/QUOTE] no własnie chciałąm sie zapytac...bo moge miec depoprowere..ale czy mozna jej teraz podac... jeden wet powiedzial, ze ine dardzo? Quote
agnieszka24 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Sterylka Azy planowana była na czwartek, ale w związku z tym, że psy zaczynają się nią interesować (zbliża się cieczka) zabieg będzie miała robiony jutro. Naprawdę złapaliśmy ją w ostatni momencie! Podaję dokładny adres lecznicy: Mirosław Charążka, 96-208 Lubania 93. Dokładny koszt będzie znany po zabiegu. Owieczka postara się o zniżkę. W sprawie wystawienia faktury najlepiej kontaktować się z [B]Owieczka - [/B]ona zawiezie sunię na zabieg. Quote
Soema Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To przekaż Owieczce dane.. czekamy w takim razie na cenę. Mam nadzieję, że z nóg nas nie zwali ;) Quote
agnieszka24 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Koszt sterylki będzie w granicach 250 zł - mam nadzieję, że Owieczce uda się jeszcze coś utargować ;) Za dwa dni u tego samego weta będziemy odjajczać Portera, więc mógłby dać jakąś zniżkę ;) Quote
kasia14 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A z 'ludziów' na moją literkę widzę chyba nikt nie dotarł....:( Ale wysyłam wytrwale, coraz więcej osób się tutaj pojawia, super! ;) Quote
agnieszka24 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Aza miała dziś robioną sterylkę. Jak się okazało [B]aborcyjną[/B] - była w 3 tygodniu ciąży i miała 11 maluchów!! Całe szczęście, że ją złapałyśmy i tak szybko poszła na stół. Jeszcze jej poprzednie szczeniaki nie znalazły domów, a teraz byłyby kolejne :placz: Koszt miał wynieść 350 zł, ale do zapłaty mamy tylko 250 :) Quote
Soema Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Chciałam napisać super.. ale nie.. Cieszę, że już po. Cholerny świat :( czekamy na fakturę. Mam nadzieję, że sunia szybko dojdzie do siebie i brawo dla Owieczki za talent negocjacyjny :) Quote
tayga Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Obiecałam bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187192-WINKO-BIŻU-AVON-dla-Bianki-Fuksa-i-na-sterylki-do-20.06.-godz-22.00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1871...06.-godz-22.00[/COLOR][/URL] Quote
marlenka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Soema moja dyszka to stała deklaracja jest , widze ze dotarły pieniądze ale nie ma mnie w deklaracach stałych Quote
Fundacja Medor Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/125923-Pani-ela-A-cipieA-arturA-wek-potrzebna-kaA-da-pomoc/page30[/url] psy pani eli z łodzi potrzebują sterylek Quote
Soema Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Fundacja Medor'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/125923-Pani-ela-A-cipieA-arturA-wek-potrzebna-kaA-da-pomoc/page30[/URL] psy pani eli z łodzi potrzebują sterylek[/QUOTE] Kolejny raz to piszesz, przeczytaj pierwszy post chociaż. To w Waszym interesie jest która, ile, gdzie. To nie jest trudne, a ja naprawdę nie mam czasu analizować wszystkich wątków. Wystarczy, że pieniądze się kończą pomału i myślę, skąd wziąć je na kolejne zabiegi. Quote
Lidan Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Też nie widzę swojej wpłaty. Wiem, że Soema bardzo zajęta ale czułabym się lepiej mając pewność, że moja skromna dyszka dotarła :-) Quote
Soema Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Lidan']Też nie widzę swojej wpłaty. Wiem, że Soema bardzo zajęta ale czułabym się lepiej mając pewność, że moja skromna dyszka dotarła :-)[/QUOTE] A kiedy wysłałaś pieniądze?:oops: Quote
Recommended Posts