Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pati851']czy jest szansa na pomoc w sterylizacji suni z postu 4090?[/QUOTE]

Tak. Deklarowicze 100% zwrot, inni 50%.
Powodzenia

jest kilkudziesięciu deklarowiczów, jedni płacą za jakiś okres z góry inni systematycznie, inni ratami. Myślę, że każdy jest w stanie sobie gdzieś to zaznaczyć. W tym momencie nie mam czasu każdego podliczać.

Posted

Karino mocno się zepnę, tylko uporamy się do końca z naszym psiowozem oraz chorymi wożonymi na badania do W-wy psiakami i wezmę się za uporządkowanie wpłat ,ale tych od marca br, już na konto OS . Zrobie taką tabelę, zeby można bylo tylko dodać , ze ktos wpłaci lub nie. Kombinuje jak rozleklamować akcję , tak aby więcej ludzi spoza dogo choćby jednorazowo dorzucili grosz na ten szczytny cel. Pomijam tu sponsorów, to oddzielna historia. Czy wiesz juz ile jest od początku akcji do dzisiaj wysterylizowanych suczek ?
Ewa

Posted

w rozliczeniu za V pisze że wpłaciłam 15zł a moja deklaracja to 10zł , za czerwiec także brak mojej wpłaty a przelew też poszedł 04.VI- tak w wolnej chwilce do sprawdzenia.

Posted

Wydawało mi się, że 15... ale oczywiście, że sprawdzę. Pewnie, źle wpisałam daty i mi wyciąg za tydzień wyskoczył. Bo było od 6 do 13.

Ewo, każdy może pilnować wpłat. Rozliczenia będę wstawiała, jak tylko wrócę z Kłaja.. bo siedzimy tam po 10-12godzin..
Wysyłam Wam faktury oryginalne.
I czekam na ten nieszczęsny KRS...

Posted

[quote name='Mazowszanka']A w którym poście są aktualne wpłaty, bo nie mogę się doszukać ? :)[/QUOTE]
od [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto?p=19235315#post19235315"]#4072[/URL], ale czewiec jest niepełny :)

Posted (edited)

Dzisiaj pprzy trasie szybkiego ruchu znalazlam dwie sunie, jedna w cieczce, non stop gwalcona, druga mocno w podejrzanym stanie. Tak czy siak mam na glowie dwie sterylki w tym jedna na bank aborcyjna. musze je zabrac na dniach bo grozi im smierc pod kolami. Bardzo prosze o jakas pomoc, wplaty wznowilam.
Ew. sterylki tam gdzie zawsze, u dr. dawidowicza, kosztu nie znam na dzisiaj, moze pakiecik bedzie tanszy.
Dlugo mialam spokoj , ale tak dowolilo to podwojnie...
Watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228402-Jedna-ciezarna-suka-przy-drodze-Malo-ja-mam-dwie-czyli-nieszczescia-chodza-parami?p=19255579#post19255579[/URL]
[COLOR=#ff0000][B]
18.06 Dzwonilam, wet wezmie po 170 zl od sterylki, pierwsza moze byc w czwartek.

18.06 godz. 17 - dostalam informacje, ze dzisiaj przed poludniem jakas kobieta zabrala sunie do auta i odjechala. Dlatego wycofuje pytanie.[/B][/COLOR]

A przy okazji: ta suka, ktorej sterylka aborcyjna w 50% finansowana byla z Akcji juz ma super dom!Jam tego dokonala!

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/826/maszapierwszechwile001.jpg/"][IMG]http://img826.imageshack.us/img826/1492/maszapierwszechwile001.jpg[/IMG][/URL]

Edited by Agata69
Posted

[quote name='Agata69']Dzisiaj pprzy trasie szybkiego ruchu znalazlam dwie sunie, jedna w cieczce, non stop gwalcona, druga mocno w podejrzanym stanie. Tak czy siak mam na glowie dwie sterylki w tym jedna na bank aborcyjna. musze je zabrac na dniach bo grozi im smierc pod kolami. Bardzo prosze o jakas pomoc, wplaty wznowilam.
Ew. sterylki tam gdzie zawsze, u dr. dawidowicza, kosztu nie znam na dzisiaj, moze pakiecik bedzie tanszy.
Dlugo mialam spokoj , ale tak dowolilo to podwojnie...
Watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228402-Jedna-ciezarna-suka-przy-drodze-Malo-ja-mam-dwie-czyli-nieszczescia-chodza-parami?p=19255579#post19255579[/URL]

To może i ja poprosze o sfinansowanie tych dwóch sterylek. Cały czas wpłacam a jeszcze o nic nie prosiłam

Posted

[quote name='juli88']Dzwonie po weterynarzach i minimalna stawka to 300 zł ... Mam jeszcze ostatnia opcję... Zobaczymy :([/QUOTE]

juli popytaj dziewczyn z poznania czy nie znają gdzie taniej dla bezdomniaków
"moi" weci po zniżce dla mnie zaśpiewali za 23 kg sunie 500 zł
bo normalnie biora 700-800 zł
a ciachneliśmy za 200 zł - gdzie indziej

Posted

[quote name='3 x']juli popytaj dziewczyn z poznania czy nie znają gdzie taniej dla bezdomniaków
"moi" weci po zniżce dla mnie zaśpiewali za 23 kg sunie 500 zł
bo normalnie biora 700-800 zł
a ciachneliśmy za 200 zł - gdzie indziej[/QUOTE]

jezu :mdleje: to jest CHORE!!!!! przy takich cenach sterylizacji nigdy ludzie "zwyczajni" nie będą sterylizować swoich psów!

Posted

Może Agato, w Twoich okolicach jest kolejna dobra dusza.. albo Pani je odnalazła.. Oby miały dobrze.
Dzięki za wieści o tej pięknej suce!!
Ewa zrobiła rozliczenie czerwca, które mi wcięło, nie wiem czemu
jak się ogarnę ze stadem, to wkleję

Posted

[quote name='sonia71']w rozliczeniu za V pisze że wpłaciłam 15zł a moja deklaracja to 10zł , za czerwiec także brak mojej wpłaty a przelew też poszedł 04.VI- tak w wolnej chwilce do sprawdzenia.[/QUOTE]

[B]sonia71[/B] są wszytkie Twoje wpłaty po 10 zł za III. IV, V, i VI :)
[B]Mazowszanka,[/B] bardzo uwaznie przeglądałam wpłaty , wydrukowałam,żeby czegoś nie przeoczyć i nigdzie nie ma Twoich wpłat od marca kiedy to konto OS zostało udostepnione na Akcję Sterylizacja
[B]brzoska [/B] są wszystkie Twoje wpłaty ( na konto OS) za III. IV, V i VI

Zapytałam kiedyś naszego weta jaki ponosi koszt z tytułu sterylizacji liczył, liczył i wyszło, ,że ze wsiem ok 60 do 90 zł . dobra ceny poszły w górę to niech będzie od 75 do 110 zł to skąd cena 400- 500 i więcej, Powariowali weci ? Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']

Zapytałam kiedyś naszego weta jaki ponosi koszt z tytułu sterylizacji liczył, liczył i wyszło, ,że ze wsiem ok 60 do 90 zł . dobra ceny poszły w górę to niech będzie od 75 do 110 zł to skąd cena 400- 500 i więcej, Powariowali weci ? Ewa[/QUOTE]

orientowałam się przy ciachaniu tymczasowiczki
koszt materiałów (zaokraglony w górę) to max 120 zł - 150 zł

ale sa tez lecznice (Zamość Canis), w których jak się pytałam o sterylizację i mówiłam, ze to bezdomna sunia i na fundację to od razu wetki mówiły że dla bezdomniaków mają znizki
a w lecznicy byłam raz, po zastrzyk p.wymiotny na droge dla tymczasa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Agato69, sunia ,której znalazłaś domek jest cudna i jako żywo przypomina naszą smutną Vegunię, nie ma szczęścia , nie ma domku... Ewa[/QUOTE]

Dobre zdjecia to podstawa. Ja mialam kilka domow na moja suke. Podeslij mi fotki, moze komus zaproponuje.

Posted

[quote name='Agata69']Dobre zdjecia to podstawa. Ja mialam kilka domow na moja suke. Podeslij mi fotki, moze komus zaproponuje.[/QUOTE]
:loveu::Rose: wiem, wie., Agnieszka mówi mi,że ma niefajne zdjęcia Veguni. Ciupasem zrobimy je w sobotę . Co widzę Vegę to mi się serce kraje
ona jest jednym ze najsmutniejszych a nielicznych psów z Boguszycach , nieco nieśmiała , zwykle na uboczu. Przepraszam za prywatę .
Karinko , uprzejmie proszę w wolnej chwili ( hahahahaha... ) o podanie ile do tej pory dzięki Twojej akcji zostalo wysterylizowanych suczek, warto to podać do wiadomości ewentualnym sponsorom. Kasy co nieco jest, ale i suczek jak grzybów po deszczu przybywa. Ewa

Posted

[B]Mazowszanka,[/B] bardzo uwaznie przeglądałam wpłaty , wydrukowałam,żeby czegoś nie przeoczyć i nigdzie nie ma Twoich wpłat od marca kiedy to konto OS zostało udostepnione na Akcję Sterylizacja

16.01.2012 r zrobiłam w Banku Pekao SA przelew 120 zł za cały rok 2012 z konta mojej Mamy czyli Jadwigi K.
Na konto Sandomierskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt