*Gajowa* Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 W dniu dzisiejszym przekazałam na konto "sterylkowe" 100 zł. Pieniądze pochodzą ze zbiórki na bezdomne zwierzęta prowadzonej przez Lecznicę Weterynaryjną ANIMA w Konstancinie-Jeziornej , ul. Bielawska. Lecznica powierzyła mi zebrane pieniądze w kwocie 220 zł celem przekazania psiakom w potrzebie. Część tej kwoty przekazałam na sterylizacje. Bardzo proszę o potwierdzenie otrzymania przelewu na wątku . Quote
feluska997 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Przepraszam, nie mam czasu czytać wątku, ale mam 55 zł z bazarku jeszcze ze stycznia :) Proszę o nr konta na pw. Fajnie, że znów jesteście :) Quote
gameta Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='feluska997']Przepraszam, nie mam czasu czytać wątku, ale mam 55 zł z bazarku jeszcze ze stycznia :) Proszę o nr konta na pw. Fajnie, że znów jesteście :)[/QUOTE] jest w 1 poscie ale wysłałam pw Quote
Zofija Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [B]Soema[/B] -masz pełną skrzynkę- mam pytanko odnośnie sterylki tej mojej suni. Do końca marca jest tylko ta akcja i promocyjna cena 200zł. Do kiedy możesz mi dać znać, ze mogłabym ją wysterykizować na akcje sterylizację? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A ja znowu to samo:) Czy przelew za Belle został może już wysłany? Sterylka była w grudniu Quote
feluska997 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dzięki gameta! Właśnie poleciała kaska :) Quote
figanadrzewna Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 doczytałam o zmianie konta, przelałam swoją deklarację za cały ten rok Quote
Soema Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Zofija'][B]Soema[/B] -masz pełną skrzynkę- mam pytanko odnośnie sterylki tej mojej suni. Do końca marca jest tylko ta akcja i promocyjna cena 200zł. Do kiedy możesz mi dać znać, ze mogłabym ją wysterykizować na akcje sterylizację?[/QUOTE] Bierz fakturę na Ostatnią Szansę ;) [quote name='kasia mierzejewska']A ja znowu to samo:) Czy przelew za Belle został może już wysłany? Sterylka była w grudniu[/QUOTE] Faktury poszły na adres Stowarzyszenia, zarząd musi podpisac i zrobic przelew. To już ostatnie faktury. Miałam 4 podpisane blankiety podobno w domu, mama te faktury, który doszły ostatnio wysłała. Agnieszki O, obraczus, jeden od Malawaszki i... nie pamiętam ;) lecznica Małlux, od Magdy J. [quote name='feluska997']Dzięki gameta! Właśnie poleciała kaska :)[/QUOTE] Dzięki!:Rose: [quote name='figanadrzewna']doczytałam o zmianie konta, przelałam swoją deklarację za cały ten rok[/QUOTE] Dzięki! wysłałam maila na adres sspz z prośbą o wyciągi zaległe, ale na razie cisza. Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 No to super, że juz jest :) Niestety u mnie ciągle pod krechą, ale deklaruje 5 zł/miesiąc. Quote
Awit Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 O Małlux to moja, od Małgorzaty J. Ale Małlux to firma, która wysłała fakturę, a na fakturze oczywiście jest adres lecznicy. A konto wysyłałam wcześniej, suka Mundzia. Ale konto też chyba jest na fakturze. Czyli niedługo będzie zapłacone? Cieszę się:-) Quote
Soema Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Awit']O Małlux to moja, od Małgorzaty J. Ale Małlux to firma, która wysłała fakturę, a na fakturze oczywiście jest adres lecznicy. A konto wysyłałam wcześniej, suka Mundzia. Ale konto też chyba jest na fakturze. Czyli niedługo będzie zapłacone? Cieszę się:-)[/QUOTE] Powinna już byc jeśli wszystko było dobrze podpisane ;) Brat mi przesłał, adresatów, kwotę itd, stąd Małlux :) [quote name='haliza']Ale super, że znowu ruszamy.....[/QUOTE] :)) Quote
itaka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Szukam taniej lub darmowej sterylki w Poznaniu lub Gnieźnie dla 2 wiejskich suczek. Po wielu LATACH namowy udało mi się przekonać mojego znajomego do sterylizacji swoich suczek. Zabiegi planuję na lato bo wtedy będę miała możliwość zaopiekowania się nimi po zabiegu. Także jak możecie mi doradzić jakieś gabinety, które zrobią to w rozsądnej cenie to dajcie znać. Suki mają tak po 15 kg. Jedna może trochę więcej (jest troszkę zapasiona). Quote
Soema Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='itaka']Szukam taniej lub darmowej sterylki w Poznaniu lub Gnieźnie dla 2 wiejskich suczek. Po wielu LATACH namowy udało mi się przekonać mojego znajomego do sterylizacji swoich suczek. Zabiegi planuję na lato bo wtedy będę miała możliwość zaopiekowania się nimi po zabiegu. Także jak możecie mi doradzić jakieś gabinety, które zrobią to w rozsądnej cenie to dajcie znać. Suki mają tak po 15 kg. Jedna może trochę więcej (jest troszkę zapasiona).[/QUOTE] Warto pytac supergogę o lecznicę, na pewno coś doradzi. Quote
basiapron Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 przelałam wczoraj kasę od wujka - Barbara K. z Sosnowca, wydawało mi się że pisałam już o tym ale coś mi komp szwankował i mogło się nie zapisać, dajcie znac jak dojdzie Quote
mamanabank Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='haliza']Ale super, że znowu ruszamy.....[/QUOTE] Bardzo suuuuper! Quote
toyota Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='ladySwallow']Rozmawiałam telefonicznie z Soemą - właśnie była u księgowej, wszystko jest załatwione, a wszystkie wstrzymane przelewy już poszły. Z racji na całą tą sytuację trzeba wprowadzić jasne zasady: [B]suki nieprawidłowo zgłoszone[/B] bądź te sterylki, gdzie [B]faktura została wysłana na zły adres[/B] (czyli nie domowy Soemy, tylko stowarzyszenia) albo [B]nie ma dołączonej karteczki z danymi osoby prywatnej[/B] (w przypadku, gdy zwrot na prywatne konto) [U][B]nie będą opłacane. [/B][/U] Soema pojawi się pewnie za kilka dni na wątku, jak nieco ogarnie swoje sprawy. Zaktualizowana lista suk zgłoszonych do zabiegów: - [B]AgnieszkaO[/B], 200 zł, Kropeczka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215449"]www.dogomania.pl/threads/215449[/URL], dr Krawczyk, Toruniu, Legionów 216B - [B]zerduszko[/B], 160 zł, Gafa [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214477[/URL], lecznica Focus-vet - [B]ajlii[/B] (poczatek lutego), Lenka i Gwiazdka - awaryjnie Od 1 stycznia 2012 - [B]masza44[/B], 180 zł, Antenka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217348[/URL], Dr Michał Gajewski Sanwet Ul. II Pułku Strzelców Podhalańskich 35, 38-500 Sanok - [B]pikola[/B], ok. 250 zł, Misia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208737[/URL], [U]brak danych lecznicy[/U] - [B]toyota[/B], ok. 260 zł, Dunia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216341[/URL], dr Piotr Ciszewski, Grudziądz, Kalinkowa 1 - [B]ocelot[/B], ok. 220 zł, Tosia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/220026[/URL], Doggy Dream, ul. Niemodlińska 19, 45-710 Opole (pawilon Karo) - [B]obraczus87[/B], 250 zł, Fortuna [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217000[/URL], Wila-vet, ul. Kosiarzy 37, Warszawa Czy jakaś sunia z tej listy miała już sterylkę (prócz Fortuny)? [/QUOTE] Dunia została już wysterylizowana. Faktura ma być wystawiona na: [SIZE=4]Fundacja Ostatnia Szansa ul. J.Blatona 3/141, 01-494 Warszawa ???[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=2]W związku z odwieszeniem akcji uzupełnię oczywiście składki od tego momentu, od którego nie płaciłam, tj. chyba od stycznia.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] Quote
kasumi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja jeszcze nie zwróciłam za sterylkę, przepraszam....., ale mam kasę w gotówce i jak na razie nie mam możliwości wpłacenia ich na konto (wpłatomat na drugim końcu miasta) i przelania ich na sterylkową skarbonkę.... :( możecie jeszcze trochę poczekać? Quote
Soema Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='toyota']Dunia została już wysterylizowana. Faktura ma być wystawiona na: [SIZE=4]Fundacja Ostatnia Szansa ul. J.Blatona 3/141, 01-494 Warszawa ???[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=2]W związku z odwieszeniem akcji uzupełnię oczywiście składki od tego momentu, od którego nie płaciłam, tj. chyba od stycznia.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE][/QUOTE] Super, NIP masz? [quote name='kasumi']ja jeszcze nie zwróciłam za sterylkę, przepraszam....., ale mam kasę w gotówce i jak na razie nie mam możliwości wpłacenia ich na konto (wpłatomat na drugim końcu miasta) i przelania ich na sterylkową skarbonkę.... :( możecie jeszcze trochę poczekać?[/QUOTE] Oczywiście, spokojnie. Dziękujemy za informację. Już jest sporo wpłat na nowym koncie :) wstawię niedługo nowe rozliczenie :) nie wiem jak to zrobic, bop na pierwsze stronie praktycznie nic się nie mieści. Może uda się mi to przekleic do excela np. i wstawic same linki....:hmmmm: Quote
3 x Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='Soema'] Oczywiście, spokojnie. Dziękujemy za informację. Już jest sporo wpłat na nowym koncie :) wstawię niedługo nowe rozliczenie :) nie wiem jak to zrobic, bop na pierwsze stronie praktycznie nic się nie mieści. Może uda się mi to przekleic do excela np. i wstawic same linki....:hmmmm:[/QUOTE] poproś moda o dodatkowe posty na pierwszej stronie :) albo możesz pisac w którym poscie są rozliczenia a na pierwszej stronie tylko podawać linki do poszczególnych postów Quote
toyota Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) [quote name='Soema']Super, NIP masz? [/QUOTE] Nie mam NIP-u. Poproszę na PW i adres do wysyłki faktury. PS. Twoja skrzynka jak zwykle zapchana ;) Edited March 22, 2012 by toyota Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 a czy ktoś już dostał zwrot z tych ostatnio wysyłanych do Sandomierza? bo ja nie :( Quote
ostatniaszansa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dane do faktur: [B]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA[/B] [B]UL. JANA BLATONA 3/141[/B] [B]01 - 494 WARSZAWA[/B] [B]NIP: 525 234 91 99[/B] Quote
Soema Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='malawaszka']a czy ktoś już dostał zwrot z tych ostatnio wysyłanych do Sandomierza? bo ja nie :([/QUOTE] Na pewno faktury doszły, bo dostałam maila z potwierdzeniem. Wyciągi mam do 15 marca, czy ktoś po tym czasie wysyłał pieniądze i dostał ich zwrot? Zwroty które były ostatnio robione, 14 marca były na kilka faktur, które doszły do Sandomierza, moja mama je wypisała i zaniosła ze swoimi do banku (to były ostatnie podpisane blankiety jakie mieliśmy). I tak Stowarzyszenie stwierdziło, że to bez ich wiedzy.. a zawsze dostawałam podpisane i zanosiłam do banku i nie było problemu. Jak sprawdzałam ostatnio konto OS. to też naszych pieniędzy nie było. Quote
Recommended Posts