Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam Was bardzo dziś na wieczór wrzucę parkę na pierwszą stronę, bardzo chora jest pewna koteczka, którą wprost uwielbiam, niestety obawiam się dziś nadejdzie czas pożegnania.... Do tego powódź... ciężko jednym słowem... ale dziś wrzucę parkę i zrobię nk Miśkowi i Normie już na pewno.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy dziewczyny juz tu sa ,ale na wszelki wypadek dolaczam dwie pieknosci :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186078-Pixie-i-Dixie-bordoże-siostry-proszą-o-dom-i-wsparcie[/URL]...

Posted

A i za pomniałam potrzebuje kojec dla dziecka, dla zwierzaczka w potrzebie, jeśli ktoś miałby nie potrzebny kojec dajcie znać. Jest pilnie potrzebny. Popytajcie proszę znajomych.
Cajus nie ma za co :)

Posted

Założyłam Misiowi i Normie profil na nk, może ich ktoś wypatrzy.... zapraszajcie do znajomych :)
[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/33645536[/URL]
Daga M witamy :loveu:

Posted

Dobra cioteczki i wujaszkowie :)
Mam pewien plan...
Ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia. Moja propozycja jest taka, żeby każdy z nas ( w ramach możliwości ) wybrał sobie jedną parę psiaków ( jeśli ktoś woli więcej par to bardzo proszę ) i robił im ogłoszenia. Codziennie jedno czyli 7 w ciągu tygodnia. Mnie jest obojętne kiedy będą mieć zwierzaki robione ogłoszenie, ważne żeby miały w przeciągu tygodnia 7 ogłoszeń. No i co tydzień nowe 7 ogłoszeń dojdzie. Potem będzie się odnawiać :) Wątek zbiorowy jest, więc łatwiej będzie do danej parki zaglądać. Jeśli ktoś nie będzie umiał się zdecydować to ja przydzielę parę. Do każdej pary najlepiej gdyby było kilka osób, dana osoba zadeklaruje się na jakim portalu zrobi ogłoszenie, żeby ogłoszenia się nie dublowały.
Zakładając, że do każdej pary będą mieć 3 osoby i te 3 osoby będą robić ogłoszenia według w/w schematu to każda para w miesiącu będzie mieć 84 ogłoszenia. Myślę, że to dużo. Co Wy na to ?
PS: Co ze wspólnym allegro dla par????

Posted

[quote name='IVV']rodzenstwo w potrzebie :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180026-rodzeństwo-Elfa-i-Erki-nikt-nie-chce-potrzebna-pomoc[/URL][/QUOTE]

Myślę, że szczeniaki znajdą domy osobno. Ale warto mieć na uwadze bo różnie bywa.

OlaLola. Ja zabieram się za Jenny i Cindy w całości. Drugą parę mi wybierz. Allegro też się przyda.

Posted

[quote name='Cajus JB']Myślę, że szczeniaki znajdą domy osobno. Ale warto mieć na uwadze bo różnie bywa.
[/QUOTE]

Elfi i Erka powinny zostać adoptowane razem, takie jest moje zdanie które niekoniecznie pokrywa się ze zdaniem esperanzy! :evil_lol:
Są bardzo ze sobą zżyte i prawie jednakowe. Zawsze się śmiałam, że będą wspaniałą ozdobą każdego ogrodu! ;)

Posted

Wrzucę, wrzucę jeszcze dzisiaj. Cajus super, że zajmiesz się Jenny i Cindy. Drugą parę przydzielę, ale najpierw poczekam może jeszcze ktoś się zgłosi... A w zasadzie mam nadzieję, że się zgłosi...

Posted

dziewczyny z K.Kozla maja rodzenstwo terierkowate ktore chca koniecznie wyadoptowac razem [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Powódź!/page177[/URL]

Posted

Bardzo dziękuję za dodanie Elfa i Erki! :loveu:

Wątek jest bardzo pożyteczny, bo bardzo ciężko jest wyadoptować dwa psy naraz, do jednego domu! Wszyscy o tym wiedzą.

Uważam, że powinien być przyklejony. Będzie cały czas na górze i widoczny dla każdego! Jak wątki trójłapków czy psiaków niewidomych.

Posted

[quote name='IVV']dziewczyny z K.Kozla maja rodzenstwo terierkowate ktore chca koniecznie wyadoptowac razem [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Powódź!/page177[/URL][/QUOTE]

Napisałem na wątku. Jak się Cioteczki zgodzą to dodamy.

[quote name='DIF']Bardzo dziękuję za dodanie Elfa i Erki! :loveu:

Wątek jest bardzo pożyteczny, bo bardzo ciężko jest wyadoptować dwa psy naraz, do jednego domu! Wszyscy o tym wiedzą.

Uważam, że powinien być przyklejony. Będzie cały czas na górze i widoczny dla każdego! Jak wątki trójłapków czy psiaków niewidomych.[/QUOTE]

Fakt. I cenna rada.

OlaLola napiszesz do moderatora w sprawie przyklejenia?

Posted

[quote name='OlaLola']Dobra cioteczki i wujaszkowie :)
Mam pewien plan...
Ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia. Moja propozycja jest taka, żeby każdy z nas ( w ramach możliwości ) wybrał sobie jedną parę psiaków ( jeśli ktoś woli więcej par to bardzo proszę ) i robił im ogłoszenia. Codziennie jedno czyli 7 w ciągu tygodnia. Mnie jest obojętne kiedy będą mieć zwierzaki robione ogłoszenie, ważne żeby miały w przeciągu tygodnia 7 ogłoszeń. No i co tydzień nowe 7 ogłoszeń dojdzie. Potem będzie się odnawiać :) Wątek zbiorowy jest, więc łatwiej będzie do danej parki zaglądać. Jeśli ktoś nie będzie umiał się zdecydować to ja przydzielę parę. Do każdej pary najlepiej gdyby było kilka osób, dana osoba zadeklaruje się na jakim portalu zrobi ogłoszenie, żeby ogłoszenia się nie dublowały.
Zakładając, że do każdej pary będą mieć 3 osoby i te 3 osoby będą robić ogłoszenia według w/w schematu to każda para w miesiącu będzie mieć 84 ogłoszenia. Myślę, że to dużo. Co Wy na to ?
PS: Co ze wspólnym allegro dla par????[/QUOTE]

[quote name='polubek']to ja porywam cezar i canis a drugą parkę sobie wybieram leon i rodek[/QUOTE]

To się poszczęściło naszym zabrzanom! :loveu:

Posted

No tylko nie ma chętnych na robienie ogłoszeń.... i strasznie mnie to martwi.... domki same z nieba nie spadną.... jak do tej pory nie spadły to nie spadną i teraz...
Sabinka i Kora coraz starsze, Lisio i Pieguska są w Dt ale deklaracji brakuje.... Misia i Normę nikt nie chce, a Misiowi nie zostało już wiele czasu....
Do tego ja też coraz mniej czasu mam, sesja wielkimi krokami się zbliża, a sajgon już się zaczyna....