OlaLola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 No właśnie nie... Isadora podaj numer konta, na który wpłacić kase na allegro. Quote
OlaLola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 No więc po zebraniu informacji dotyczących ilości ogłoszeń poszczególnych par, jestem [B]PRZERAŻONA[/B]…. Tak na dobrą sprawę to takie porządne ogłoszenia mają tylko [COLOR=Black][B]Kamel i Fax[/B][/COLOR], oraz [B]Murzyn i Lola.[/B] Reszta albo nie ma wcale albo ma ale niekompletne. W ogóle ogłoszeń nie mają [B]Sabinka i Kora[/B], oraz [B]Misiu i Norma[/B]…. I moim zdaniem są to pary psiaków które domu potrzebują na[COLOR=Red][B] CITO[/B][/COLOR]. Sabinka i Kora z racji chyba najdłuższego stażu w schronisku, a Misiu i Norma z racji choroby Misia ( Misiowi działa tylko jedna nerka,) Psiaki te nie mają ani ogłoszeń, ani allegro, ani nawet banerka…. I myślę że w pierwszej kolejnośći powinniśmy się nimi zając. W sprawie wątku Misia i Normy napisałam już do moda, prosząc o przekierowanie wątku, oraz wyciepnięcie zaśmiecających wątek postów. Prosiłabym o zrobienie banerka i [COLOR=Red][B]OGŁOSZENIA GDZIE TYLKO SIĘ DA.[/B][/COLOR] Kilka psiaków mają allegra ale nie mają innych ogłoszeń i są to[B] Filip i Chico[/B],[B] Cezar i Kamis[/B], [B]Kajtek i Dino[/B]. Potrzebne byłoby allegro dla [B]Peggi i Meggi[/B], inne ogłoszenia zadeklarowała że zrobi Angel. Prosiłabym o ogłoszenia [B]Czarnego i Kitki[/B] ale [B]TYLKO WSPÓLNE [/B]gdyż osobne ogłoszenia mają. Małą ilość ogłoszeń mają też[B] Jenny i Cindy[/B], co prawda część jest odnawiana przez Akrum, ale potrzeba ich znacznie więcej. [B]Rodek i Leon[/B] mają kilka ogłoszeń, zrobione przez Dagę & Maksa, znajdują się one w 13 poście na 2 stronie ich wątku. Mają też allegro. Nie mam informacji odnośnie [B]Tobiego i Bariego[/B], prosiłabym o podanie linku do wątku. [B][COLOR=Purple]Kolejną sprawą jest to że fajnie by było gdyby psiaki znalazły się w metrze. Z metra zawsze jest odzew i zawsze jest szansa na domek. Fajnie gdyby zaoferowała się osoba lub osoby które zrobiłyby i codziennie odświeżałaby psiakom ( mam tu na myśli wszystkie psiaki ) cafeanimal aż do skutku, czyli aż wszystkie pary do metra trafią. [/COLOR][/B] Ogłoszenia to podstawa, bez tego ani rusz. Ja na chwilę obecną nie jestem w stanie zadeklarować się co do jakichkolwiek ogłoszeń, gdyż najpierw muszę porobić ogłoszenia Czarkowi i szczeniakom, potem mogę robić ogłoszenia parom. Quote
haliza Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Nie umiem robić alegro ale mogę wspomóc troszkę gotówką.... Quote
OlaLola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Super haliza :):) Kasę można przekazać na allegro dla jakiegoś psiaka, ja nie umiem zrobić, ale mam nadzieję że znajdzie się osoba, która podejmie się allegro dla którejś pary. ;) Quote
haliza Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Super, wybierz najbardziej w potrzebie - a pieniążki wyślę gdzie wskażecie :smile: Quote
Bjuta Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='OlaLola']Dobrze uzupełnię :) A gdzie ten hotelik się znajduje? [/QUOTE] Dino i Kajtek urzędują w Przebieczanach (pod Wieliczką) co więcej - w najbliższy weekend - dojadą tam Kamel z Faxem. Quote
Bjuta Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='OlaLola']Dobrze uzupełnię :) A gdzie ten hotelik się znajduje? Haliza :loveu: cieszę się że wpadłaś :)[/QUOTE] [quote name='OlaLola']No więc po zebraniu informacji dotyczących ilości ogłoszeń poszczególnych par, jestem [B]PRZERAŻONA[/B]…. Tak na dobrą sprawę to takie porządne ogłoszenia mają tylko [COLOR=Black][B]Kamel i Fax[/B][/COLOR], oraz [B]Murzyn i Lola.[/B] Reszta albo nie ma wcale albo ma ale niekompletne. W ogóle ogłoszeń nie mają [B]Sabinka i Kora[/B], oraz [B]Misiu i Norma[/B]…. I moim zdaniem są to pary psiaków które domu potrzebują na[COLOR=Red][B] CITO[/B][/COLOR]. Sabinka i Kora z racji chyba najdłuższego stażu w schronisku, a Misiu i Norma z racji choroby Misia ( Misiowi działa tylko jedna nerka,) Psiaki te nie mają ani ogłoszeń, ani allegro, ani nawet banerka…. I myślę że w pierwszej kolejnośći powinniśmy się nimi zając. W sprawie wątku Misia i Normy napisałam już do moda, prosząc o przekierowanie wątku, oraz wyciepnięcie zaśmiecających wątek postów. Prosiłabym o zrobienie banerka i [COLOR=Red][B]OGŁOSZENIA GDZIE TYLKO SIĘ DA.[/B][/COLOR] Kilka psiaków mają allegra ale nie mają innych ogłoszeń i są to[B] Filip i Chico[/B],[B] Cezar i Kamis[/B], [B]Kajtek i Dino[/B]. Potrzebne byłoby allegro dla [B]Peggi i Meggi[/B], inne ogłoszenia zadeklarowała że zrobi Angel. Prosiłabym o ogłoszenia [B]Czarnego i Kitki[/B] ale [B]TYLKO WSPÓLNE [/B]gdyż osobne ogłoszenia mają. Małą ilość ogłoszeń mają też[B] Jenny i Cindy[/B], co prawda część jest odnawiana przez Akrum, ale potrzeba ich znacznie więcej. [B]Rodek i Leon[/B] mają kilka ogłoszeń, zrobione przez Dagę & Maksa, znajdują się one w 13 poście na 2 stronie ich wątku. Allegro mieli ale się skończyło. Nie mam informacji odnośnie [B]Tobiego i Bariego[/B], prosiłabym o podanie linku do wątku. [B][COLOR=Purple]Kolejną sprawą jest to że fajnie by było gdyby psiaki znalazły się w metrze. Z metra zawsze jest odzew i zawsze jest szansa na domek. Fajnie gdyby zaoferowała się osoba lub osoby które zrobiłyby i codziennie odświeżałaby psiakom ( mam tu na myśli wszystkie psiaki ) cafeanimal aż do skutku, czyli aż wszystkie pary do metra trafią. [/COLOR][/B] Ogłoszenia to podstawa, bez tego ani rusz. Ja na chwilę obecną nie jestem w stanie zadeklarować się co do jakichkolwiek ogłoszeń, gdyż najpierw muszę porobić ogłoszenia Czarkowi i szczeniakom, potem mogę robić ogłoszenia parom.[/QUOTE] Rodek z Leonem - mają allegro [url]http://www.allegro.pl/item1023154947_cudny_rodek_i_jego_wierny_leon_psy_pies.html[/url] Quote
OlaLola Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='haliza']Super, wybierz najbardziej w potrzebie - a pieniążki wyślę gdzie wskażecie :smile:[/QUOTE] Myślę że sama powinnaś wybrać psiaka, ja będę nieobiektywna z racji tego że dla mnie Misiek i Norma są strasznie bliscy, a do tego Misiek żyje tylko na jednej nerce... nie chce myśleć co będzie jak mu ta nerka wysiądzie, nie chce myśleć co będzie z Normą.... Do tego jak wiesz strasznie dawno ich nie widziałam z wiadomych względów.... Masakra jednym słowem. Bjuta dzięki wielkie za info :) Quote
wojtuś Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 OlaLola wielkie dzięki za prowadzenie wątku :loveu: To naprawdę ogrom pracy:) Wszystkim Fanom Psich Przyjaźni - Psich Miłości gorące pozdrowienia:loveu: i dzięki za zrobienie ogłoszeń, allegro naszych Psich Par:) jak kiedyś tego się nauczę to z pewnością dołączę do Was tak na maxa;);) Quote
Szarotka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Widze, ze watek rozkwita :):) to fajnie :):) Kamel i Fax przesylaja pozdrowienia :):) Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jenny i Cindy będą miały ogłoszenia ode mnie. Jutro założę wątek na nk. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 kończe pierwszy projekt szablonu, się naszukałam dobrych zdjęć Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ja pewnie też jutro będę szukał do profilu na nk. Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Szarotka']Ja ide trawe kosic :):)[/QUOTE] Sama przyjemność. I jeszcze na słoneczku poleżeć? Quote
Szarotka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Sama przyjemność. I jeszcze na słoneczku poleżeć?[/QUOTE] Moze tez :):) pa Quote
Isadora7 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Ja pewnie też jutro będę szukał do profilu na nk.[/QUOTE] z jednego watku mam podesłane bo prosiłam tu i tam, moge podesłać do ciebie tez. Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Wielkie dzięki [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] Nie wiem czy onet przyjmie większą ilość danych. Quote
Cajus JB Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Zrobię jeden wspólny. Każda para będzie miała swoją galerię. Quote
haliza Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ok- decyzja zapadła Sabinka i Kora :loveu: , Misiu i Norma :loveu: -proszę o konto to prześlę pieniążki (kwota):smile: Quote
OlaLola Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Haliza dziekuję :loveu::loveu::loveu::loveu:Obie pary będą miały allegro :loveu::loveu::loveu::loveu: W takim razie potrzebujemy osobę która to allegro jeszcze zrobi:eviltong: Quote
Recommended Posts