Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc po zebraniu informacji dotyczących ilości ogłoszeń poszczególnych par, jestem [B]PRZERAŻONA[/B]….
Tak na dobrą sprawę to takie porządne ogłoszenia mają tylko [COLOR=Black][B]Kamel i Fax[/B][/COLOR], oraz [B]Murzyn i Lola.[/B]
Reszta albo nie ma wcale albo ma ale niekompletne.
W ogóle ogłoszeń nie mają [B]Sabinka i Kora[/B], oraz [B]Misiu i Norma[/B]…. I moim zdaniem są to pary psiaków które domu potrzebują na[COLOR=Red][B] CITO[/B][/COLOR]. Sabinka i Kora z racji chyba najdłuższego stażu w schronisku, a Misiu i Norma z racji choroby Misia ( Misiowi działa tylko jedna nerka,) Psiaki te nie mają ani ogłoszeń, ani allegro, ani nawet banerka…. I myślę że w pierwszej kolejnośći powinniśmy się nimi zając.
W sprawie wątku Misia i Normy napisałam już do moda, prosząc o przekierowanie wątku, oraz wyciepnięcie zaśmiecających wątek postów. Prosiłabym o zrobienie banerka i [COLOR=Red][B]OGŁOSZENIA GDZIE TYLKO SIĘ DA.[/B][/COLOR]
Kilka psiaków mają allegra ale nie mają innych ogłoszeń i są to[B] Filip i Chico[/B],[B] Cezar i Kamis[/B], [B]Kajtek i Dino[/B].
Potrzebne byłoby allegro dla [B]Peggi i Meggi[/B], inne ogłoszenia zadeklarowała że zrobi Angel.
Prosiłabym o ogłoszenia [B]Czarnego i Kitki[/B] ale [B]TYLKO WSPÓLNE [/B]gdyż osobne ogłoszenia mają.
Małą ilość ogłoszeń mają też[B] Jenny i Cindy[/B], co prawda część jest odnawiana przez Akrum, ale potrzeba ich znacznie więcej.
[B]Rodek i Leon[/B] mają kilka ogłoszeń, zrobione przez Dagę & Maksa, znajdują się one w 13 poście na 2 stronie ich wątku. Mają też allegro.
Nie mam informacji odnośnie [B]Tobiego i Bariego[/B], prosiłabym o podanie linku do wątku.

[B][COLOR=Purple]Kolejną sprawą jest to że fajnie by było gdyby psiaki znalazły się w metrze. Z metra zawsze jest odzew i zawsze jest szansa na domek. Fajnie gdyby zaoferowała się osoba lub osoby które zrobiłyby i codziennie odświeżałaby psiakom ( mam tu na myśli wszystkie psiaki ) cafeanimal aż do skutku, czyli aż wszystkie pary do metra trafią. [/COLOR][/B]
Ogłoszenia to podstawa, bez tego ani rusz. Ja na chwilę obecną nie jestem w stanie zadeklarować się co do jakichkolwiek ogłoszeń, gdyż najpierw muszę porobić ogłoszenia Czarkowi i szczeniakom, potem mogę robić ogłoszenia parom.

Posted

Super haliza :):) Kasę można przekazać na allegro dla jakiegoś psiaka, ja nie umiem zrobić, ale mam nadzieję że znajdzie się osoba, która podejmie się allegro dla którejś pary. ;)

Posted

[quote name='OlaLola']Dobrze uzupełnię :) A gdzie ten hotelik się znajduje?

[/QUOTE]

Dino i Kajtek urzędują w Przebieczanach (pod Wieliczką) co więcej - w najbliższy weekend - dojadą tam Kamel z Faxem.

Posted

[quote name='OlaLola']Dobrze uzupełnię :) A gdzie ten hotelik się znajduje?

Haliza :loveu: cieszę się że wpadłaś :)[/QUOTE]

[quote name='OlaLola']No więc po zebraniu informacji dotyczących ilości ogłoszeń poszczególnych par, jestem [B]PRZERAŻONA[/B]….
Tak na dobrą sprawę to takie porządne ogłoszenia mają tylko [COLOR=Black][B]Kamel i Fax[/B][/COLOR], oraz [B]Murzyn i Lola.[/B]
Reszta albo nie ma wcale albo ma ale niekompletne.
W ogóle ogłoszeń nie mają [B]Sabinka i Kora[/B], oraz [B]Misiu i Norma[/B]…. I moim zdaniem są to pary psiaków które domu potrzebują na[COLOR=Red][B] CITO[/B][/COLOR]. Sabinka i Kora z racji chyba najdłuższego stażu w schronisku, a Misiu i Norma z racji choroby Misia ( Misiowi działa tylko jedna nerka,) Psiaki te nie mają ani ogłoszeń, ani allegro, ani nawet banerka…. I myślę że w pierwszej kolejnośći powinniśmy się nimi zając.
W sprawie wątku Misia i Normy napisałam już do moda, prosząc o przekierowanie wątku, oraz wyciepnięcie zaśmiecających wątek postów. Prosiłabym o zrobienie banerka i [COLOR=Red][B]OGŁOSZENIA GDZIE TYLKO SIĘ DA.[/B][/COLOR]
Kilka psiaków mają allegra ale nie mają innych ogłoszeń i są to[B] Filip i Chico[/B],[B] Cezar i Kamis[/B], [B]Kajtek i Dino[/B].
Potrzebne byłoby allegro dla [B]Peggi i Meggi[/B], inne ogłoszenia zadeklarowała że zrobi Angel.
Prosiłabym o ogłoszenia [B]Czarnego i Kitki[/B] ale [B]TYLKO WSPÓLNE [/B]gdyż osobne ogłoszenia mają.
Małą ilość ogłoszeń mają też[B] Jenny i Cindy[/B], co prawda część jest odnawiana przez Akrum, ale potrzeba ich znacznie więcej.
[B]Rodek i Leon[/B] mają kilka ogłoszeń, zrobione przez Dagę & Maksa, znajdują się one w 13 poście na 2 stronie ich wątku. Allegro mieli ale się skończyło.
Nie mam informacji odnośnie [B]Tobiego i Bariego[/B], prosiłabym o podanie linku do wątku.

[B][COLOR=Purple]Kolejną sprawą jest to że fajnie by było gdyby psiaki znalazły się w metrze. Z metra zawsze jest odzew i zawsze jest szansa na domek. Fajnie gdyby zaoferowała się osoba lub osoby które zrobiłyby i codziennie odświeżałaby psiakom ( mam tu na myśli wszystkie psiaki ) cafeanimal aż do skutku, czyli aż wszystkie pary do metra trafią. [/COLOR][/B]
Ogłoszenia to podstawa, bez tego ani rusz. Ja na chwilę obecną nie jestem w stanie zadeklarować się co do jakichkolwiek ogłoszeń, gdyż najpierw muszę porobić ogłoszenia Czarkowi i szczeniakom, potem mogę robić ogłoszenia parom.[/QUOTE]

Rodek z Leonem - mają allegro [url]http://www.allegro.pl/item1023154947_cudny_rodek_i_jego_wierny_leon_psy_pies.html[/url]

Posted

[quote name='haliza']Super, wybierz najbardziej w potrzebie - a pieniążki wyślę gdzie wskażecie :smile:[/QUOTE]
Myślę że sama powinnaś wybrać psiaka, ja będę nieobiektywna z racji tego że dla mnie Misiek i Norma są strasznie bliscy, a do tego Misiek żyje tylko na jednej nerce... nie chce myśleć co będzie jak mu ta nerka wysiądzie, nie chce myśleć co będzie z Normą.... Do tego jak wiesz strasznie dawno ich nie widziałam z wiadomych względów.... Masakra jednym słowem.
Bjuta dzięki wielkie za info :)

Posted

OlaLola wielkie dzięki za prowadzenie wątku :loveu:
To naprawdę ogrom pracy:)
Wszystkim Fanom Psich Przyjaźni - Psich Miłości
gorące pozdrowienia:loveu:
i dzięki za zrobienie ogłoszeń, allegro naszych Psich Par:)
jak kiedyś tego się nauczę to z pewnością dołączę do Was tak na maxa;);)

Posted

[quote name='Cajus JB']Ja pewnie też jutro będę szukał do profilu na nk.[/QUOTE]
z jednego watku mam podesłane bo prosiłam tu i tam, moge podesłać do ciebie tez.

Posted

Haliza dziekuję :loveu::loveu::loveu::loveu:Obie pary będą miały allegro :loveu::loveu::loveu::loveu:
W takim razie potrzebujemy osobę która to allegro jeszcze zrobi:eviltong: