Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję bardzo za życzenia i Tobie Kasiu życzę samych najlepszych dni w NOwym 2009 Roku!
Dziekuję taż za kolejną wpłatę na Dropkowy Fundusz POmocy Wyżłom:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katcherine napisał(a):

Aga- jak twoj seniorek? ucaluj go od nas.

Nie jest dobrze Kasiu :( Romuś jest bardzo słaby, wychodzimy na polko na chwilkę, Romuś robi siku, liże śnieg, po chwili biorę go na ręce i wracamy do domu, bo już nie może ustać na śniegu.. Także coraz częściej załatwia się po prostu w domu.. Poza tym kaszle, bardzo.. Nie wiem, co to będzie..

Mam nadzieję, że przynajmniej Grysek w formie..

Pozdrawiamy

Posted

Aga jak u was?

Grys- no Grys ma teraz serie zatwardzen...jak nie w jedna strone to w druga , jak widac.
Domaga sie zabierania na treningi, a pozniej kica jak krolik- tylne lapki siadaja. Musze mu pomagac w chodzeniu czasami- ale jest zywotny, apetyt ma tylko kaszel co chwila powraca.

Inne psy roznie- obce sa zjadane natychmiast za jakakolwiek probe kontaktu, znajomym psom ustepuje jak tylko sie zblizaja.

Tanisia- dzieki za zyczenia. Ucaluj Kubolka i Stefunie jako seniorki i Luske jako no wiesz- ten wyzelkowy nos.

• 2 months later...
Posted

Kasiu - nie mogłam znaleźć tego tematu..

U nas coraz gorzej.. Może to chwilowe.. mam nadzieję.. ale z drugiej strony przeczucie... :shake:

A co u Was?? Jak tam Grysek?? Ty??

Pozdrawiamy :)

Posted

Witaj Agus.
Grys odzyl, miewa sie zdumiewajaco dobrze, nawet przestal kaszlec.Jest na scislej diecie, miarowo dozowany ruch. Uwielbia spotykac ludzi i dzieci, inne psy niekoniecznie.

Wiosna zawitala.
W sercu Dropus zajmuje naczelne miejsce i bardzo wszyscy za Nim tesknimy.

Chcielibysmy Zyczyc wszystkim Dropkowym Cioteczkom Najwspanialszej Wielkanocy, Smacznego jajka i Mokrego Smingusa Dyngusa.

Wielkanoc zawsze mi przypomina ze zycie naogol zatacza krag. Jedni sie rodza, inni odchodza. Pare dni temu na zbiorce funduszy dla Druzyny towarzyszyl mi maly Archi- mix wyzla z BC. Mikroskopijna wersja Dropusia. Nawet kolorki takie same, i taka sama powaga jak siada i czeka na smakolyk.

Nie moj, nie ma obawy- jednej z kolezanek z Druzyny. Ale tak uczac malego nowosci, poznawania ludzi myslalam z oddaniem o Dropie , psie o wielkim sercu , ktory tak duzo mnie nauczyl i pokazal. Brakuje mi Cukiereczka bardzo.

Kasia i Grys

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wiesz co Wiedzma...I moze to dobrze? Bo tak to czlowiek by siedzial w domu, ogladal filmy, wychodzil do teatru, myslal tylko o pustych, nic nie znaczacych kwestiach...

Zycie to zycie. Ja tam wierze ze te cztery lapy maja swoje duszyczki.

I jak ludzie- im wiecej doswiadczone przez los, tym wieksza madrosc w tych malych serduszkach.

Brakuje noska. Znowu wiosna zawitala.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Katcherine']

Zycie to zycie. Ja tam wierze ze te cztery lapy maja swoje duszyczki.

Taki wiersz na którymś wątku znalazłam:
Jeżeli jest takie niebo,
W co ja głęboko wierzę,
Wspólne dla wszystkich ludzi
I ich przyjaciół - zwierząt,
To tam się spotkamy...

Posted

[quote name='Wiedźma']Taki wiersz na którymś wątku znalazłam:
Jeżeli jest takie niebo,
W co ja głęboko wierzę,
Wspólne dla wszystkich ludzi
I ich przyjaciół - zwierząt,
To tam się spotkamy...

Taką mam nadzieję.. :)

• 2 weeks later...
Posted

Mija rowno rok od kiedy Dropsia nie ma . Caly czas jest w myslach, sercach, wspomnieniach, miejscach. Grysiek nadal chyba pamieta bo innym pieskom nie daje sie az tak zaprzyjaznic.

Dropus- cukiereczku. Tesknimy za Toba.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
Posted

Po 14 latach i 1 miesiacu razem Grys odszedl od nas dolaczyc do Dropusia, swojego przyjaciela.

Gryf byl bardzo dzielny do konca... Dzielny stary Grys.

Spokojnego snu kochane noski. Niedlugo sie spotkamy, porzucamy patyczki, poplywamy w jeziorach.