tanitka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dziękuję bardzo za życzenia i Tobie Kasiu życzę samych najlepszych dni w NOwym 2009 Roku! Dziekuję taż za kolejną wpłatę na Dropkowy Fundusz POmocy Wyżłom:loveu: Quote
_Aga_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Kasiu - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Quote
Katcherine Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dziekuje za Zyczenia. Oby ten 2009 rok byl spokojnym rokiem i zeby jak najwiecej noskow znalazlo nowe dobre domy. Aga- jak twoj seniorek? ucaluj go od nas. Quote
_Aga_ Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Katcherine napisał(a): Aga- jak twoj seniorek? ucaluj go od nas. Nie jest dobrze Kasiu :( Romuś jest bardzo słaby, wychodzimy na polko na chwilkę, Romuś robi siku, liże śnieg, po chwili biorę go na ręce i wracamy do domu, bo już nie może ustać na śniegu.. Także coraz częściej załatwia się po prostu w domu.. Poza tym kaszle, bardzo.. Nie wiem, co to będzie.. Mam nadzieję, że przynajmniej Grysek w formie.. Pozdrawiamy Quote
Katcherine Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Aga jak u was? Grys- no Grys ma teraz serie zatwardzen...jak nie w jedna strone to w druga , jak widac. Domaga sie zabierania na treningi, a pozniej kica jak krolik- tylne lapki siadaja. Musze mu pomagac w chodzeniu czasami- ale jest zywotny, apetyt ma tylko kaszel co chwila powraca. Inne psy roznie- obce sa zjadane natychmiast za jakakolwiek probe kontaktu, znajomym psom ustepuje jak tylko sie zblizaja. Tanisia- dzieki za zyczenia. Ucaluj Kubolka i Stefunie jako seniorki i Luske jako no wiesz- ten wyzelkowy nos. Quote
_Aga_ Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kasiu - nie mogłam znaleźć tego tematu.. U nas coraz gorzej.. Może to chwilowe.. mam nadzieję.. ale z drugiej strony przeczucie... :shake: A co u Was?? Jak tam Grysek?? Ty?? Pozdrawiamy :) Quote
Katcherine Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witaj Agus. Grys odzyl, miewa sie zdumiewajaco dobrze, nawet przestal kaszlec.Jest na scislej diecie, miarowo dozowany ruch. Uwielbia spotykac ludzi i dzieci, inne psy niekoniecznie. Wiosna zawitala. W sercu Dropus zajmuje naczelne miejsce i bardzo wszyscy za Nim tesknimy. Chcielibysmy Zyczyc wszystkim Dropkowym Cioteczkom Najwspanialszej Wielkanocy, Smacznego jajka i Mokrego Smingusa Dyngusa. Wielkanoc zawsze mi przypomina ze zycie naogol zatacza krag. Jedni sie rodza, inni odchodza. Pare dni temu na zbiorce funduszy dla Druzyny towarzyszyl mi maly Archi- mix wyzla z BC. Mikroskopijna wersja Dropusia. Nawet kolorki takie same, i taka sama powaga jak siada i czeka na smakolyk. Nie moj, nie ma obawy- jednej z kolezanek z Druzyny. Ale tak uczac malego nowosci, poznawania ludzi myslalam z oddaniem o Dropie , psie o wielkim sercu , ktory tak duzo mnie nauczyl i pokazal. Brakuje mi Cukiereczka bardzo. Kasia i Grys Quote
_Aga_ Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kasiu - strasznie się cieszę, że Grysek miewa się lepiej :) Romuś niestety tak średnio.. Trzymajcie się cieplutko :) Quote
Wiedźma Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zaglądam tu i też brakuje mi Dropka. Wiecie, co Wam powiem? Jesteśmy normalnie nienormalni. I dobrze. Quote
Katcherine Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wiesz co Wiedzma...I moze to dobrze? Bo tak to czlowiek by siedzial w domu, ogladal filmy, wychodzil do teatru, myslal tylko o pustych, nic nie znaczacych kwestiach... Zycie to zycie. Ja tam wierze ze te cztery lapy maja swoje duszyczki. I jak ludzie- im wiecej doswiadczone przez los, tym wieksza madrosc w tych malych serduszkach. Brakuje noska. Znowu wiosna zawitala. Quote
Katcherine Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Czas leci tak szybko. Niedlugo minie rok jak noska nie ma, a wciaz w sercu zadra. Grysiek trzyma sie niezle, troche schudl, rozruszal sie i bryka za pileczka. Quote
_Aga_ Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Oj leci leci.. u nas też niedługo rok minie..... Pozdrawiamy Kasiu Quote
tanitka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jak miło Katcherine, że tu zajrzałaś:loveu: ściskamy Cię całą bandą i całą bandę:loveu: Quote
Wiedźma Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Katcherine'] Zycie to zycie. Ja tam wierze ze te cztery lapy maja swoje duszyczki. Taki wiersz na którymś wątku znalazłam: Jeżeli jest takie niebo, W co ja głęboko wierzę, Wspólne dla wszystkich ludzi I ich przyjaciół - zwierząt, To tam się spotkamy... Quote
_Aga_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Wiedźma']Taki wiersz na którymś wątku znalazłam: Jeżeli jest takie niebo, W co ja głęboko wierzę, Wspólne dla wszystkich ludzi I ich przyjaciół - zwierząt, To tam się spotkamy... Taką mam nadzieję.. :) Quote
Katcherine Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Mija rowno rok od kiedy Dropsia nie ma . Caly czas jest w myslach, sercach, wspomnieniach, miejscach. Grysiek nadal chyba pamieta bo innym pieskom nie daje sie az tak zaprzyjaznic. Dropus- cukiereczku. Tesknimy za Toba. Quote
Wiedźma Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Tak ma być. Co to byłoby za uczucie, gdybyśmy zapominali! Quote
_Aga_ Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Wiedźma napisał(a):Tak ma być. Co to byłoby za uczucie, gdybyśmy zapominali! Dokładnie :) Quote
Katcherine Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dropus nam towarzyszy w myslach i sercu. Znowu jesien. Teskno za noskiem- on uwielbial spadajace liscie. Trzymajcie sie cieplutko w te mokre dni. Quote
_Aga_ Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 A teraz życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT :) Quote
tanitka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 dołaczam się do Życzeń - Wszystkiego Najlepszego ! :) Quote
Katcherine Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Po 14 latach i 1 miesiacu razem Grys odszedl od nas dolaczyc do Dropusia, swojego przyjaciela. Gryf byl bardzo dzielny do konca... Dzielny stary Grys. Spokojnego snu kochane noski. Niedlugo sie spotkamy, porzucamy patyczki, poplywamy w jeziorach. Quote
Recommended Posts