Jump to content
Dogomania

*SZAROTKA* - szorstkowłose CUDO o niebieskich oczach- ma DOM w Krakowie :)

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
No biedna, już od dawna mogła być w hoteliku, tylko jakoś się tak zupełnie posypał transport

Ale szukam i w końcu coś znajdziemy!

Cos koniecznie trzeba znalezc.

Posted

Ja mam jeszcze nadzieję, że Nikus będzie mógł - to jest solidna Firma :) już nie jeden raz woził psiaki z tego schroniska.
Ale nie wiem czy będzie miał czas, no i musimy czekać na odpowiedz do niedzieli, bo wtedy wraca z urlopu

A na razie niestety cisza

Posted

fizio prosze wyczysc skrzynke, nie moge wyslac priva
pojde niedlugo spac, jestem po pracy wiec tu wkleje to co napisac chcialam

''witam
u mnie nic sie zlego nie stalo - nie odpisalam bo tak jak mowilam wczesniej, czesto nie mam nic na koncie, mam tylko pakiety do sieci orange , nie mialam dostepu do internetu dlugo, dopiero teraz mam
nie tylko na dogomanii mnie tak potraktowano, z powodu dlugiej nieobecnosci, takze na innym forum szczurzym, pisaly smsy o co innego, ale nie wspominaly nic ze na sps jest mowa o mnie, ze podejrzewaja ze cos ukrywam, bo tak dlugo sie nie zjawialam, ale coz - kazdemu moze sie zdarzyc awaria netu czy jakies inne klopoty..
jednak nikogo przekonywac nie bede, mam juz wszystkiego dosyc, mowie o wszystkim co sie stalo w naszym zyciu
pisze do ciebie, bo chcialam napisac ze 26 czerwca w sobote jade do lublinca to jest pewne na 150%
jezeli do tego dnia nikus nie pojedzie - daj znac, pojade po psy i zawioze tak jak wczesniej rozmawialysmy, do bielska bialej. w piatek pracuje na noc, bede w domu o 4.30
wyjade w poludnie cos kolo, w upal - trudno, co zrobic. Teraz pracuję juz na stałe na noc i bedzie bardzo trudno wyjechac w nocy, bo wtedy w pracy jestem najczesciej.
Teraz mozesz byc pewna ze juz nie zawiode, to jest pewne na 150%, mowie o tym wyjezdzie

bede czekac na info, prosze tylko napisz sms - ja na internecie bede naprawde juz rzadko
ps. jezeli w sobote mam zabrac pieski, to u kasi w nocy (najpierw do lublinca, potem jamrozowizno a stamtad - nie wiadomo jeszcze czy prosto do bielska bialej czy wracam do lublinca i wtedy do b-b)
i pamietaj prosze, ze moge nie odpisac od razu - wspominalam wyzej - nie zawsze mam kase w telefonie do plusow czy ery.

pozdrawiam''

Posted

Doda dzięki za wiadomośc, ale mam nadzieję, że do tego czasu psy już będą na miejscu.

Trochę postaraj się zrozumieć, że się ludzie niecierpliwią i denerwują, bo kiedy wszystko jest niby umówione i dograne, ktoś czeka, a nie ma z Tobą kontaktu przez pół dnia - tak, jak było w sobotę, to jest to dość nerwowa sytuacja, bo zupełnie nie wiadomo, co robić.

Oczywiście, że każdemu się może zdarzyć awaria netu czy brak pieniążków na koncie, ale to nie zmienia faktu, że kiedy jest zaangażwoanych kilka osób w taki transport, to nagle się wszystko sypie i zrozumiałe, że nikt się z tego nie cieszy.

Posted

fizio oczywiscie wiem i rozumiem was, ale juz mowilam, jakie ogromne problemy mamy, my takze nie mamy latwo
jednak wiem ze to moja wina, slabo odpisywalam, a to wszystko z powodu braku czasu i sporo spraw na glowie, czy brak kasy na koncie.
ja tez mam nadzieje ze do tego czasu psy beda juz w b-b ale jakby co - pisz, ja jade na pewno.
po tym wszystkim obiecuje ze bede odpisywac na wszystkie smsy - ale tylko na smsy - na necie moge bywac co pare dni.

Posted

Ja też wszystko rozumiem i współczuję.

Ale zastanawiam się czy to dobry pomysł, żebyś się już umawiała z takim wyprzedzeniem, bo te poprzednie kilka razy tez myślałam, że są na 100%, a potem różne rzeczy wychodziły.

Może bezpieczniej bliżej wyjazdu

A ja cały czas mam nadzieję, że z początkiem tygodnia coś się uda załatwić

Kurcze taka niewielka niby odległość, a nic nie mogę znaleźć

Niestety mój samochód już na taką trasę może nie dojechać....

Posted

fizio - ja jadę, niezaleznie od tego czy takze po psy czy tylko po szczurka
jak nic sie nie znajdzie - dasz mi znać pare dni przed wyjazdem bede czekala

idę spac, milego dnia zycze

Posted

A nie może ktoś jej zawieźć pociągiem? Przeciez to nie jest tygrys, a z Częstochowy do Bielska też nie jest nie wiadomo jak daleko. Na tej trasie powinny być tanie linie kolejowe

Posted

No jasne, że każdy transport wchodzi w grę - ale na razie nie znalazł się nikt, kto w jakikolwiek sposób by mógł pojechać.

Do hoteliku ma być przewieziona Szarotka i Jagusia - Jagusia w przyszły weekend ma już iść do domu stałego w Krakowie

No nic, poczekajmy do jutra - może Nikuś będzie mógł pomóc

A jak nie, to dalej będziemy szukać

Posted

mam odpowiedź od Nikusia :)

Hejka...właśnie wrocilem z wyjazdu.Nie ma sprawy chetnie pojade do Kasi z psiakami...Daj mi czas do jutra...musze jakos pozbierać sie w tym co już obiecałem poprzewozić.. damy radę...