Iwona Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Musiałek']Wystawa juz za dwa tygodnie i mitrzostwa Polski w agility, jak ja to pogodzę - jestem przerażona. my biegamy i wystawiamy się w sobotę[/QUOTE] MWP Wrocław chyba za trzy tygodnie:cool3: ? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [B]Iwona[/B] masz rację - wystawa jest za 3 tygodnie. Ale Musiałek pewnie jest już tak zdenerwowana, ze sama nie wie, co pisze...:lol: To po prostu nerwy... Pzdr. Quote
Musiałek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :evil_lol: :evil_lol: [B]Macie racje dziewczyny[/B] :lol: a za dwa tygodnie mam teą sama jazdę ale w Łodzi :lol: tam jest tylko puchar polski w agility :lol: wiec na Wrocław będę już rozgrzana :lol: Quote
Baha Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 witajcie Mam miejsce w aucie, z Rzeszowa , na niedziele - gr - FCI: II, V, VI, VIII, IX. Quote
bonia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Czy ktoś się wybiera nocnym pociągiem ze Szczecina do Wrocławia z soboty na niedziele ? Quote
acroba Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A ja szukam kogos kto :najlepiej bylby z okoli Koła, Konina ,Włocławka i miałby ochotę poćwiczyć z młodym staffiorem .Albo chciałby wystawić go na wystawie we Wrocławiu. :help1::loveu: Quote
Polna Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Poszukuje osbó przejezdzających lub jadących z Łodzi, moze zabrałaby jedną osobe z małym psem. Oczywiscie dorzucam sie do paliwa Quote
Godelaine Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja jestem w szoku. Juz wczoraj dostałam potwierdzenie :roll: Gratulacje dla oddziału :) Quote
Musiałek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 I ja tez dostałąm potwierdzenie :)) a kiedy plan sedziowania będzie - nie wiecie ?? Quote
Magik Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Witam! Mam pytanie do Warszawiaków: czy ktoś mógłby się przywieźć szczeniaczka wilczaka z Wrocławia do Warszawy? Hodowca przywiózłby na wystawę. Szczeniaczek ma jechać na Litwę, więc na dobrą sprawę może być ktoś z Łodzi, Olsztyna, Białegostoku (kto będzie na wrocławskiej międzynarodówce) Quote
Elitesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Musiałek'] a kiedy plan sedziowania będzie - nie wiecie ??[/quote] wiesz co - oddzial wroclawski jak do tej pory NIGDY planu sedziowania nie zamieszczal wiec watpie ze w tym roku to sie zmini :roll: Quote
Atena Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mam już numer katalogowy 332 :) No nie powiem, zgłoszenie wysłałam na poczatku lipca, moze dopiero teraz sie za to wzieli. Quote
Elitesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 wiesz co potwierdzenia 2 tyg przed wystawa to dosc wczesnie jak na polskie warunki Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ja jeszcze nic nie dostałam... Czekamy sobie, bo co innego mamy do roboty...?;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Ja jeszcze nic nie dostałam... Czekamy sobie, bo co innego mamy do roboty...?;) Pzdr.[/quote] nie jestes sama :) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [B]Elitesse[/B] - Twoje towarzystwo jest zawsze mile widziane!:multi: I dlatego widzimy się we Wrocku!!! Pzdr. Quote
Savannah Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 a ja się nie mogę doczekać Asiaczkowego ciasta mniaaaaam:loveu::cool3: Quote
Musiałek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Savannah']a ja się nie mogę doczekać Asiaczkowego ciasta mniaaaaam:loveu::cool3:[/quote] a mnie nie dane będzie zasmakować bo jestem w inny dzień :shake: Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Savannah']a ja się nie mogę doczekać Asiaczkowego ciasta mniaaaaam:loveu::cool3:[/quote] hehe Asiaczku czyzby wszyscy cie lubili TYLKo za ciasto ? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pewnie tak! Bo ja mam wredny i paskudny charakter, a ciastem to ludzi uzależniam od siebie, no i podtruwam. Ale to wyjdzie dopiero za kilka lat... Zaczną się womity, złe samopoczucie, że już nie wspomnę o tęsknocie za ciastem, pogaduszkami, piękną pogodą, radością z rezultatów... Takie jest zycie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Lambi Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czy może ktoś wie na jakiej ulicy odbędzie się wystawa i jak od dworca PKP tam dojechać:placz: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Wystawa odbędzie się na Stadionie Olimpijskim, Al. Paderewskiego 35. Ale jak dojechać z dworca - nie mam pojęcia. Jadę samochodem. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 co roku mozna bylo bez problemu dojechac tramwajem i to nawet kilkoma ale w tym roku nie wiem bo nie orientuje sie kiedy sie skoncza remonty :shake: Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Pewnie tak! Bo ja mam wredny i paskudny charakter, a ciastem to ludzi uzależniam od siebie, no i podtruwam. Ale to wyjdzie dopiero za kilka lat... Zaczną się womity, złe samopoczucie, że już nie wspomnę o tęsknocie za ciastem, pogaduszkami, piękną pogodą, radością z rezultatów... Takie jest zycie...:evil_lol: Pzdr.[/quote] o jak dobrze to wiedziec ! :diabloti: Quote
olaglowka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 My dostalismy juz potwierdzenia :) Quote
Recommended Posts