Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Musiałek']Wystawa juz za dwa tygodnie i mitrzostwa Polski w agility, jak ja to pogodzę - jestem przerażona.

my biegamy i wystawiamy się w sobotę[/QUOTE]
MWP Wrocław chyba za trzy tygodnie:cool3: ?

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: :evil_lol:

[B]Macie racje dziewczyny[/B] :lol:

a za dwa tygodnie mam teą sama jazdę ale w Łodzi :lol: tam jest tylko puchar polski w agility :lol:

wiec na Wrocław będę już rozgrzana :lol:

Posted

A ja szukam kogos kto :najlepiej bylby z okoli Koła, Konina ,Włocławka i miałby ochotę poćwiczyć z młodym staffiorem .Albo chciałby wystawić go na wystawie we Wrocławiu. :help1::loveu:

Posted

Witam!

Mam pytanie do Warszawiaków: czy ktoś mógłby się przywieźć szczeniaczka wilczaka z Wrocławia do Warszawy?

Hodowca przywiózłby na wystawę.

Szczeniaczek ma jechać na Litwę, więc na dobrą sprawę może być ktoś z Łodzi, Olsztyna, Białegostoku (kto będzie na wrocławskiej międzynarodówce)

Posted

[quote name='Musiałek']

a kiedy plan sedziowania będzie - nie wiecie ??[/quote]

wiesz co - oddzial wroclawski jak do tej pory NIGDY planu sedziowania nie zamieszczal wiec watpie ze w tym roku to sie zmini :roll:

Posted

Pewnie tak! Bo ja mam wredny i paskudny charakter, a ciastem to ludzi uzależniam od siebie, no i podtruwam. Ale to wyjdzie dopiero za kilka lat... Zaczną się womity, złe samopoczucie, że już nie wspomnę o tęsknocie za ciastem, pogaduszkami, piękną pogodą, radością z rezultatów...
Takie jest zycie...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie tak! Bo ja mam wredny i paskudny charakter, a ciastem to ludzi uzależniam od siebie, no i podtruwam. Ale to wyjdzie dopiero za kilka lat... Zaczną się womity, złe samopoczucie, że już nie wspomnę o tęsknocie za ciastem, pogaduszkami, piękną pogodą, radością z rezultatów...
Takie jest zycie...:evil_lol:
Pzdr.[/quote]

o jak dobrze to wiedziec ! :diabloti: