Instant Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Wrocławska wystawa 29-30 września, czyli jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, będę już wtedy na miejscu i się wybiorę :) Quote
LadyS Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Instant, to pewnie bliżej wystawy jakoś się umówimy, co by się poznać ;) Dziś w końcu sprzedałam klatkę - panu, który ma szczeniaka foksa niszczącego wszystko na swojej drodze :diabloti: Jax natomiast zaliczył dwa długie, miejskie spacery pomiędzy tłumami, był stokrotnie miziany i przytulany i znów odradziłam kilku osobom zakup JRT :evil_lol: Teraz kundliszcze w końcu śpi :lol: Quote
anorektyczna.nerka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 LadyS, widzę, że jesteś uzdolniona, potrafiłabyś zrobić naszyjnik typu łapacz snów? Quote
LadyS Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']LadyS, widzę, że jesteś uzdolniona, potrafiłabyś zrobić naszyjnik typu łapacz snów?[/QUOTE] Hihi, już druga osoba się mnie pyta o łapacz snów, tylko poprzednia o taki wiszący ;) Pewnie mogłabym - wyślij mi na PW jakiś przykład albo opisz, jak to widzisz, a ja sprawdze, czy mogę to zrobić :) Quote
anorektyczna.nerka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 To zapytam się znajomej, bo to dla niej, ja nawet nie wiem co to dokładniej jest, ot moja koleżanka sobie taki umyśliła, bo taki hipis z niej jest. Ja tylko sercem jestem hipisem, z zewnątrz już nie ;D Quote
LadyS Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']To zapytam się znajomej, bo to dla niej, ja nawet nie wiem co to dokładniej jest, ot moja koleżanka sobie taki umyśliła, bo taki hipis z niej jest. Ja tylko sercem jestem hipisem, z zewnątrz już nie ;D[/QUOTE] Okej, jak będzie wygodniej, to niech koleżanka pisze do mnie maila: [email][email protected][/email] Quote
Unbelievable Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ten PRT przeboski, totalnie mój typ :loveu: Quote
LadyS Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Z racji na to, ze przez cały dzień nagrzewa nam się mieszkanie - słonce świeci od kiedy wzejdzie aż do ok. 14-15 - wieczorem jest bardzo gorąco. Dlatego Jax śpi tak: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-6BLSmhBhp8c/T97WvC-i7vI/AAAAAAAADI8/JZOMeSH8rVg/s640/P6170024.JPG[/IMG] Rano za to widać potrzebuje znów słońca, bo leży tak: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-mH0rrabtTvI/T97WxbI-pxI/AAAAAAAADJE/t0ERGdKIt8g/s512/P6180027.JPG[/IMG] i jest zdziwiony, co mi też chodzi :roll: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--rK5g8d6_Ss/T97WyagKKNI/AAAAAAAADJI/mf-iBHH6Tco/s512/P6180028.JPG[/IMG] Quote
evel Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Buahaha, gdybyś miała większego psa to by się nie mieścił "na balkonie" :evil_lol: Quote
LadyS Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Dlatego czekam z nabyciem większego, az będe miała większy balkon :lol: Quote
LadyS Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Jax ma ostatnio również jakąś ogromną potrzebę kontaktu ze Stefanem.... [video=youtube;w26AcGmcY5w]http://www.youtube.com/watch?v=w26AcGmcY5w[/video] Quote
sacred PIRANHA Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 hehe fajny ten Jax...szkoda ze wszystkie jrt nie są takie:-D Quote
dorka1403 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 aaaaaaaaaaaa haha :evil_lol: balkon powala mnie swoją powierzchnią - padłam co do filmiku....jaki on ma stan wibracyjny ogona :D zafascynowało mnie to...i te dźwięki do tego :lol: Quote
LadyS Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='dorka1403']aaaaaaaaaaaa haha :evil_lol: balkon powala mnie swoją powierzchnią - padłam co do filmiku....jaki on ma stan wibracyjny ogona :D zafascynowało mnie to...i te dźwięki do tego :lol:[/QUOTE] No balkonu nie mamy w zasadzie :diabloti: Ale na potrzeby wietrzenia zabezpieczyliśmy barierke za oknami, bo mamy jedyne trzy balkonowe, więc Jax korzysta, a potem wychodzi umorusany :roll: Ogon zawsze wszystkich fascynuje i zachwyca - on tak ma non stop :lol: A dźwięki to już insza inszość, kiedyś nagram te z piekła rodem ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Boże on wyje jak porzucone szczenię ;D Ogon to świetny ma, tylko dlaczego Stefek w wannie? Quote
LadyS Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']Boże on wyje jak porzucone szczenię ;D Ogon to świetny ma, tylko dlaczego Stefek w wannie?[/QUOTE] On piszczy, nie wyje - wyje znacznie gorzej :lol: Stefek nie w wannie, a w brodziku :diabloti: Niestety Stefan jest już staruszkiem i bardzo źle znosi upały, a my mamy po 30 stopni w mieszkaniu w takie dni, jak dziś - w łazience panuje przyjemny chłodek, więc Stefek sobie tak siedzi i czuje się lepiej :) Quote
motyleqq Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 takiego balkonu to jeszcze nie widziałam :lol: Quote
LadyS Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Bo to wyjątkowy balkon :diabloti: Idę za półtorej godziny do optyka po - mam nadzieję - soczewki, trzymajcie kciuki, żebym nie wyjęła sobie oka :diabloti: Quote
LadyS Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Krew też sobie muszę utoczyć, ale nie wszystko naraz- zresztą chyba wolę grzebać w oku, bo panicznie boje się igieł :lol: Quote
a_niusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ja sie nie boje:))) dzis jest na to doskonaly dzien:) Quote
dog193 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='LadyS']Krew też sobie muszę utoczyć, ale nie wszystko naraz- zresztą chyba wolę grzebać w oku, bo panicznie boje się igieł :lol:[/QUOTE] To tak, jak ja ;) Przed wizytą u stomatologa biorę dwie tabletki przeciwbólowe, żeby tylko nie mieć znieczulenia :D A soczewki są spoko, włożyć je to pikuś, gorzej z wyjęciem ;) Quote
evel Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Trzymam kciuki! :) Zobaczysz, będzie strasznie, ale tylko na początku! :evil_lol: Quote
LadyS Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Już byłam, ale muszę poczekac do przyszłego tygodnia, bo nie ma soczewki o takim promieniu, jaki jest mi potrzebny :lol: Pomijam, że w jednym oku wada mi się zmniejszyła, a w drugim wzrosła łącznie z promieniem, który z 10% skoczył na 120 :lol: Quote
dorka1403 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 też muszę iść do okulisty bo mi padło na oczy :-( ale ni ma kiedy normalnie.... u mnie cisza na blogu jak by po końcu świata wszystkich wymiotło.... Quote
Recommended Posts