Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dorota1 napisał(a):
Tamarko, napisz coś o domku Sary.:lol: To wspaniale, że wreszcie się jej udało:lol:

Tamarka ma teraz cięzki okres i malo czasu ,ale wczoraj Tamarka razem z nowym panstwem prosto z hotelu mpodjechali do mnie po ksiazeczke i podpisanie umowy. Sa to mlodzi ludzie ktorxy niedawno kupili mieszkanie w krakowie .W domu rodzinnym kazde z nich ma psiaki ,a pani psiaka ze schroniska .Juz dawno postanowili ze jak osiedla sie na swoim to wezma psiaka ze schroniska.Tydzien temu juz zobaczyli ogloszenie Sary -brzyduli na gumetre i zakochali sie ,ze niby napisane brzydula ,a ona tak piekna jest. Tamarka pojechal z nimi az do domku i tam wreczyla umowe .Doemk jej sie bardzo podobal. Panstwo otrzymali tez pelna historie jej nieudanych adopocji i mam nadzieje ,ze tak jak powiedzieli ,Ze widocznie Brzydula mczekal na ten własciwy dom. Tamarka mial tez pokazc watek sary wiec byc moze sie nowi wlasciciele zaloguja i napisza jak Sara sie adoptuje;)

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Julitko, z Twoich ogłoszeń odezwali się bardzo mili ludzie i ...... Brzydulka ma dom.

Wspaniale. :)
Mam nadzieję, że tym razem Brzydulka trafiła w dobre ręce.

Mogę zamienić allegro wyróżnione Brzydulki na allegro Patynki - zostało jeszcze 10 dni. Tylko, czy salibinka wyrazi zgodę? ;)

Posted

hop! napisał(a):
Wspaniale. :)
Mam nadzieję, że tym razem Brzydulka trafiła w dobre ręce.

Mogę zamienić allegro wyróżnione Brzydulki na allegro Patynki - zostało jeszcze 10 dni. Tylko, czy salibinka wyrazi zgodę? ;)

No masz, ale pytanie :). Pewnie, że wyrażam - i zgodę i serdeczne podziękowanie:). Nie mam jeszcze tekstu, ale postaram się jak najszybciej. Prosze, podaj mi maila - wyślę.

Edit. Złożyłam tekst na szybko i wysłałam pw., skoro zdjęcia weźmiesz z watku.
Jeszcze raz dzięki serdeczne, Hop!

Posted

Ale super że Sarze się udało. Baaardzo prosimy o kciuki za Majkę, bo ja nie wiem jak to będzie jak nie znajdzie domu .....

Posted

Witamy. Tu Ania i Piotrek - nowa rodzinka Sary-Brzydulki, którą nazwaliśmy Betty. Już powoli piesek przyzwyczaja się i do nowego imienia i do nowego domu. Jest u nas dopiero kilka dni, ale już się z nami zżyła. Bardzo się cieszymy, że się jej u nas podoba. Jest wspaniałą i przekochaną sunią. Dziś, korzystając z pięknej porannej pogody, byliśmy na pikniku. Oto dwie fotki zadowolonej Betty :)