Foksia i Dżekuś Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 dorota1 napisał(a):Tamarko, napisz coś o domku Sary.:lol: To wspaniale, że wreszcie się jej udało:lol: Tamarka ma teraz cięzki okres i malo czasu ,ale wczoraj Tamarka razem z nowym panstwem prosto z hotelu mpodjechali do mnie po ksiazeczke i podpisanie umowy. Sa to mlodzi ludzie ktorxy niedawno kupili mieszkanie w krakowie .W domu rodzinnym kazde z nich ma psiaki ,a pani psiaka ze schroniska .Juz dawno postanowili ze jak osiedla sie na swoim to wezma psiaka ze schroniska.Tydzien temu juz zobaczyli ogloszenie Sary -brzyduli na gumetre i zakochali sie ,ze niby napisane brzydula ,a ona tak piekna jest. Tamarka pojechal z nimi az do domku i tam wreczyla umowe .Doemk jej sie bardzo podobal. Panstwo otrzymali tez pelna historie jej nieudanych adopocji i mam nadzieje ,ze tak jak powiedzieli ,Ze widocznie Brzydula mczekal na ten własciwy dom. Tamarka mial tez pokazc watek sary wiec byc moze sie nowi wlasciciele zaloguja i napisza jak Sara sie adoptuje;) Quote
hop! Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 tamb napisał(a):Julitko, z Twoich ogłoszeń odezwali się bardzo mili ludzie i ...... Brzydulka ma dom. Wspaniale. :) Mam nadzieję, że tym razem Brzydulka trafiła w dobre ręce. Mogę zamienić allegro wyróżnione Brzydulki na allegro Patynki - zostało jeszcze 10 dni. Tylko, czy salibinka wyrazi zgodę? ;) Quote
salibinka Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 hop! napisał(a):Wspaniale. :) Mam nadzieję, że tym razem Brzydulka trafiła w dobre ręce. Mogę zamienić allegro wyróżnione Brzydulki na allegro Patynki - zostało jeszcze 10 dni. Tylko, czy salibinka wyrazi zgodę? ;) No masz, ale pytanie :). Pewnie, że wyrażam - i zgodę i serdeczne podziękowanie:). Nie mam jeszcze tekstu, ale postaram się jak najszybciej. Prosze, podaj mi maila - wyślę. Edit. Złożyłam tekst na szybko i wysłałam pw., skoro zdjęcia weźmiesz z watku. Jeszcze raz dzięki serdeczne, Hop! Quote
tamb Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Chyba możemy zmienić tytuł. Rozmawiałam dziś z Panem Brzydulki, sunia jest bezproblemowa. Quote
Ank@ Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ale super że Sarze się udało. Baaardzo prosimy o kciuki za Majkę, bo ja nie wiem jak to będzie jak nie znajdzie domu ..... Quote
BrzydulkaBetty Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witamy. Tu Ania i Piotrek - nowa rodzinka Sary-Brzydulki, którą nazwaliśmy Betty. Już powoli piesek przyzwyczaja się i do nowego imienia i do nowego domu. Jest u nas dopiero kilka dni, ale już się z nami zżyła. Bardzo się cieszymy, że się jej u nas podoba. Jest wspaniałą i przekochaną sunią. Dziś, korzystając z pięknej porannej pogody, byliśmy na pikniku. Oto dwie fotki zadowolonej Betty :) Quote
salibinka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Witajcie :) - ślicznie Sarze, Brzydulce, Betty wśród zieleni. Quote
tamb Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witajcie, cieszę się, że jesteście na dogo. Dziękuję, że odmieniliście los suni. Quote
dorota1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wreszcie szczęśliwa sunia:loveu: Super zdjęcia:lol: Nieśmiało prosimy o więcej;) Quote
Recommended Posts