Kapsel Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):10zł -deklaracja miesieczna. Jak się cieszymy :multi::multi::multi: Baguś zacznij się pakować!!!! Quote
eliza_sk Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):10zł -deklaracja miesieczna. Ladymonia - wielkie dzięki !!! Baguś jedzie w sobotę. Dziś chłopak został zaszczepiony :) Quote
izabela1234 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dzięki za zaproszenie niestety na ta chwilke nie jestem w stanie pomóc finansowo ale zapisuje wątek będe do Was zaglądać Quote
Livka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Witam, zaprosiła mnie eliza_sk - stałej niestety nie mogę dać, ale będę niedługo robiła bazarek dla Weny , zrobię i dla Bagusia - psiaki się podzielą, zawsze jakiś grosik wpadnie ;) Quote
eliza_sk Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Livka napisał(a):Witam, zaprosiła mnie eliza_sk - stałej niestety nie mogę dać, ale będę niedługo robiła bazarek dla Weny , zrobię i dla Bagusia - psiaki się podzielą, zawsze jakiś grosik wpadnie ;) Dziękujemy za przybycie Cioteczki ! Quote
eliza_sk Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Kar0la napisał(a):Pojechał??? Tak, tak pojechali o 9,30 - właśnie obrabiałam zdjęcia Bagietki z rana ode mnie na trawce i przyszła do mnie w gości - na noc - Luna, Sonią w nowym domu nazwana i miałam chwilę przerwy. Zaraz wstawię fotki Bagietki, a tymczasem macie filmiki, żeby zobaczyć jak bidul chodzi. Baguś już coraz bardziej kontaktowy, reaguje na cmokanie, można powiedzieć, że prawie przychodzi na nie i poddaje się głaskankom. Głowa już prawie normalnie noszona :loveu: [video=youtube;fM9e1Mk42EA]http://www.youtube.com/watch?v=fM9e1Mk42EA[/video] [video=youtube;3dY_J9yRrvg]http://www.youtube.com/watch?v=3dY_J9yRrvg[/video] [video=youtube;wU8KBPPhJjI]http://www.youtube.com/watch?v=wU8KBPPhJjI[/video] Quote
Iv_ Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Mój maleńki starowinka :loveu: On coraz lepiej Elizko wygląda. Mam nadzieję, że odzyska siły i kontakt z człowiekiem w pełni, albo chociaż na tyle, żeby mógł jak najwięcej cieszyć się życiem :loveu: Quote
tomcug Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nie wierzyłam, że przeżyje, teraz pojawia się światełko. Quote
eliza_sk Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Kar0la napisał(a):Ależ wyprzystojniał. :loveu: Co znaczy zielona trawa w tle :) Właśnie dostałam smsa od kikou, że dojechali, Baguś poznaje kąty i towarzyszy ! Quote
eliza_sk Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 A widziałyście filmiki z Bagietką ??? Stronę wcześniej. Quote
Iv_ Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 eliza_sk napisał(a):A widziałyście filmiki z Bagietką ??? Stronę wcześniej. Oczywiście, że widziałam. Słodka starowinka :loveu: Baguś ma zachwiania równowagi szczególnie gdy chce potrzepać głowiną, ale jest bardzo dzielny i sobie drepcze na świeżym powietrzu. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej się czuł pod troskliwą opieką. Quote
Maruda666 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Poza zaburzeniami równowagi, nie ma jeszcze czegoś ze stawami biodrowymi? Bardzo ostrożnie i niepewnie stawia tylne łapki bidulka. Pewnie wiek już też robi swoje. Quote
eliza_sk Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Maruda666 napisał(a):Poza zaburzeniami równowagi, nie ma jeszcze czegoś ze stawami biodrowymi? Bardzo ostrożnie i niepewnie stawia tylne łapki bidulka. Pewnie wiek już też robi swoje. On te łapiny miał całe błotem oblepione :( Stawia je bardzo chwiejnie i krucho - dlatego kręciłam "od tyłu", ze byście zobaczyły. Quote
Maruda666 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dobrze byłoby zrobić rtg bioderek. Może jakaś glukozamina przydałaby mu się na stawy. Quote
eliza_sk Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Maruda666 napisał(a):Dobrze byłoby zrobić rtg bioderek. Może jakaś glukozamina przydałaby mu się na stawy. Dostał na drogę opakowanie artresanu :) Quote
kikou Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 tak, Bagunio dojechał, przeważnie drepcze sobie po domu i po podwórku, troszke podjadł, teraz zasnął biedulek... faktycznie te tylnie nóżyny takie słabiuteńkie, że jak ze trzy godzinki podreptał to mu sie ten tył aż tak troche uginał pod własnym ciężarem bardzo piękna sesja, śliczne zdięcia ma chłopczyk... Quote
Recommended Posts