Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, zaprosiła mnie eliza_sk - stałej niestety nie mogę dać, ale będę niedługo robiła bazarek dla Weny , zrobię i dla Bagusia - psiaki się podzielą, zawsze jakiś grosik wpadnie ;)

Posted

Livka napisał(a):
Witam, zaprosiła mnie eliza_sk - stałej niestety nie mogę dać, ale będę niedługo robiła bazarek dla Weny , zrobię i dla Bagusia - psiaki się podzielą, zawsze jakiś grosik wpadnie ;)

Dziękujemy za przybycie Cioteczki !

Posted

Kar0la napisał(a):
Pojechał???

Tak, tak pojechali o 9,30 - właśnie obrabiałam zdjęcia Bagietki z rana ode mnie na trawce i przyszła do mnie w gości - na noc - Luna, Sonią w nowym domu nazwana i miałam chwilę przerwy. Zaraz wstawię fotki Bagietki, a tymczasem macie filmiki, żeby zobaczyć jak bidul chodzi. Baguś już coraz bardziej kontaktowy, reaguje na cmokanie, można powiedzieć, że prawie przychodzi na nie i poddaje się głaskankom. Głowa już prawie normalnie noszona :loveu:

[video=youtube;fM9e1Mk42EA]http://www.youtube.com/watch?v=fM9e1Mk42EA[/video]

[video=youtube;3dY_J9yRrvg]http://www.youtube.com/watch?v=3dY_J9yRrvg[/video]

[video=youtube;wU8KBPPhJjI]http://www.youtube.com/watch?v=wU8KBPPhJjI[/video]

Posted

Mój maleńki starowinka :loveu: On coraz lepiej Elizko wygląda. Mam nadzieję, że odzyska siły i kontakt z człowiekiem w pełni, albo chociaż na tyle, żeby mógł jak najwięcej cieszyć się życiem :loveu:

Posted

Kar0la napisał(a):
Ależ wyprzystojniał. :loveu:

Co znaczy zielona trawa w tle :)

Właśnie dostałam smsa od kikou, że dojechali, Baguś poznaje kąty i towarzyszy !

Posted

eliza_sk napisał(a):
A widziałyście filmiki z Bagietką ??? Stronę wcześniej.

Oczywiście, że widziałam. Słodka starowinka :loveu:
Baguś ma zachwiania równowagi szczególnie gdy chce potrzepać głowiną, ale jest bardzo dzielny i sobie drepcze na świeżym powietrzu. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej się czuł pod troskliwą opieką.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Poza zaburzeniami równowagi, nie ma jeszcze czegoś ze stawami biodrowymi? Bardzo ostrożnie i niepewnie stawia tylne łapki bidulka. Pewnie wiek już też robi swoje.

On te łapiny miał całe błotem oblepione :( Stawia je bardzo chwiejnie i krucho - dlatego kręciłam "od tyłu", ze byście zobaczyły.

Posted

tak, Bagunio dojechał, przeważnie drepcze sobie po domu i po podwórku, troszke podjadł, teraz zasnął biedulek...
faktycznie te tylnie nóżyny takie słabiuteńkie, że jak ze trzy godzinki podreptał to mu sie ten tył aż tak troche uginał pod własnym ciężarem
bardzo piękna sesja, śliczne zdięcia ma chłopczyk...