Mroowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Będę zaglądać i podnosić-na duchu:)a w przyszłym miesiacu jak jeszcze będzie taka potrzeba coś wyślę:)Dane do przelewu można wysłac na wszelki wypadek:)a nuż widelec:) tak jak mówiłam rozmumiem wasza sytuacje:) Quote
henikar Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Poczytam temat o Lisiu w niedzielę. Postaram się pomóc chociaż finansowo. Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='henikar']Poczytam temat o Lisiu w niedzielę. Postaram się pomóc chociaż finansowo.[/QUOTE] Dziękujemy za przybycie:) I liczymy na jakiś grosik dla Lisia:) Quote
Igiełka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witajcie Tia dziękuje za zaproszenie. Piesek jest cudowny. Przykro mi ale nie mogę pomóc finansowo.:-(:-( Quote
Aquifere Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Wysłałam chętnym dane do przelewu. Spokojnie dziewczyny, uzbieramy pieniądze:) Tak myślę, że nie ma sensu czekać aż uzbierają się deklaracje stałe. Wysyłajcie już teraz jak możecie żeby można było Lisia jak najszybciej zabrać do domu. W razie czego ja i chłopak będziemy dokładać. No już już Lisio zmiataj do domku! Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 ehh...prosimyy chociaż te 5 zł! nikt sie przez to nie zubożeje...a Lisio wręcz zyska! Zyska możliwosć na spędzenie być może swoich ostatnich lat w domu..w domu na który czekał tak długo bo aż 9 lat! A teraz trafiła się dla niego szansa! Szansa na to ze choć na chwile zazna tego czego od zawsze pragnął-miłości, człowieka i domu! Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Aquifere- jestem takiego samego zdania co ty :) wyślijmy Lisia już do domu :) Jak pieniędzy będzie brakowało to będziemy się wtedy martwić i kombinować :0 a moze ta jamniczka pójdzie niebawem do domu i Lisio bd miał pobyt za darmo :) (bo tak zrozumiałam z któregoś postu pani która zabiera Lisai do siebie na DT) Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Aquifere']20 zł od mojego chłopaka!:D deklaracja stała[/QUOTE] Oh oboje chyba jesteście miłośnikami psów:loveu: [U][B]To brakuje jeszcze 130zł deklaracji stałych![/B][/U] Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 mamy juz 120 zł deklaracji stałych :) moim zdaniem Lisio powinien sie juz pakować :) Z bazarku myśle że jakieś dochody będą i zawsze mozna znaleźć osoby które zadeklarują sie jednorazowo :) Quote
Aquifere Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 właśnie właśnie. Zawsze będzie można trochę pożebrać o jednorazowe wpłaty jak będzie brakowało. No i może się uda z jamniczką:) Tia - chłopak jakiś wielkim miłośnikiem może nie jest, ale nie jest też miłośnikiem jęków, próśb i robienia smutnych oczu przeze mnie. Nie miał wyboru po prostu:D Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 to jak ? kiedy Lisio rusza ? i gdzie trzebaby było go dowieźć ? Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Angel']to jak ? kiedy Lisio rusza ? i gdzie trzebaby było go dowieźć ?[/QUOTE] No ja myślę, że jak będzie ok 200 deklaracji stałych to 50zł to z jednorazowych zawsze można uzbierać. No i potem będziemy myśleć o transporcie i kosztach podróży. A tak na marginesie Angel brakuje 130 zł a nie 120...;) Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Aha ja zrozumiałam że brakuje, hehe to ale się dogadaliśmy:D Więc mamy już 120 a brakuje 130zł deklaracji stałych:) Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 noo :) ja wysyłam cały czas wątek lisia i wątek jego bazarku :) Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Angel']nastała cisza na watku...[/QUOTE] Nie nastała, tylko niektórzy muszą chodzić do pracy :-( Quote
Mysza2 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a niektórzy siedzą w pracy od rana do wieczora przy komputerze, ale coś poza dogomanią muszą czasem zrobić dla pracodawcy żywiciela:lol::lol::lol::lol: Quote
elmira Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dziewczyny symboliczna kwota. Przepraszam, że tak słabo. Deklaruję 5 złotych miesięcznie. Nie mogę więcej. Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='elmira']Dziewczyny symboliczna kwota. Przepraszam, że tak słabo. Deklaruję 5 złotych miesięcznie. Nie mogę więcej.[/QUOTE] Dziękujemy, chociaż i to dobre:) To i tak krok bliżej do lepszej przyszłości Lisia:) Quote
Javena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Chciałoby się wiecej deklaracji złozyć,ale skąd ma wziasc niepracująca. Co sie uda wyłudzić od t z-ta, to wysyłam na bidule.Boje sie,że nie wydolę,wpadnę w długi. Podnisę Cie Lisiu.Moze jak którys z deklarowiczów znajdzie domek ,to Cię znajdę. Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dziewczyny Kochane to ile już macie a ile brakuje? Quote
Recommended Posts