Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będę zaglądać i podnosić-na duchu:)a w przyszłym miesiacu jak jeszcze będzie taka potrzeba coś wyślę:)Dane do przelewu można wysłac na wszelki wypadek:)a nuż widelec:) tak jak mówiłam rozmumiem wasza sytuacje:)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='henikar']Poczytam temat o Lisiu w niedzielę. Postaram się pomóc chociaż finansowo.[/QUOTE]

Dziękujemy za przybycie:)
I liczymy na jakiś grosik dla Lisia:)

Posted

Wysłałam chętnym dane do przelewu. Spokojnie dziewczyny, uzbieramy pieniądze:) Tak myślę, że nie ma sensu czekać aż uzbierają się deklaracje stałe. Wysyłajcie już teraz jak możecie żeby można było Lisia jak najszybciej zabrać do domu. W razie czego ja i chłopak będziemy dokładać. No już już Lisio zmiataj do domku!

Posted

ehh...prosimyy chociaż te 5 zł! nikt sie przez to nie zubożeje...a Lisio wręcz zyska! Zyska możliwosć na spędzenie być może swoich ostatnich lat w domu..w domu na który czekał tak długo bo aż 9 lat! A teraz trafiła się dla niego szansa! Szansa na to ze choć na chwile zazna tego czego od zawsze pragnął-miłości, człowieka i domu!

Posted

Aquifere- jestem takiego samego zdania co ty :) wyślijmy Lisia już do domu :) Jak pieniędzy będzie brakowało to będziemy się wtedy martwić i kombinować :0 a moze ta jamniczka pójdzie niebawem do domu i Lisio bd miał pobyt za darmo :) (bo tak zrozumiałam z któregoś postu pani która zabiera Lisai do siebie na DT)

Posted

[quote name='Aquifere']20 zł od mojego chłopaka!:D deklaracja stała[/QUOTE]

Oh oboje chyba jesteście miłośnikami psów:loveu:
[U][B]To brakuje jeszcze 130zł deklaracji stałych![/B][/U]

Posted

mamy juz 120 zł deklaracji stałych :) moim zdaniem Lisio powinien sie juz pakować :) Z bazarku myśle że jakieś dochody będą i zawsze mozna znaleźć osoby które zadeklarują sie jednorazowo :)

Posted

właśnie właśnie. Zawsze będzie można trochę pożebrać o jednorazowe wpłaty jak będzie brakowało. No i może się uda z jamniczką:)
Tia - chłopak jakiś wielkim miłośnikiem może nie jest, ale nie jest też miłośnikiem jęków, próśb i robienia smutnych oczu przeze mnie. Nie miał wyboru po prostu:D

Posted

[quote name='Angel']to jak ? kiedy Lisio rusza ? i gdzie trzebaby było go dowieźć ?[/QUOTE]

No ja myślę, że jak będzie ok 200 deklaracji stałych to 50zł to z jednorazowych zawsze można uzbierać.
No i potem będziemy myśleć o transporcie i kosztach podróży.

A tak na marginesie Angel brakuje 130 zł a nie 120...;)

Posted

a niektórzy siedzą w pracy od rana do wieczora przy komputerze, ale coś poza dogomanią muszą czasem zrobić dla pracodawcy żywiciela:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='elmira']Dziewczyny symboliczna kwota. Przepraszam, że tak słabo. Deklaruję 5 złotych miesięcznie. Nie mogę więcej.[/QUOTE]

Dziękujemy, chociaż i to dobre:)
To i tak krok bliżej do lepszej przyszłości Lisia:)

Posted

Chciałoby się wiecej deklaracji złozyć,ale skąd ma wziasc niepracująca. Co sie uda wyłudzić od t z-ta, to wysyłam na bidule.Boje sie,że nie wydolę,wpadnę w długi. Podnisę Cie Lisiu.Moze jak którys z deklarowiczów znajdzie domek ,to Cię znajdę.