mestudio Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 To po drodze jeszcze Wojtusia byście zabrali. :-) A z Krakowa to już prosta droga do nas :-D TZmestudio Quote
wojtuś Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Tola^^']Angel powinnaś mieć do niej kontakt, bo jeszcze mi pisałaś że ona będzie wpłacać na Bingusia i Frania... I miałam ci podać numery kont i jej przesyłałaś...[/QUOTE] Tola własnie!!! Jestem tez na wątku Frania, a tam Księgową jest gonia66 i do niej Karolina B. wpłaca na Frania, ostatnio na wątku gonia66 wspominała o wpłatach które docierają, w tym m.in. Karolina B. - może by poprosic gonia66 o namiary na tę osobę, gdyby inaczej nie udało sie do niej dotrzeć:) Quote
Angel Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Tola^^']Angel powinnaś mieć do niej kontakt, bo jeszcze mi pisałaś że ona będzie wpłacać na Bingusia i Frania... I miałam ci podać numery kont i jej przesyłałaś...[/QUOTE] ale nie spisałam jej e-maila. To ktos kto ma konto na które wpływają wpłaty na Bingusia i Frania niech weźmie wykaz w banku i napisze mi na pw imie i nazwisko tej osoby to zapytam jednej osoby o w-mail bo to ona je do mnie pokierowała. Quote
mestudio Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='danka4u1']Może już będzie po remoncie...o ile Lisiowie znów czegoś nie zmajstrują!! Pies potrafi!![/QUOTE] Lisiowie już nie majstrują, co miały zmajstrować to za nimi. Ściana pod oknem jest tak artystycznie ozdobiona przez skoki do okna, że chyba wystarczy:-). Najgorsze w tej chwili jest szczekanie lisia regularnie przed 5 rano bo on musi wyjść na spacer i sikanie w ogromnych ilościach. W sumie to dobrze, że sygnalizuje, ale w weekendy mogłabym pospać do 6, a nie 4:50 np. Quote
__Lara Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A to "bestie", pospać nie dadzą cioteczce ;) Quote
Havanka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='mestudio']To po drodze jeszcze Wojtusia byście zabrali. :-) A z Krakowa to już prosta droga do nas :-D TZmestudio[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za zaproszenie. Może kiedyś faktycznie zgrupujemy sie i zrobimy Wam niespodziankę :evil_lol::evil_lol: ! Quote
Javena Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Aquiferry była dziś rano na dogo. Nie odezwała się . Quote
Angel Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Javena']Aquiferry była dziś rano na dogo. Nie odezwała się .[/QUOTE] :( i co zrobić ? pw wysłałam.. a tu zero odezwu ! ;/ Quote
mestudio Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pojawił się u Pana Lisia pewien postęp resocjalizacyjny. Pan Lisio w ciągu dnia zaczął podszekiwać kiedy ma potrzebę udania się na stronę. Bardzo mi się to podoba. Może tym samym przestanie zalewać dywany perskie w postaci kartonów....Wybiega szybciutko do ogrodu kiedy uchylę mu drzwi - oczywiście Krówka wraz z nim - a potem myk i już są w swoim pudełeczku na miękkim posłanku. Quote
danka4u1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jestem dopiero teraz. Przydałabym się chyba Wam jako wczesnoranna wyprowadzaczka Lisiów, bo moja "działalność" dopiero zaczyna się - sprawy w realu pozałatwiane mniej więcej- czas na wirtualną pracę...potrwa to jak zwykle dłuuugo. Szukam Karoliny B...inne sprawy też są do załatwienia. Wam życzę dobrego i dłuższego niz zwykle snu, jeśli to jest możliwe przy ukochanej i zakochanej parze z Obornik. Quote
wojtuś Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [B]Angel[/B] poczekajmy jeszcze, ja rozumiem że kazdy z Nas może się znaleść w sytuacji, której nie mógł przewidzieć, ale z drugiej strony mozna było dać nam znać, żeby zbierać kasę na inne konto, możemy próbować jeszcze dzwonić do Aguifere, ja tez mam telefon - ale czy odbierze? [B]Mestudio[/B] Twoje opisy o poprawie Pana Lisia i biegnącą za nim Krówką super :):) [B]Edit:[/B] Napisałem właśnie do Moderatora [B]Maupa4 :loveu: [/B]o przydzielenie [B]3 postu dla mestudio[/B], z wyjaśnieniem że drugi post pozostanie dla Angel na dokończenie rozliczeń starego konta, a post 3 mestudio będzie na rozliczenia finansowe związane z nowym kontem:) Quote
danka4u1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Napisałam do goni o ewentualne namiary na Karolinę. Quote
jostel5 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Panią Małgorzatę G. (spoza dogo) o zmianie konta powiadomiłam,niestety, za listopad już pieniądze wysłała...Oczywiście na stare konto... Quote
wojtuś Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='danka4u1']Napisałam do goni o ewentualne namiary na Karolinę.[/QUOTE] Dzieki Danusiu :loveu: Ja jeszcze edytowałem swój poprzedni post i dopisałem że prosiłem Moderatora Maupa4 o przydzielenie 3 postu dla mestudio Quote
mestudio Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Zapraszamy na bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196244-Dieta-Dukana-kalendarze-cudna-pisanka-ciuszki-dla-pań-i-panów-20.11-północ"]Dieta Dukana, kalendarze, cudna pisanka ciuszki dla pań i panów 20.11 północ [/URL] Dzięki bazarkowi chciałabym uzbierać pieniążki na zaszczepienie, porządne odpchlenie i odrobaczenie staruszka oraz na sterylizację młodej suczki. Gorąco zapraszamy Quote
Angel Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 powiadomiłam virtualna opiekunke Pieguski :D:D Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kto jeszcze nam został do powiadomienia oprócz Karoliny B. i jak sprawa z Aquifere?? Quote
mestudio Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Aquifere się nie odzywa, szkoda. Każdy problem można jakoś rozwiązać mówiąc o nim. Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rozwiazanie problemu to sprawa ważna, a odpowiedzialność i sumienność- to druga -równie istotna. Wypadałoby o tym wiedzieć, zwłaszcza- gdy nie jest się dzieckiem. Quote
Javena Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Może trzeba bedzie odwiedzic ja w domu.tak było na innym watku. Pieniażki się znalazły. Quote
Maupa4 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='wojtuś'] [B]Edit:[/B] Napisałem właśnie do Moderatora [B]Maupa4 :loveu: [/B]o przydzielenie [B]3 postu dla mestudio[/B], z wyjaśnieniem że drugi post pozostanie dla Angel na dokończenie rozliczeń starego konta, a post 3 mestudio będzie na rozliczenia finansowe związane z nowym kontem:)[/QUOTE] Nic nie dostałam :shake: Ale w raportach od Angel znalazłam że drugi post ma byc dla mestudio. Czyli "robimy" tak - drugi post zostaje postem rozliczeniowym Angel a trzeci "robię" dla mestudio - ok ? edit Już tak zrobiłam. Quote
mestudio Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Już się porządziłem. :eviltong: Na razie będę umieszczał wpłaty na bieżąco. Jak coś się wyjaśni z dotychczasowymi wpłatami:mad:, to zmienie na bardziej rozliczeniową formę. Czy tak możemy zrobić?:ylsuper: TZmestudio Quote
wojtuś Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Maupa4']Nic nie dostałam :shake: Ale w raportach od Angel znalazłam że drugi post ma byc dla mestudio. Czyli "robimy" tak - drugi post zostaje postem rozliczeniowym Angel a trzeci "robię" dla mestudio - ok ? edit Już tak zrobiłam.[/QUOTE] :loveu::loveu: Dzieki wielkie :loveu::loveu: Tak wymyslilismy że będzie najlepiej:) [B]Maupa4[/B] Dzieki:loveu::loveu::loveu: [quote name='mestudio']Już się porządziłem. :eviltong: Na razie będę umieszczał wpłaty na bieżąco. Jak coś się wyjaśni z dotychczasowymi wpłatami:mad:, to zmienie na bardziej rozliczeniową formę. Czy tak możemy zrobić?:ylsuper: TZmestudio[/QUOTE] Tak tak, super TZmestudio, z wrażenia to powiem że strasznie sie cieszę:):):) Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Javena']Może trzeba bedzie odwiedzic ja w domu.tak było na innym watku. Pieniażki się znalazły.[/QUOTE] Nowe konto to jedna sprawa, a stare rozliczenia finansowe to sprawa druga i niemniej ważna. Wpływają przecież jeszcze wpłaty za listopad jako zlecenia stałe na stare konto, nie jest rozliczony poprzedni miesiąc. Kogo jeszcze z darczyńców trzeba powiadomić o zmianie numeru? Wie ktoś z Was obecnych teraz na wątku? Quote
mestudio Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='wojtuś']: Tak tak, super TZmestudio, z wrażenia to powiem że strasznie sie cieszę:):):)[/QUOTE] A ja będę się cieszył jak sytuacja się unormuje. Jak na razie dysponujemy od początku miesiąca na Lisia i Peguskę kwotą 20zł:crazyeye:. Na razie sobie jeszcze radzimy.:evil_lol: TZmestudio Quote
Recommended Posts