Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola^^']Angel powinnaś mieć do niej kontakt, bo jeszcze mi pisałaś że ona będzie wpłacać na Bingusia i Frania...
I miałam ci podać numery kont i jej przesyłałaś...[/QUOTE]
Tola własnie!!!
Jestem tez na wątku Frania, a tam Księgową jest gonia66 i do niej Karolina B. wpłaca na Frania, ostatnio na wątku gonia66 wspominała o wpłatach które docierają, w tym m.in. Karolina B. - może by poprosic gonia66 o namiary na tę osobę, gdyby inaczej nie udało sie do niej dotrzeć:)

Posted

[quote name='Tola^^']Angel powinnaś mieć do niej kontakt, bo jeszcze mi pisałaś że ona będzie wpłacać na Bingusia i Frania...
I miałam ci podać numery kont i jej przesyłałaś...[/QUOTE]

ale nie spisałam jej e-maila. To ktos kto ma konto na które wpływają wpłaty na Bingusia i Frania niech weźmie wykaz w banku i napisze mi na pw imie i nazwisko tej osoby to zapytam jednej osoby o w-mail bo to ona je do mnie pokierowała.

Posted

[quote name='danka4u1']Może już będzie po remoncie...o ile Lisiowie znów czegoś nie zmajstrują!! Pies potrafi!![/QUOTE]

Lisiowie już nie majstrują, co miały zmajstrować to za nimi. Ściana pod oknem jest tak artystycznie ozdobiona przez skoki do okna, że chyba wystarczy:-). Najgorsze w tej chwili jest szczekanie lisia regularnie przed 5 rano bo on musi wyjść na spacer i sikanie w ogromnych ilościach. W sumie to dobrze, że sygnalizuje, ale w weekendy mogłabym pospać do 6, a nie 4:50 np.

Posted

[quote name='mestudio']To po drodze jeszcze Wojtusia byście zabrali. :-) A z Krakowa to już prosta droga do nas :-D

TZmestudio[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za zaproszenie. Może kiedyś faktycznie zgrupujemy sie i zrobimy Wam niespodziankę :evil_lol::evil_lol: !

Posted

Pojawił się u Pana Lisia pewien postęp resocjalizacyjny. Pan Lisio w ciągu dnia zaczął podszekiwać kiedy ma potrzebę udania się na stronę. Bardzo mi się to podoba. Może tym samym przestanie zalewać dywany perskie w postaci kartonów....Wybiega szybciutko do ogrodu kiedy uchylę mu drzwi - oczywiście Krówka wraz z nim - a potem myk i już są w swoim pudełeczku na miękkim posłanku.

Posted

Jestem dopiero teraz. Przydałabym się chyba Wam jako wczesnoranna wyprowadzaczka Lisiów, bo moja "działalność" dopiero zaczyna się - sprawy w realu pozałatwiane mniej więcej- czas na wirtualną pracę...potrwa to jak zwykle dłuuugo. Szukam Karoliny B...inne sprawy też są do załatwienia.
Wam życzę dobrego i dłuższego niz zwykle snu, jeśli to jest możliwe przy ukochanej i zakochanej parze z Obornik.

Posted

[B]Angel[/B] poczekajmy jeszcze, ja rozumiem że kazdy z Nas może się znaleść w sytuacji, której nie mógł przewidzieć,
ale z drugiej strony mozna było dać nam znać, żeby zbierać kasę na inne konto, możemy próbować jeszcze dzwonić
do Aguifere, ja tez mam telefon - ale czy odbierze?

[B]Mestudio[/B] Twoje opisy o poprawie Pana Lisia i biegnącą za nim Krówką super :):)

[B]Edit:[/B] Napisałem właśnie do Moderatora [B]Maupa4 :loveu: [/B]o przydzielenie [B]3 postu dla mestudio[/B],
z wyjaśnieniem że drugi post pozostanie dla Angel na dokończenie rozliczeń starego konta,
a post 3 mestudio będzie na rozliczenia finansowe związane z nowym kontem:)

Posted

[quote name='danka4u1']Napisałam do goni o ewentualne namiary na Karolinę.[/QUOTE]
Dzieki Danusiu :loveu:
Ja jeszcze edytowałem swój poprzedni post i dopisałem że prosiłem Moderatora Maupa4 o przydzielenie 3 postu dla mestudio

Posted

Zapraszamy na bazarek
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196244-Dieta-Dukana-kalendarze-cudna-pisanka-ciuszki-dla-pań-i-panów-20.11-północ"]Dieta Dukana, kalendarze, cudna pisanka ciuszki dla pań i panów 20.11 północ [/URL]

Dzięki bazarkowi chciałabym uzbierać pieniążki na zaszczepienie, porządne odpchlenie i odrobaczenie staruszka oraz na sterylizację młodej suczki.

Gorąco zapraszamy

Posted

[quote name='wojtuś']

[B]Edit:[/B] Napisałem właśnie do Moderatora [B]Maupa4 :loveu: [/B]o przydzielenie [B]3 postu dla mestudio[/B],
z wyjaśnieniem że drugi post pozostanie dla Angel na dokończenie rozliczeń starego konta,
a post 3 mestudio będzie na rozliczenia finansowe związane z nowym kontem:)[/QUOTE]

Nic nie dostałam :shake:
Ale w raportach od Angel znalazłam że drugi post ma byc dla mestudio.

Czyli "robimy" tak - drugi post zostaje postem rozliczeniowym Angel a trzeci "robię" dla mestudio - ok ?

edit
Już tak zrobiłam.

Posted

Już się porządziłem. :eviltong:

Na razie będę umieszczał wpłaty na bieżąco. Jak coś się wyjaśni z dotychczasowymi wpłatami:mad:, to zmienie na bardziej rozliczeniową formę.
Czy tak możemy zrobić?:ylsuper:

TZmestudio

Posted

[quote name='Maupa4']Nic nie dostałam :shake:
Ale w raportach od Angel znalazłam że drugi post ma byc dla mestudio.
Czyli "robimy" tak - drugi post zostaje postem rozliczeniowym Angel a trzeci "robię" dla mestudio - ok ?
edit
Już tak zrobiłam.[/QUOTE]
:loveu::loveu: Dzieki wielkie :loveu::loveu:
Tak wymyslilismy że będzie najlepiej:)
[B]Maupa4[/B] Dzieki:loveu::loveu::loveu:

[quote name='mestudio']Już się porządziłem. :eviltong:

Na razie będę umieszczał wpłaty na bieżąco. Jak coś się wyjaśni z dotychczasowymi wpłatami:mad:, to zmienie na bardziej rozliczeniową formę.
Czy tak możemy zrobić?:ylsuper:

TZmestudio[/QUOTE]
Tak tak, super TZmestudio, z wrażenia to powiem że strasznie sie cieszę:):):)

Posted

[quote name='Javena']Może trzeba bedzie odwiedzic ja w domu.tak było na innym watku. Pieniażki się znalazły.[/QUOTE]
Nowe konto to jedna sprawa, a stare rozliczenia finansowe to sprawa druga i niemniej ważna.
Wpływają przecież jeszcze wpłaty za listopad jako zlecenia stałe na stare konto, nie jest rozliczony poprzedni miesiąc.
Kogo jeszcze z darczyńców trzeba powiadomić o zmianie numeru? Wie ktoś z Was obecnych teraz na wątku?

Posted

[quote name='wojtuś']:
Tak tak, super TZmestudio, z wrażenia to powiem że strasznie sie cieszę:):):)[/QUOTE]

A ja będę się cieszył jak sytuacja się unormuje.
Jak na razie dysponujemy od początku miesiąca na Lisia i Peguskę kwotą 20zł:crazyeye:.
Na razie sobie jeszcze radzimy.:evil_lol:

TZmestudio