Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nano']Biedna Pestunia :([/QUOTE]

Pestunia pojedzie do tego domku w Warszawie prawdopodobnie, więc wcale taka biedna nie jest :loveu:
Andzike tylko sprawdzi domek i będzie wszystko jasne :)
Trzeba ją wysterylizować jeszcze, ale to już chyba u siebie w Łodzi zrobię kilkanaście dni przed wyjazdem.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']W tym tygodniu sprawdzę domek dla Pestki.

Nika - poszła dostawa karmy o której Ci pisałam - jutro powinna być. Nadawca - Robert H.[/QUOTE]

Andzike dziękuję :loveu:
Bardzo nam pomagasz :oops:

Posted

Bolek będzie miał prawdopodobnie domek :) Dzięki forum dalmatyńczyków. To drugi psiak którego ratują :multi:

A poza tym...
Potrzebne bardzo domki tymczasowe :(
Przytulisko tak zasypało że nawet nie ma możliwości zawożenia psów do weta...
Co chwila trzeba wymieniać wodę, bo zamarza, a tam jest tylko jedna osoba :(
Mogę zwrócić pieniążki za karmę, jeśli ktoś weźmie psiaka na DT. Pomogę w szukaniu domu i w ogłoszeniach.
Niektóre psiaki nie mają szans na domy, a jak trafiają do DT to idą migiem...
Proszę o pomoc :(

Posted

Mam zdjęcia od Agnieszki tej nowej suni bez oczka. Trafiła ze szczeniakami :

Nowy piesek :

I kolejny, który był bity... :

Jest nieufny i nie widzi na jedno oko.

To nie wszystkie :(

Posted

Nika28 - w niedzielę robię przed/a dla Pestki - napisz mi proszę na pw wszystko co powinnam o niej wiedzieć (wiek, szczepienia, sterylizacja, charakter itp) co bym nie reklamowała psa o którym nie mam pojęcia ;) A nie bardzo mam czas na przekopywanie wątku :(

Doszła karma od Roberta H.?

Posted

Ok, zaraz wyślę pw ;)
Zadzwonię wieczorem do p. Zosi i dopytam. Wczoraj dzwoniłam, ale dosyć późno wróciłam do domu bo szukałyśmy po polach suki w zaawansowanej ciąży :( No i się nie dodzwoniłam.

Posted

Jeszcze czekamy... Pani i tak może wziąć ją dopiero pod koniec grudnia, bo będzie miała dla niej więcej czasu :)
Mam nadzieję że wszystko się uda i Pestka pojedzie do tego domku :)

Posted

nika28 napisał(a):
Jeszcze czekamy... Pani i tak może wziąć ją dopiero pod koniec grudnia, bo będzie miała dla niej więcej czasu :)
Mam nadzieję że wszystko się uda i Pestka pojedzie do tego domku :)

Po rozmowie telefonicznej z Panią jestem pewna, że wizyta to tylko formalność;)

Posted

[quote name='AgusiaW']to juz wysyłam zdjęcia paru osobom ktore szukaja malych pieseczkow

Dzięki wielkie :)
To jest jednak sunia, której potrzebny doświadczony domek. Ona przywiązuje się do jednego właściciela, reszcie pokazuje zęby. Innych zwierząt też raczej nie toleruje.

Założyłam wątek Nordi, proszę o podnoszenie chociaż : http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przej%C5%9Bciach-nie-straci%C5%82a-wiary-w-ludzi...-DT-DS