nika28 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Nano']Biedna Pestunia :([/QUOTE] Pestunia pojedzie do tego domku w Warszawie prawdopodobnie, więc wcale taka biedna nie jest :loveu: Andzike tylko sprawdzi domek i będzie wszystko jasne :) Trzeba ją wysterylizować jeszcze, ale to już chyba u siebie w Łodzi zrobię kilkanaście dni przed wyjazdem. Quote
Nano Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ach, to dobrze :) bo już myślałam, że zostanie w przytulisku Quote
hop! Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ufff... Dobrze, że chociaż Pestka opuści schronisko. Quote
nika28 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Może jeszcze Pan od Jamniczki coś zdziała ;) Quote
kinia098 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pokibicuję Wam :D Dawno mnie tu nie było. Jak tam 'mój' Daffuś ? Quote
nika28 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='kinia098']Pokibicuję Wam :D Dawno mnie tu nie było. Jak tam 'mój' Daffuś ?[/QUOTE] Daffi nadal bez domu :( Quote
nika28 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Do przytuliska trafiła nowa sunia która była bita i przepędzana. Ma uszkodzone oczko. Na razie nie mam zdjęć... Quote
Andzike Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 W tym tygodniu sprawdzę domek dla Pestki. Nika - poszła dostawa karmy o której Ci pisałam - jutro powinna być. Nadawca - Robert H. Quote
nika28 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Andzike']W tym tygodniu sprawdzę domek dla Pestki. Nika - poszła dostawa karmy o której Ci pisałam - jutro powinna być. Nadawca - Robert H.[/QUOTE] Andzike dziękuję :loveu: Bardzo nam pomagasz :oops: Quote
nika28 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Bolek będzie miał prawdopodobnie domek :) Dzięki forum dalmatyńczyków. To drugi psiak którego ratują :multi: A poza tym... Potrzebne bardzo domki tymczasowe :( Przytulisko tak zasypało że nawet nie ma możliwości zawożenia psów do weta... Co chwila trzeba wymieniać wodę, bo zamarza, a tam jest tylko jedna osoba :( Mogę zwrócić pieniążki za karmę, jeśli ktoś weźmie psiaka na DT. Pomogę w szukaniu domu i w ogłoszeniach. Niektóre psiaki nie mają szans na domy, a jak trafiają do DT to idą migiem... Proszę o pomoc :( Quote
Edi100 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pokażcie się bidusie:( Tylko tak mogę:( Quote
nika28 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Mam zdjęcia od Agnieszki tej nowej suni bez oczka. Trafiła ze szczeniakami : Nowy piesek : I kolejny, który był bity... : Jest nieufny i nie widzi na jedno oko. To nie wszystkie :( Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nika28 - w niedzielę robię przed/a dla Pestki - napisz mi proszę na pw wszystko co powinnam o niej wiedzieć (wiek, szczepienia, sterylizacja, charakter itp) co bym nie reklamowała psa o którym nie mam pojęcia ;) A nie bardzo mam czas na przekopywanie wątku :( Doszła karma od Roberta H.? Quote
nika28 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ok, zaraz wyślę pw ;) Zadzwonię wieczorem do p. Zosi i dopytam. Wczoraj dzwoniłam, ale dosyć późno wróciłam do domu bo szukałyśmy po polach suki w zaawansowanej ciąży :( No i się nie dodzwoniłam. Quote
hop! Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Miałam nadzieję, że już jest po wizycie... Nie pozostaje mi nic innego, jak czekać z zaciśniętymi kciukami. ;) Quote
nika28 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Jeszcze czekamy... Pani i tak może wziąć ją dopiero pod koniec grudnia, bo będzie miała dla niej więcej czasu :) Mam nadzieję że wszystko się uda i Pestka pojedzie do tego domku :) Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 nika28 napisał(a):Jeszcze czekamy... Pani i tak może wziąć ją dopiero pod koniec grudnia, bo będzie miała dla niej więcej czasu :) Mam nadzieję że wszystko się uda i Pestka pojedzie do tego domku :) Po rozmowie telefonicznej z Panią jestem pewna, że wizyta to tylko formalność;) Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nika, doszła karma? chciałabym potwierdzić Robertowi... Quote
nika28 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Andzike napisał(a):Nika, doszła karma? chciałabym potwierdzić Robertowi... Tak, doszła :) Strasznie dziękuję w imieniu psiaków :) Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nika28 napisał(a):Tak, doszła :) Strasznie dziękuję w imieniu psiaków :) Super, bardzo się cieszę:) Quote
nika28 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 AgusiaW napisał(a):a czy Balbinka znalazla juz domek? Nie, Balbinka nadal bez domu :( Quote
AgusiaW Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 to juz wysyłam zdjęcia paru osobom ktore szukaja malych pieseczkow Quote
nika28 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='AgusiaW']to juz wysyłam zdjęcia paru osobom ktore szukaja malych pieseczkow Dzięki wielkie :) To jest jednak sunia, której potrzebny doświadczony domek. Ona przywiązuje się do jednego właściciela, reszcie pokazuje zęby. Innych zwierząt też raczej nie toleruje. Założyłam wątek Nordi, proszę o podnoszenie chociaż : http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przej%C5%9Bciach-nie-straci%C5%82a-wiary-w-ludzi...-DT-DS Quote
Recommended Posts