ania z poznania Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mnie to już chyba nic nie zdziwi............. Quote
supergoga Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 MNie też nie. To samo jest z Reemem - 3 tygodnie jak nie miesiąc. Quote
ania z poznania Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 A zobacz Gosiu na wątku Marsa, od postu 163 :angryy: http://www.dogomania.pl/threads/182980-Amstaff-Mars-nowy-DT-oddal-psa-nie-wie-komu-POMOCY-!-Szukamy-Marsa-!!!/page7 Quote
snuszak Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 u nas było źle z Amantem, wszyscy mieli już najgorsze myśli a Amant w Holandii :) ma się super, ale poprzednie właścicielki to by można wyklnąć Quote
supergoga Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Uwielbiam ludzi, który tak sobie robia hece i zwodzą nas. Quote
jaanna019 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dziewczyny przepraszam, że nachodzę ale szukam kogoś do wizyty w Poznaniu, dla malucha z Białegostoku. Quote
eduso Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tadek tak bardzo domagał się uwagi i spaceru jak byłam przedwczoraj w schronie, to taki fajny pies... Nie mogę uwierzyć, że jest w schronie już prawie od roku! Plan na dziś - bierzemy z Kasią psy na spacer i robimy sesję zdjęciową ;-) Quote
supergoga Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Super, czekamy. TYlko błagam - dajcie mi fotki do 50 kB - innych nie mogę wrzucic na stronę i na nasze allegro Quote
eduso Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Obiecane fotki Tadka z zeszłotygodniowego spaceru (przepraszam, ze tak pozno!) : w tle Sandy Tadek i Sandy Tarzanko w śniegu - to co Tadek lubi najbardziej ;) Quote
Asia_Rawicz Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Tadek i Sandy to takie fajne dwa czarnuchy. Dlaczego nikt ich nie chce?? Quote
snuszak Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 I stało się, Tadziu pojechał do domu. Domek ten co wcześniej gdzie były problemy techniczne i komunikacyjne. Po drugiej akcji z nich zrezygnowałam - że po co mnie w konia robią, umawiam się a później to samochód się popsuł to coś. Sami mieli sobie z biurem i stróżem załatwiać odbieranie w weekend. Byli jednak zdeterminowani - raz umówieni, jednak stróż nie miał przekazanych dokumentów z biura bez tego psiak nie pojedzie, a mimo to umówili się na następny weekend i Tadziu pojechał. Dom w Murowanej więc można odwiedzić. No i Tadziu ma swój ogródek z wybiegiem w końcu będzie biegał do woli! Quote
zuzia_kuzik Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 super wiadomosc... Tadziu szczescia w nowym domeczku :) Quote
snuszak Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 krótkie wiadomości od Tadzai: "Witam, Tadek już się zadomowił. Ma nową budkę i cały ogródek do biegania. Jest bardzo wesoły i dobrze reaguje na wszystkich domowników. Pozdrawiam" Quote
Recommended Posts