Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę..
Przypadkowo trafiłem na wątek - czy Tadek nadal jest w schronie?
Bo identyczny - dosłownie identyczny pies dzisiaj wałęsał się koło mojego podwórka!

Posted

Nowa kudłata już odebrana przez właścicieli - uff
Tadek dalej w schronie, tzn. wczoraj popołudniu był... i mam nadzieję że jest bo cholera wie co takiego psa może na ulicy spotkać
no i może tymczas dla Tadka się szykuje ale to nic pewnego na tą chwilę

Posted

a w odwiedziny pójdę jutro no i mam nadzieję, że nasze kudłacze ominie powódź, ale tego nie wiadomo jeszcze, wczoraj byłam na ulicy za którą jest Warta - wysoko a psiaki blisko od Warty są... nie wyobrażam sobie ewakuacji tych psów a ulica już na powódź się szykuje, jest zamknięta przez policję, tylko mieszkańców wpuszczają
dziś będzie dobrze ale jutro ma być woda wyżej....

Posted

a na wszelki wypadek w sytuacji alarmowej będzie telefon do paru osób, nie zdziwić się i odmowy pomocy nie przyjmuję!!

Saint sorry ale z racji tego, że mieszkasz blisko Ciebie też to się tyczy :evil_lol: tylko chyba telefonu nie mam :shake:

Posted

Kasiu, w sytuacji awaryjnej mogę wziąć cos niedużego - bo przy mojej złośnicy z duzym nie poradze w blokowisku i windzie.
Ale oby omineła nas ewakuacja psów. Tylko co z Mundkiem - tego sobie nie wyobrażam.

Posted

byłam dziś na tej ulicy, wróciłam godzinę temu rozmawiałam z radnym, woda w najgorszym wypadku ma podnieść się jeszcze 1,5 metra te pierwsze domu a najbardziej stajnia na końcu ulicy mogą być zalane psiaki raczej to powinno ominąć ale wiadomo już że woda różne osoby zaskoczyła, co do Mundka to szybki telefon do weta, strzałka w tyłek i co..... sama nie wiem gdzie go zabrać, ale to wszystko tylko najgorszy scenariusz byłam zapewniana przez radnego że do tego nie powinno dojść że robili analizy co ewentualnie jest zagrożone ale wolę być w razie czego rozeznana na co trzeba się szykować, bo oczywiście miasto jak to miasto o takich sprawach jak psy to nie myśli, co mnie irytuje coraz bardziej...............

Posted

Jakby co - Mundek do hotelu w Szczepankowie, bo u Kariny kanał i pełno.
Tadek - na tymczas może.
Jeśli Sandy nie pogryzie suki łagodnej goldenki - moga przechować go pod Poznaniem moi znajomi - wczoraj rozmawiałam, że jeśli będzie alarm - pomogą.
Do nas może Fibi - w pokoju z Agą.

Ale co z benkiem i Harrym - nioe wiem.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No czyli zaczyna się norma.
Ktoś mnie pytał o Tadka mailem - odpisałam top co o nim wiem, z moich obserwacji, bo na pewno nie jest to pies dla każdego. Ma energię, siłę, temperament - do malutkich dzieci jako przytulanka nie nadaje się.
Niech się coś ruszy, bo wyglądamy kiepsko.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

mimo ładnych zdjęć, amatorów Tadka brak, szkoda, życie marnuje w schronisku

gdyby ktoś miał nawet ogródek z ciepłą budą to Tadek bardzo się ucieszy, sierść ma bardzo cieplą i jako kudłacz sobie poradzi

• 3 weeks later...
Posted

Ogłoszenia dla Tadka:
1) oglosze.pl
2) kupsprzedaj.pl
3) ojej.pl
4) pajeczyna.pl
5) alegratka.pl
6) nasipupile.pl
7) mojpupil.pl
8) drobny.com.pl
9) petworld.pl