supergoga Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 To czekamy na wieści. A czy ta kudłata nowa ma watek i jakieś foty? Quote
Saint Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kurczę.. Przypadkowo trafiłem na wątek - czy Tadek nadal jest w schronie? Bo identyczny - dosłownie identyczny pies dzisiaj wałęsał się koło mojego podwórka! Quote
snuszak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nowa kudłata już odebrana przez właścicieli - uff Tadek dalej w schronie, tzn. wczoraj popołudniu był... i mam nadzieję że jest bo cholera wie co takiego psa może na ulicy spotkać no i może tymczas dla Tadka się szykuje ale to nic pewnego na tą chwilę Quote
snuszak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 a w odwiedziny pójdę jutro no i mam nadzieję, że nasze kudłacze ominie powódź, ale tego nie wiadomo jeszcze, wczoraj byłam na ulicy za którą jest Warta - wysoko a psiaki blisko od Warty są... nie wyobrażam sobie ewakuacji tych psów a ulica już na powódź się szykuje, jest zamknięta przez policję, tylko mieszkańców wpuszczają dziś będzie dobrze ale jutro ma być woda wyżej.... Quote
snuszak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 a na wszelki wypadek w sytuacji alarmowej będzie telefon do paru osób, nie zdziwić się i odmowy pomocy nie przyjmuję!! Saint sorry ale z racji tego, że mieszkasz blisko Ciebie też to się tyczy :evil_lol: tylko chyba telefonu nie mam :shake: Quote
supergoga Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Kasiu, w sytuacji awaryjnej mogę wziąć cos niedużego - bo przy mojej złośnicy z duzym nie poradze w blokowisku i windzie. Ale oby omineła nas ewakuacja psów. Tylko co z Mundkiem - tego sobie nie wyobrażam. Quote
ania z poznania Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jestem w Poznaniu, tak że jeżeli przydam się transportowo to jak najbardziej dzwoń, Kasiu. Quote
snuszak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 byłam dziś na tej ulicy, wróciłam godzinę temu rozmawiałam z radnym, woda w najgorszym wypadku ma podnieść się jeszcze 1,5 metra te pierwsze domu a najbardziej stajnia na końcu ulicy mogą być zalane psiaki raczej to powinno ominąć ale wiadomo już że woda różne osoby zaskoczyła, co do Mundka to szybki telefon do weta, strzałka w tyłek i co..... sama nie wiem gdzie go zabrać, ale to wszystko tylko najgorszy scenariusz byłam zapewniana przez radnego że do tego nie powinno dojść że robili analizy co ewentualnie jest zagrożone ale wolę być w razie czego rozeznana na co trzeba się szykować, bo oczywiście miasto jak to miasto o takich sprawach jak psy to nie myśli, co mnie irytuje coraz bardziej............... Quote
supergoga Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Jakby co - Mundek do hotelu w Szczepankowie, bo u Kariny kanał i pełno. Tadek - na tymczas może. Jeśli Sandy nie pogryzie suki łagodnej goldenki - moga przechować go pod Poznaniem moi znajomi - wczoraj rozmawiałam, że jeśli będzie alarm - pomogą. Do nas może Fibi - w pokoju z Agą. Ale co z benkiem i Harrym - nioe wiem. Quote
anauhciram Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 podnoszę!! może ktoś maluszka zauważy.. oby.. Quote
snuszak Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Goga Ty się nie martw ja już mam wszystko obmyślone - no dobra prawie wszystko ale nie chce mówić jeśli nie będzie trzeba! Quote
snuszak Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Raczej już trzeba nie będzie max wody już jest i jest spoko Quote
snuszak Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Tadek dalej czeka na swojego człowieka, odpowiedzialnego kto przygarnie Tadka? Quote
snuszak Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 eh Tadek dalej czeka a przybyły nam 2 psy schronisko już nie pomieści więcej :( Quote
supergoga Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 No czyli zaczyna się norma. Ktoś mnie pytał o Tadka mailem - odpisałam top co o nim wiem, z moich obserwacji, bo na pewno nie jest to pies dla każdego. Ma energię, siłę, temperament - do malutkich dzieci jako przytulanka nie nadaje się. Niech się coś ruszy, bo wyglądamy kiepsko. Quote
ania z poznania Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dziewczyny, zajrzycie do suni?: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187102-Mala-Niunia-za-dlugo-czeka[/url] Quote
snuszak Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 cóż Tadek radosny jak zawsze mimo że domku nie widać Quote
snuszak Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mimo ładnych zdjęć, amatorów Tadka brak, szkoda, życie marnuje w schronisku gdyby ktoś miał nawet ogródek z ciepłą budą to Tadek bardzo się ucieszy, sierść ma bardzo cieplą i jako kudłacz sobie poradzi Quote
Asia_Rawicz Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ogłoszenia dla Tadka: 1) oglosze.pl 2) kupsprzedaj.pl 3) ojej.pl 4) pajeczyna.pl 5) alegratka.pl 6) nasipupile.pl 7) mojpupil.pl 8) drobny.com.pl 9) petworld.pl 10) e-zwierzak.pl 11) animalia.pl 12) pineska.pl 13) adopcjapsa.pl 14) przygarnijzwierzaka.pl 15) animalpedia.pl 16) adopcje.org 17) tusprzedaj.pl 18) morusek.pl 19) gumtree.pl/poznan 20) mammisia.pl 21) anonseogloszenia.pl 22) adoos.pl 23) vetmozga.com 24) darmoweogloszenia.pl 25) rozglos.net 26) najpewniej.pl 27) tlenek.pl 28) hodowcy.com.pl 29) eoferty.pl 30) informotor.com.pl 31) top-ogloszenia.pl Quote
snuszak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dzięki Asiu, gdyby tak Tadek znalazł dom przed zimą... Quote
conceited Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 jaki Tadek bylby do malych dzieci? doradzacie czy odradzacie? Quote
Recommended Posts