Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga wczoraj w schronisku była, jak zwykle, bardzo spokojna i grzeczna. Nawet na inne suczki tylko z rzadka zdarzyło się jej mruknąć. Świetnie bawiła się z Mańkiem - czyli, tak jak wspominałam, lubi psy (samce) małe lub średniej wielkości.

Zauważyłam, że schudła. Może to jeszcze dochodzenie do siebie po operacji (sterylizacji), ale czuję jej wszystkie kostki w kręgosłupie i brzuch też ma teraz zapadnięty. Biedna - ma też 2 ranki na pysku. To chyba ślady po ostatnich sporach, gdy jeszcze była w boksie z innym psem. Strasznie by jej się już przydał dobry właściciel. Postanowiłam ją ogłaszać też na owczarkach, bo w sumie jest bardzo w typie.

Zdjęcia dzisiaj, jak tylko zostaną zmniejszone. Muszę się sama nauczyć, bo tak to zawsze opóźnienia.. Wczoraj Jaga miała też robiony filmik, jak tylko dostanę - wrzucę tu link.

Posted

Teraz zdjęcia, najpierw z dziewczynką, która była z mamą w schronisku i bawiła się z Jagą (mama zgodziła się na publikowanie tych zdjęć). Jak widać - dzieci mogą być:)

Posted

Coś mi jeszcze nie najlepiej wychodzi z tym rozmiarem.....

A to Jaga w zeszłym tygodniu na spacerze w lesie (jaka była szczęśliwa!):

Tu zeszły tydzień, ale już przed schroniskiem:

Posted

Miałam przed chwilą telefon od miłej pani z Dąbrowy w sprawie ogłoszenia Jagi. Jesteśmy wstępnie umówione jutro w schronisku. Zobaczymy, co z tego wyniknie, ale...może...
Nie zażądałam wizyty przedadopcyjnej, bo nie chciałam zniechęcać do jutrzejszego przyjazdu, a jeszcze nic nie wiadomo. Pani chce przyjechać i zobaczyć sunię na żywo.
No, nic. Na razie czekamy. Ale jest jakaś nadzieja:)

Posted

Jaka ona jest kumata :crazyeye:
Jakby ktoś szukał psa do sportów, to ona byłaby idealna przy ukierunkowanej pracy :loveu: Widać, że ma super zadatki!

Posted

A napiszę, napiszę :multi:

W każdym razie domek z ogłoszenia, z ogrodem, jest przygotowany boks, ale Jaga nie ma tam spędzać całego czasu - cała noc i dużo dnia w towarzystwie właścicieli, w ogrodzie. Ma się z nią kto bawić (kilkunastoletni chłopak, który już dzisiaj mi jej nie chciał oddać, zresztą to on ze starszą siostrą Jagę wypatrzyli w necie i się uparli:)
Mili ludzie, wszystko wygląda bardzo dobrze.
Jestem zaproszona na wizytę, więc za jakieś 2,3 tygodnie będzie dokładniejsza relacja.
Jagusiu, wszystkiego dobrego!

Posted

leonarda napisał(a):
A napiszę, napiszę :multi:

W każdym razie domek z ogłoszenia, z ogrodem, jest przygotowany boks, ale Jaga nie ma tam spędzać całego czasu - cała noc i dużo dnia w towarzystwie właścicieli, w ogrodzie. Ma się z nią kto bawić (kilkunastoletni chłopak, który już dzisiaj mi jej nie chciał oddać, zresztą to on ze starszą siostrą Jagę wypatrzyli w necie i się uparli:)
Mili ludzie, wszystko wygląda bardzo dobrze.
Jestem zaproszona na wizytę, więc za jakieś 2,3 tygodnie będzie dokładniejsza relacja.
Jagusiu, wszystkiego dobrego!

Cudownie :D :D :D :D :D