__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='leonarda']Niestety - odbieram wszystkie telefony o każdej porze, ale w sprawie Jagi nikt nie dzwonił:([/QUOTE] :( :( :( wielka szkoda... Quote
leonarda Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Jaga wczoraj w schronisku była, jak zwykle, bardzo spokojna i grzeczna. Nawet na inne suczki tylko z rzadka zdarzyło się jej mruknąć. Świetnie bawiła się z Mańkiem - czyli, tak jak wspominałam, lubi psy (samce) małe lub średniej wielkości. Zauważyłam, że schudła. Może to jeszcze dochodzenie do siebie po operacji (sterylizacji), ale czuję jej wszystkie kostki w kręgosłupie i brzuch też ma teraz zapadnięty. Biedna - ma też 2 ranki na pysku. To chyba ślady po ostatnich sporach, gdy jeszcze była w boksie z innym psem. Strasznie by jej się już przydał dobry właściciel. Postanowiłam ją ogłaszać też na owczarkach, bo w sumie jest bardzo w typie. Zdjęcia dzisiaj, jak tylko zostaną zmniejszone. Muszę się sama nauczyć, bo tak to zawsze opóźnienia.. Wczoraj Jaga miała też robiony filmik, jak tylko dostanę - wrzucę tu link. Quote
soboz4 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uU2vrWCGpPs&playnext_from=TL&videos=_O-Qa3z_1f8 Link dałam wczoraj w załączniku na psimwolontariuszu Quote
leonarda Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Teraz zdjęcia, najpierw z dziewczynką, która była z mamą w schronisku i bawiła się z Jagą (mama zgodziła się na publikowanie tych zdjęć). Jak widać - dzieci mogą być:) Quote
leonarda Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Coś mi jeszcze nie najlepiej wychodzi z tym rozmiarem..... A to Jaga w zeszłym tygodniu na spacerze w lesie (jaka była szczęśliwa!): Tu zeszły tydzień, ale już przed schroniskiem: Quote
leonarda Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 A to z wczoraj, zrobione telefonem. Jaga jako straszny wilk:) Widać tu rankę pod okiem:( Quote
leonarda Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzięki, Bożenko:) Ja oczywiście jak zwykle tam nie dotarłam. Wrzuciłam ogłoszenie na gratkę, na owczarki. Może coś drgnie?... Quote
leonarda Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 I dalej cisza, nikt nie pyta o wilczycę:( Quote
__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 :( Jagusia, kiedy się szczęście do Ciebie uśmiechnie. Quote
leonarda Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Jutro postaram się wpakować na forum owczarków.. Quote
leonarda Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Miałam przed chwilą telefon od miłej pani z Dąbrowy w sprawie ogłoszenia Jagi. Jesteśmy wstępnie umówione jutro w schronisku. Zobaczymy, co z tego wyniknie, ale...może... Nie zażądałam wizyty przedadopcyjnej, bo nie chciałam zniechęcać do jutrzejszego przyjazdu, a jeszcze nic nie wiadomo. Pani chce przyjechać i zobaczyć sunię na żywo. No, nic. Na razie czekamy. Ale jest jakaś nadzieja:) Quote
Ulaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jaka ona jest kumata :crazyeye: Jakby ktoś szukał psa do sportów, to ona byłaby idealna przy ukierunkowanej pracy :loveu: Widać, że ma super zadatki! Quote
maciaszek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jaga poszła dziś do nowego domu :). Pewnie leonarda więcej napisze. Quote
leonarda Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 A napiszę, napiszę :multi: W każdym razie domek z ogłoszenia, z ogrodem, jest przygotowany boks, ale Jaga nie ma tam spędzać całego czasu - cała noc i dużo dnia w towarzystwie właścicieli, w ogrodzie. Ma się z nią kto bawić (kilkunastoletni chłopak, który już dzisiaj mi jej nie chciał oddać, zresztą to on ze starszą siostrą Jagę wypatrzyli w necie i się uparli:) Mili ludzie, wszystko wygląda bardzo dobrze. Jestem zaproszona na wizytę, więc za jakieś 2,3 tygodnie będzie dokładniejsza relacja. Jagusiu, wszystkiego dobrego! Quote
__Lara Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 leonarda napisał(a):A napiszę, napiszę :multi: W każdym razie domek z ogłoszenia, z ogrodem, jest przygotowany boks, ale Jaga nie ma tam spędzać całego czasu - cała noc i dużo dnia w towarzystwie właścicieli, w ogrodzie. Ma się z nią kto bawić (kilkunastoletni chłopak, który już dzisiaj mi jej nie chciał oddać, zresztą to on ze starszą siostrą Jagę wypatrzyli w necie i się uparli:) Mili ludzie, wszystko wygląda bardzo dobrze. Jestem zaproszona na wizytę, więc za jakieś 2,3 tygodnie będzie dokładniejsza relacja. Jagusiu, wszystkiego dobrego! Cudownie :D :D :D :D :D Quote
soboz4 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Super a koleżanki Łateczki by nie chcieli? Taki super domek! Quote
leonarda Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 A, najświeższa wiadomość od właścicieli - Jaga umie aportować:) Quote
Recommended Posts