Dzika_Figa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ech, nieznoszę sylwestra, nienawidzę fajerwerków... Quote
Gapka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 My też ale co zrobić...? chociaż pańcia Shangi ma się wybrać do Prezydenta Krosna w sprawie zakazu strzelania.Nie wiem czy ma jakieś szanse ale zniesienie podatku za pieski ze schronisk wywalczyła:) Bo faktycznie głupia była ta ustawa,że przez dwa lata się nie płaci za psa a potem tak.Przecież większość tych piesków znowu po dwóch latach wylądowałaby w schronisku albo jeszcze gorzej Quote
Gapka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dzisiaj mija dwa lata jak Gapka jest ze mną ;) Quote
majuska Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 :tort::drink1:No to zdrówka dla Was na tą rocznicę:lol: Ale ten czas leci..... Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ale to leci:roll: czego mam Wam życzyć, hmm żyjcie sobie dalej szczęśliwie, ucałuj Gapkę:lol::lol:. Quote
Becia66 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Gapka napisał(a):Dzisiaj mija dwa lata jak Gapka jest ze mną ;) Gratulacje Ewuniu i życzę Wam wielu jeszcze wspólnych, szczęsliwych lat :tort: Quote
Gapka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Dziękujemy! Gapka wycałowana codziennie obowiązkowo.Taka jest kochana :evil_lol: Świetna jest! Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ooo, Gapcia się naumiała zdjęcia wklejać, świetnie. Tylko rozdzielaj je spacją to się nie będą zlewać. Śliczne foty. Quote
Becia66 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Gapka napisał(a):hehe to nie ja :) no to cię pochwaliłam. Ale zapomniałaś dodać, że na zdjęciu jet Gapa z Shangą :lol:. Quote
majuska Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 A Gapa to za co w dybach siedzi ?:evil_lol: Quote
Gapka Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Moja Gapka ma chore oczko:( Biegała po ogrodzie z Shangą i nikt nie wie co się stało.Weterynarz stwierdził,że musiała mocno uderzyć o coś głową.Ma bardzo napuchnięty cały oczodół a oka prawie wcale nie otwiera:(((Dostaje antybiotyk w maści i jakiś żel na gojenie.Dzisiaj wetka nie była w stanie wiele oglądnąć ze względu na dużą opuchlizne.Do jutra jak nie będzie poprawy to trzeba będzie podać narkoze i oglądnąć na spokojnie to oczko.Ma założony kołnierz i cierpi.Bardzo się martwimy :placz: Quote
Becia66 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 o jejku, to niedobrze, biedna Gapcia. Mam nadzieję tylko ze to nic groźnego i oczko szybko dojdzie do zdrowia. Trzymam kciuki. Quote
Gapka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Byłam dzisiaj znowu u weta.Gapa miała robiony jakiś test na oku i nie dość,że ma mocne zapalenie spojówki to jeszcze ma dość duże uszkodzenie rogówki! Dostała zastrzyk i nadal ma podawany antybiotyk w maści oraz żel na gojenie.Mam nadzieję,że jakoś się to zagoi bo jak zrobi się powikłanie to wtedy interwencja chirurgiczna zostaje:( Quote
Becia66 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 myślałam że będą dzisiaj lepsze wieści...:shake: Quote
karolciasz28 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Biedactwo:-( Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i oczko będzie zdrowe. Quote
Gapka Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Mam "problem"z Gapką.Od 3 miesięcy zostawiam ją na czas mojej pracy ok 11 godzin dziennie u pań,które adoptowały Shangę.Jak wiecie jest tam duży ogród i dobre warunki.Gapa bardzo lubi Shangę i wszystko jest ok ale jest jeden problem.Zaczęła rzucać się na Shangę i gryzie go:shake: jak tylko wrócę z pracy i Shanga podejdzie do mnie.To samo jest jak w pobliżu Shangi jest pani Halina(ta młodsza opiekunka Shangi) albo nawet jak Shanga stanie koło pomidorów albo ogórków w ogródku..Ciężko ich rozdzielić.Shanga we własnym domku zestresowany itd...Pani Renata(ta starsza) mówi,że przy niej nie ma takiego problemu.Ojj Gapce się coś w główce poprzestawiało :mad: Quote
Recommended Posts