Neigh Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dziś widziałam sobowtóra Wiśni.......stał sobie pod sklepem. Co ciekawe - na moje "cześć Misiu" strasznie zaczął merdać. I tu clue programu :-) - też mu Misiek było. I też znajda. Zaczęłam nawet Państwa przekonywać, ze mamy pod opieką brata ich Misia - nooo i w ramach łączenia rodzin........Ale niestety psów mają 4 wszystkie z odzysku... Quote
ronja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 udało mi się wgrać, choć trwało to ponad 2 godziny... [video=youtube;gcJ74ymr--c]http://www.youtube.com/watch?v=gcJ74ymr--c[/video] Quote
Ellig Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zabawki sa jak widac "ukochane" i dobrze pilnowane:) Alez Wisnia i Emi sa szczesliwe...Emi smieje sie cala soba:) Quote
Nutusia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Miś zachowuje się podobnie jak nasz nieodżałowany Oskar, który również nad życie uwielbiał piszczące zabaweczki :) Oskar jeszcze potrafił sobie zabawkę położyć na ziemi i się po niej tarzać, żeby mu piszczała! :) Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Niewątpliwie piłka to dla Misia hit. Ale i Emi się nauczyła, cieszę się:loveu: Quote
Nutusia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Hej, Miśku! Korzystaj z pogody i szalej z piłeczką ile wlezie! :) Quote
mysza 1 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 To prawda, ciepło jest, można poszaleć ;) Quote
Nutusia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 W sumie strachu nie ma - różową piłeczkę w śniegu też będzie widać:evil_lol:. Tylko dupka szybciej będzie marzła...:shake: Quote
Neigh Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Lało będzie.......teraz to już bedzie non stop kurna lało...... Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Nie, tylko nie deszcz, deszcz jest najgorszy. Buuuuu Quote
Ewa Marta Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Biedny Misiaczek:-) Będzie mu się nudziło:-( Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Niedługo wystawię allegro cegiełkowe dla Wisienki, ze swojego konta. To będzie mój debiut, stracha mam ;) Quote
Neigh Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='mysza 1']Niedługo wystawię allegro cegiełkowe dla Wisienki, ze swojego konta. To będzie mój debiut, stracha mam ;)[/QUOTE] Nooo coś Ty dasz radę:-) Quote
Ewa Marta Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='mysza 1']Niedługo wystawię allegro cegiełkowe dla Wisienki, ze swojego konta. To będzie mój debiut, stracha mam ;)[/QUOTE] Będzie dobrze! Pomożemy w rozesłaniu i reklamie:-) Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dzięki, całe szczęście. Gosia 3x to ma swoje siatki kontaktów ;) ale nie mam sumienia tak Jej męczyć tymi allegro ;) Quote
3 x Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki, całe szczęście. Gosia 3x to ma swoje siatki kontaktów ;) ale nie mam sumienia tak Jej męczyć tymi allegro ;)[/QUOTE] kiedy startujesz? z allegro? bo ja jeszcze nie wysłałam podziękowań za Amigo ;) Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='3 x']kiedy startujesz? z allegro? bo ja jeszcze nie wysłałam podziękowań za Amigo ;)[/QUOTE] Nie wiem, nie mam jeszcze szablonu od Lilki. Chciałabym w weekend, żeby się tak kończyło. Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Wstawię sobie u gościnnej Wiśni Andę ;) allegro muszę jej zrobić. I jeszcze miałam Lubisi, właśnie mi się przypomniało. Zaraz się tym zajmę. [URL="http://img600.imageshack.us/i/dscf4715.jpg/"][IMG]http://img600.imageshack.us/img600/4731/dscf4715.jpg[/IMG][/URL][URL="http://img255.imageshack.us/i/dscf47012.jpg/"] [/URL] Quote
Tora&Faro Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jaaa...jaka Anda, jakie ma uchole:loveu: A mnie allegro adopcyjne Wisienki strasznie wzruszyło.... Quote
mysza 1 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jaaa...jaka Anda, jakie ma uchole:loveu: A mnie allegro adopcyjne Wisienki strasznie wzruszyło....[/QUOTE] Tylko nas ten Wisienka wzrusza :( ale jutro będzie ściskany:loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='mysza 1']Tylko nas ten Wisienka wzrusza :( ale jutro będzie ściskany:loveu:[/QUOTE] Już się cieszę:):):) Quote
Ellig Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wrzuce allegro Wisni na FB, dzisiaj to bedzie trzeba psiaki "wyrzymac"..... Quote
Recommended Posts