Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']W sobotę ganiałam yorka po osiedlu :evil_lol: ale był sprytny, nie dałam mu rady :evil_lol: nawiał.[/QUOTE]

a jorczek to za gruba kase by poszedł ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Za Kulę miałyśmy wziąć tysiaka a poszedł za 20 zł :evil_lol:[/QUOTE]

kurde mysza
tyle kasy obok nosa
a mogłas się dorobić w skarpetkę schować i jak znalazł byłoby dla Brunka na dewsatację ;)

Posted

[quote name='3 x']ja to czekam kiedy mmd odkryje prawdę o myszy
o jej kleptomanickich zapędach wobec psów ;)

[B]mmd[/B] u Brunka byłas?[/QUOTE]
Nieee. Dużo macie ich jeszcze poukrywanych?

Posted

[quote name='mmd']Nieee. Dużo macie ich jeszcze poukrywanych?[/QUOTE]
Całkiem sporo ale Brunek to akurat mój osobisty, znalazłam w polach zimną, wzięłam na tymczas i został :loveu:

Posted

Mmd, przy myszowym tempie "pozyskiwania" jesteś bez szans na bycie na bieżąco w co bardziej "przydługich" wątkach :) Gdzieś doczytałam, że się za łośkową epopeję naszą wzięłaś... nie wiesz co czynisz, Kobito! :)

Posted

[quote name='mmd']Nieee. Dużo macie ich jeszcze poukrywanych?[/QUOTE]

łoo w cholerę i trochę i ileśtam tych co juz znalazły domki :)

np taki uroczy Paxik :)

Posted

[quote name='mysza 1']Za Kulę miałyśmy wziąć tysiaka a poszedł za 20 zł :evil_lol:[/QUOTE]

Na Kuli to chyba masz jeszcze minus Mysza? Trzeba poszukać jakiegoś dobrego duszka, który zgodzi się wyrównać jego konto do zera. W końcu na jego miejsce przyjełaś kilka następnych;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Na Kuli to chyba masz jeszcze minus Mysza? Trzeba poszukać jakiegoś dobrego duszka, który zgodzi się wyrównać jego konto do zera. W końcu na jego miejsce przyjełaś kilka następnych;-)[/QUOTE]
Tak, na Kulę wpłaciła tylko Gosia 3 x, Państwo dali 20 zł ale się wyzerowało bo tyle miałam oddać Marcie za transport do domu to już nie pisałam nic na wątku.

Ale nic, ważne, ze Kula w domu, zaraz pójdę na wątek, bo mam maila nowego ;)

Posted

Misiu Wiśniowy, ciotka zrobiła Ci bazarek:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200560-Pr%C3%B3bki-zapach%C3%B3w-sweterki-tuniki-na-Kajtuna-i-Misia-do-2-lutego?p=16143088#post16143088[/url]

Posted

[quote name='mmd']Misiu Wiśniowy, ciotka zrobiła Ci bazarek:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200560-Pr%C3%B3bki-zapach%C3%B3w-sweterki-tuniki-na-Kajtuna-i-Misia-do-2-lutego?p=16143088#post16143088[/url][/QUOTE]

Miś korzysta ze sie Ares zgubił ;)
no i kupa pewnie tez zrobiła swoje ;)

Posted

[quote name='3 x']Miś korzysta ze sie Ares zgubił ;)
no i kupa pewnie tez zrobiła swoje ;)[/QUOTE]
Oj, prawdę zeście rzekli:) Szczególnie z tą kupą:diabloti:

Posted

Zapraszam i ja na bazarek na nasze biedne psiaki [url]http://www.dogomania.pl/threads/200596-Kosmetyki-Body-shop-inne-tania-bi%C5%BCuteria-koraliki-na-kilka-ps%C3%B3w-do-28.01-do-21-00?p=16146420#post16146420[/url]

Posted

A Wiśnia to jest jeszcze w ogóle czy ukradziony? Wieści żadnych nie ma... Zdjęcie z jutrzejszą gazetą chyba poproszę ;)

Ciekawe czy któryś psiak trafi do Metra jutro, znowu polowałam ;)

Posted

Też miałam zapolować i wstawić z 10 psiaków, ale zaczęłam robić bazar i w sumie dobrze. Mamy już troszkę wylicytowanej (wirtualnej na razie) kasy:)

Posted

[quote name='mysza 1']A Wiśnia to jest jeszcze w ogóle czy ukradziony? Wieści żadnych nie ma... Zdjęcie z jutrzejszą gazetą chyba poproszę ;)

Ciekawe czy któryś psiak trafi do Metra jutro, znowu polowałam ;)[/QUOTE]
Wiśnia jest:loveu: nikt go nie ukradł, bo jest BARDZO dobrze strzeżony - w końcu to wielki skarb;)
u nas spadł śnieg, jest wszystko białe, drzewa i ogrodzenie i Wiśnia tak ładnie z Loluchą się prezentowali na czarno:p

Posted

[quote name='mysza 1']A Wiśnia to jest jeszcze w ogóle czy ukradziony? Wieści żadnych nie ma... Zdjęcie z jutrzejszą gazetą chyba poproszę ;)

Ciekawe czy któryś psiak trafi do Metra jutro, znowu polowałam ;)[/QUOTE]

znów w jakiejś konkretnej pozycji? ;)

Posted

[quote name='3 x']znów w jakiejś konkretnej pozycji? ;)[/QUOTE]
Nigdy nie udało mi się zobaczyć precla, bo jak Marta się skrada z aparatem to Wisienka się podrywa ;)
A jak przyjeżdzam to w ogóle jest zamieszanie, nie ma czasu na zwijkę w precla ;)

Posted

Zapraszam- butki dziecięce, podnoście chociaż proszę [url]http://www.dogomania.pl/threads/200667-Fajne-buty-dzieci%C4%99ce-dla-ch%C5%82opc%C3%B3w-i-dziewczynek-na-kilka-ps%C3%B3w-do-29.01-do-21-00?p=16152752#post16152752[/url]