Ellig Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Lulka']sporo lasu wokoło, warto przejsc sie do knajpy, ktora jest w lesie, nazywa sie u Dzikiego...chyba... w poblizu są też stajnie na Dębowej, może tam się gdzieś przytulił trzymam kciuki za odnalezienie chłopaka![/QUOTE] Napisalam do znajomych z Bialoleki i wyslalam maila do knajpki, poprosilam o zrobienie plakatow, mam nadzieje,ze wlasciciele tez wszystkich wokol powiadamiaja.....Oglosilam na FB. Quote
ronja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wielkie dzięki, dziewczyny możecie to napisać na wątku roana, by wiadomosci były w jednym miejscu? Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='ronja']Potrzebna pomoc Wczoraj wieczorem na Białołęce(4.01) uciekł Roan (wyciągnęłam go z Ostrowi 3 lata temu). [/QUOTE] Ale ja jestem trąba... Dopiero jak Lulka napisała o Dzikim, skojarzyłam, gdzie to jest. Tam mieszka Artur Barciś, miłośnik zwierząt, do którego już napisałam z prośbą o pomoc. To człowiek, który nigdy nie odmawia pomocy, liczę więc na niego i jego znajomych. Na jego forum tez jest kilka osób z Białołęki, więc tam umieściłam zdjęcie i ogłoszenie o zaginięciu Roana. Na Białołęce działa prężnie lokalna gazetka, którą mieszkańcy ponoc czytają. Może tam wrzucić ogłoszenie? Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Mam nadzieję, że Roan się znajdzie. A Wisienka ciągle się uśmiecha, ten to ma żywot bezstresowy ;) Quote
Ellig Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jezeli znacie kogos z Bialoleki to mam juz zrobiony plakat i moge wyslac na maila. Quote
Ellig Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='ronja']właściciele mają rozwieszać. niewiele wiem, nie mam bezpośredniego kontaktu z nimi, nie ja go wydawałam do adopcji. on jest bardzo charakterystyczny, olbrzymi i puchaty[/QUOTE] Ronju a adres mailowy do wlascicieli? [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs790.ash1/168022_1488342900853_1602377320_1037504_6863603_n.jpg[/img] Quote
Ellig Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [url]http://www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/forum/forum.pl?theme&000001&1294303036&0&0&1294303037[/url] Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Ładna pogoda, zanosi się Wisience na fajny spacer ;) Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 nawet kawałek słońca jest;) tylko ludzi od cholery łazi, czego ja nie lubię;) [COLOR=gray]bo ja w ogóle nie lubię ludzi - poza małymi wyjątkami;) [COLOR=black]lubię za to Wisienkę:loveu:[/COLOR] [/COLOR] Quote
Randa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='ronja'] bo ja w ogóle nie lubię ludzi - poza małymi wyjątkami;) [/COLOR] [/COLOR][/QUOTE] Jakoś mam podobnie...Ale za to Ronję lubie i Wisienkę i Bartka.. U nas dzisiaj nie da się spacerować bo wiatrzysko takie, że dech zapiera, śnieg po kolana i psy wolą kominkowe popołudnie... Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Randa']Jakoś mam podobnie...Ale za to Ronję lubie i Wisienkę i Bartka.. U nas dzisiaj nie da się spacerować bo wiatrzysko takie, że dech zapiera, śnieg po kolana i psy wolą kominkowe popołudnie...[/QUOTE] Ja też tak mam ;) pewnie dlatego pomagam psom, nie ludziom ;) A u nas fajowo, byliśmy na długaśnym spacerze w lesie z psiakami, padły teraz ;) Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Pomożecie rozreklamować allegro cegiełkowe Emisi? [url]http://allegro.pl/zaglodzona-prawie-na-smierc-pomoz-jej-teraz-zyc-i1401580368.html[/url] Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ja z ludzmi generalnie też tak mam. Psy lubie wszystkie i koty tyż.....A ludzi to tylko niektórych:-) Quote
ronja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 wklejam zaległe wyniki moczu Wisienki [IMG]http://img814.imageshack.us/img814/1802/moczwisni.jpg[/IMG] znowu pojawiła się bilirubina i więcej jest kryształów. kontrolne siku za miesiąc. jeżeli bilirubina dalej będzie, zalecono dokładne usg wątroby Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Ok, dzięki. Te cholerne kryształy :( i bilirubina jeszcze... Karmę (Renala) zamówiłam we wtorek, powinna wkrótce dojść. Wisienka nie może chorować, absolutnie. To jeden z najwspanialszych psów na świecie. Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wisnia, chlopaku prosze Ty sie nie wyglupiaj, jeszcze troche i bedzie wiosna....Musisz byc zdrowy! Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Oby z wątrobą wszystko było dobrze... Mysza, może warto zapytać weta o ten renal. Bo jak wątroba jest w gorszym stanie niż nerki, to może trzeba dać karmę wątrobową? Quote
Diegula Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 chyba widziałam tego psiaka i dzwoniłam właśnie pod nr . wskazany w ogłoszeniu Psiaka widziałam na Modlińskiej na wysokości Aluzyjnej szedł w stronę Legionowa. Nie mogłam go zabrać :( Quote
Ellig Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Diegula']chyba widziałam tego psiaka i dzwoniłam właśnie pod nr . wskazany w ogłoszeniu Psiaka widziałam na Modlińskiej na wysokości Aluzyjnej szedł w stronę Legionowa. Nie mogłam go zabrać :([/QUOTE] I co Ci powiedzieli jak zadzwonilas bo okolo godziny pozniej widzano go przy Selgrosie i mowili,ze nie moga sie do wlascieli dodzwonic a ja zadzwonilam i od razu odebrali tel. wiec byli w domu.Teraz juz szukaja ale mysle ,ze za pozno sie ruszyli............... Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Ewa Marta']Oby z wątrobą wszystko było dobrze... Mysza, może warto zapytać weta o ten renal. Bo jak wątroba jest w gorszym stanie niż nerki, to może trzeba dać karmę wątrobową?[/QUOTE] Weci zalecili Renala ale zapytać można w sumie :) Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Zapraszam do Buki ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199693-Buka-4-miesi%C4%99czna-sunia-kt%C3%B3ra-mia%C5%82a-zosta%C4%87-sprzedana-na-gie%C5%82dzie?p=16061601#post16061601[/url] Quote
Diegula Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wiesz co ja jak go zauważyłam to jadąc obok kierowcy wzięłam laptop i zaraz na wasz wątek i za tel w czasie jazdy. Odebrali natychmiast i zaraz pojechali tylko że ja powiedziałam że na Modlińskiej na wysokości Aluzyjnej i szedł w stronę Legionowa . Za jakieś 15 minut oni oddzwonili i się pytali gdzie bo już są na miejscu no i się okazało że oni jadą Modlińską w stronę Legionowa a ja widziałam go jadąc z Legionowa z tej strony co Tarchomin a nie Białołęka :(:( . Za nim zawrócili to troszkę minęło po jakimś czasie jakiś pan oddzwonił że go tam szukali i troszkę jeździli ale go nie znaleźli :(:(:(. Kurde tam nie było gdzie zawrócić :(:( po za tym byliśmy umówieni :(:(. Niedawno wracaliśmy z Wawy i specjalnie przez Jabłonną jechaliśmy ale psa nie było :(:(. Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Miejmy nadzieję, że nie zginął pod kołami jakiegoś pojazdu na tej Modlińskiej :( Quote
mysza 1 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Co u Wiśni? Było bieganie i szaleństwa? ;) Kupiłam Misiowi karmę Royala nerkową, Misio jest na minusie :( Quote
ronja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 było - dzień jak co dzień;) zdjęcia jutro porobię, bo dziś mi się nie chcialo targać aparatu Quote
Recommended Posts