Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lulka']sporo lasu wokoło, warto przejsc sie do knajpy, ktora jest w lesie, nazywa sie u Dzikiego...chyba...
w poblizu są też stajnie na Dębowej, może tam się gdzieś przytulił
trzymam kciuki za odnalezienie chłopaka![/QUOTE]
Napisalam do znajomych z Bialoleki i wyslalam maila do knajpki, poprosilam o zrobienie plakatow, mam nadzieje,ze wlasciciele tez wszystkich wokol powiadamiaja.....Oglosilam na FB.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']Potrzebna pomoc
Wczoraj wieczorem na Białołęce(4.01) uciekł Roan (wyciągnęłam go z Ostrowi 3 lata temu). [/QUOTE]

Ale ja jestem trąba... Dopiero jak Lulka napisała o Dzikim, skojarzyłam, gdzie to jest. Tam mieszka Artur Barciś, miłośnik zwierząt, do którego już napisałam z prośbą o pomoc. To człowiek, który nigdy nie odmawia pomocy, liczę więc na niego i jego znajomych. Na jego forum tez jest kilka osób z Białołęki, więc tam umieściłam zdjęcie i ogłoszenie o zaginięciu Roana. Na Białołęce działa prężnie lokalna gazetka, którą mieszkańcy ponoc czytają. Może tam wrzucić ogłoszenie?

Posted

[quote name='ronja']właściciele mają rozwieszać. niewiele wiem, nie mam bezpośredniego kontaktu z nimi, nie ja go wydawałam do adopcji.
on jest bardzo charakterystyczny, olbrzymi i puchaty[/QUOTE]
Ronju a adres mailowy do wlascicieli?

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs790.ash1/168022_1488342900853_1602377320_1037504_6863603_n.jpg[/img]

Posted

nawet kawałek słońca jest;)
tylko ludzi od cholery łazi, czego ja nie lubię;) [COLOR=gray]bo ja w ogóle nie lubię ludzi - poza małymi wyjątkami;)

[COLOR=black]lubię za to Wisienkę:loveu:[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='ronja']
bo ja w ogóle nie lubię ludzi - poza małymi wyjątkami;)

[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
Jakoś mam podobnie...Ale za to Ronję lubie i Wisienkę i Bartka..
U nas dzisiaj nie da się spacerować bo wiatrzysko takie, że dech zapiera, śnieg po kolana i psy wolą kominkowe popołudnie...

Posted

[quote name='Randa']Jakoś mam podobnie...Ale za to Ronję lubie i Wisienkę i Bartka..
U nas dzisiaj nie da się spacerować bo wiatrzysko takie, że dech zapiera, śnieg po kolana i psy wolą kominkowe popołudnie...[/QUOTE]
Ja też tak mam ;) pewnie dlatego pomagam psom, nie ludziom ;)
A u nas fajowo, byliśmy na długaśnym spacerze w lesie z psiakami, padły teraz ;)

Posted

wklejam zaległe wyniki moczu Wisienki
[IMG]http://img814.imageshack.us/img814/1802/moczwisni.jpg[/IMG]

znowu pojawiła się bilirubina i więcej jest kryształów. kontrolne siku za miesiąc. jeżeli bilirubina dalej będzie, zalecono dokładne usg wątroby

Posted

Ok, dzięki. Te cholerne kryształy :( i bilirubina jeszcze...
Karmę (Renala) zamówiłam we wtorek, powinna wkrótce dojść.

Wisienka nie może chorować, absolutnie. To jeden z najwspanialszych psów na świecie.

Posted

chyba widziałam tego psiaka i dzwoniłam właśnie pod nr . wskazany w ogłoszeniu
Psiaka widziałam na Modlińskiej na wysokości Aluzyjnej szedł w stronę Legionowa.
Nie mogłam go zabrać :(

Posted

[quote name='Diegula']chyba widziałam tego psiaka i dzwoniłam właśnie pod nr . wskazany w ogłoszeniu
Psiaka widziałam na Modlińskiej na wysokości Aluzyjnej szedł w stronę Legionowa.
Nie mogłam go zabrać :([/QUOTE]
I co Ci powiedzieli jak zadzwonilas bo okolo godziny pozniej widzano go przy Selgrosie i mowili,ze nie moga sie do wlascieli dodzwonic a ja zadzwonilam i od razu odebrali tel. wiec byli w domu.Teraz juz szukaja ale mysle ,ze za pozno sie ruszyli...............

Posted

[quote name='Ewa Marta']Oby z wątrobą wszystko było dobrze...
Mysza, może warto zapytać weta o ten renal. Bo jak wątroba jest w gorszym stanie niż nerki, to może trzeba dać karmę wątrobową?[/QUOTE]
Weci zalecili Renala ale zapytać można w sumie :)

Posted

Zapraszam do Buki ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199693-Buka-4-miesi%C4%99czna-sunia-kt%C3%B3ra-mia%C5%82a-zosta%C4%87-sprzedana-na-gie%C5%82dzie?p=16061601#post16061601[/url]

Posted

Wiesz co ja jak go zauważyłam to jadąc obok kierowcy wzięłam laptop i zaraz na wasz wątek i za tel w czasie jazdy.
Odebrali natychmiast i zaraz pojechali tylko że ja powiedziałam że na Modlińskiej na wysokości Aluzyjnej i szedł w stronę Legionowa .
Za jakieś 15 minut oni oddzwonili i się pytali gdzie bo już są na miejscu no i się okazało że oni jadą Modlińską w stronę Legionowa a ja widziałam go jadąc z Legionowa z tej strony co Tarchomin a nie Białołęka :(:( . Za nim zawrócili to troszkę minęło po jakimś czasie jakiś pan oddzwonił że go tam szukali i troszkę jeździli ale go nie znaleźli :(:(:(.
Kurde tam nie było gdzie zawrócić :(:( po za tym byliśmy umówieni :(:(.
Niedawno wracaliśmy z Wawy i specjalnie przez Jabłonną jechaliśmy ale psa nie było :(:(.