Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Super :mad: W najwiekszych galeriach, musialabym tu siedziec tydzien, zeby wsztstko przeczytac :wallbash: Ja niestety juz uciekam, koniec dostepu na dzisiaj :placz: Papa :hand:

Posted

cześć dziewczynki :multi: :multi: :multi: :multi:
ale foteczek pięknistych mojej ukochanej parki :loveu: :loveu: :loveu:

Karolina dziękuje za przesyłke :loveu: :loveu: właśnie odbieram poczte :multi: :multi: :multi: :multi: super prezencik

PS potem się pobawie ;) ;) to wam tu powstawiam :cool3: :cool3:

Posted

Fajnie wyszedl z takim kolorkiem. Te moje fotki nie sa za dobre, na nich jest bardziej szary, a na niektorych fioletowy; on ma taki nieokreslony ten kolor, w roznym swietle inaczej wychodzi, ale jest bardziej brązowy niz szary, tylko ze ciemny.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tak pańcia balety a piesy fot nie mają :mad:
Jakie balety, Vectra w koncu nie przyjechala :placz: A piesy foty maja, ale nie ma komu wstawic, bo pancia ma komp popsuty :mad: Zeby napisac posta, trzeba sie uzbroic w anielska cierpliwosc, a ja takiej nie mam :shake: Ale czytam Was, babeczki, czytam i wszystko widze :lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Jakie balety, Vectra w koncu nie przyjechala :placz: A piesy foty maja, ale nie ma komu wstawic, bo pancia ma komp popsuty :mad: Zeby napisac posta, trzeba sie uzbroic w anielska cierpliwosc, a ja takiej nie mam :shake: Ale czytam Was, babeczki, czytam i wszystko widze :lol: :evil_lol:

Cześć podglądacu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Jakie balety, Vectra w koncu nie przyjechala :placz: A piesy foty maja, ale nie ma komu wstawic, bo pancia ma komp popsuty :mad: Zeby napisac posta, trzeba sie uzbroic w anielska cierpliwosc, a ja takiej nie mam :shake: Ale czytam Was, babeczki, czytam i wszystko widze :lol: :evil_lol::shake:oj niedobra Vectra :razz:no to trudno trzeba będzie poczekać :cool3:aż komp wyzdrowieje

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj niedobra Vectra :razz:no to trudno trzeba będzie poczekać :cool3:aż komp wyzdrowieje
a pewnie że niedobra :evil_lol: :evil_lol: stara ,żylasta ,koścista :evil_lol: :evil_lol: fujjjjjjj :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a pewnie że niedobra :evil_lol: :evil_lol: stara ,żylasta ,koścista :evil_lol: :evil_lol: fujjjjjjj :diabloti:
Buhahahahaha......:megagrin: :lol!:

sNuJkA witamy w naszej galerii :multi: To jest typowa pozycja odpoczynkowa Maksia :lol:

Ala komp juz nie wyzdrowieje, bedzie nowy, ale nie wiem jeszcze kiedy :shake:

Posted

[quote name='paula_z']
Ala komp juz nie wyzdrowieje, bedzie nowy, ale nie wiem jeszcze kiedy :shake::cool3:o kurce nas też pan dr od kompików powiedział że mamy zbierać na nowy:cool3:tylko siakoś funduszy brak:mad: