PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):Bo, qrde, poszlam po te pileczki tenisowe, a Wy pognalyscie do kasy, a ja sie zagubilam :roll: a leki sa dalej, nie przy kasach, to mi sie zapomnialo :oops: wniosek z tego, ze zanim udasz się na impreze musisz zarzyć bilobil :evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A ja mam kaca :shake: CHoć zazwyczja nie miewam :shake: Ale wczoraj wlałam w siebie jakeiś niewyobrażalne ilości kawy :mdleje: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Ja zawsze mialam slaba glowe i kaca nawet po jednym piwie :roll: Wypadaloby chyba juz z psem wyjsc, ale jest okropna pogoda, gorąco i bydła pelno nad kanalkiem. A jeszcze musze psu kaganiec na klatce zakladac, bo jakas bździągwa mnie policja straszy :angryy: :placz: Quote
Paula Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Jestem zalamana :placz: :wallbash: Moj pies mnie dzis na spacerze ewidentnie olal i polecial do dwoch psow - samcow :angryy: Myslalam, ze go rozszarpie :shake: W ostatniej chwili go chyba olsnilo i wrocil do nogi; to byly bernenczyki sąsiadow, bardzo lagodne psiaki. Debil jeden, bedzie puszczany w kagancu :mad: Ale jestem wsciekla :bad-word: Ide sie :grab: Bede w nocy. Quote
e.v.a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :shake: co ten moj brat Maksiu wyprawia:mad: znowu go jakis pies ugryzie:angryy: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='paula_z']Jestem zalamana :placz: :wallbash: Moj pies mnie dzis na spacerze ewidentnie olal i polecial do dwoch psow - samcow :angryy: Myslalam, ze go rozszarpie :shake: W ostatniej chwili go chyba olsnilo i wrocil do nogi; to byly bernenczyki sąsiadow, bardzo lagodne psiaki. Debil jeden, bedzie puszczany w kagancu :mad: Ale jestem wsciekla :bad-word: Ide sie :grab: Bede w nocy.:razz:Paula nie :grab:szkoda życia Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Paula ,a Ty nie masz większych zmartwień :razz: :razz: pies to nie automat - czasem głuchnie ;) Quote
Paula Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 evaxon napisał(a)::shake: co ten moj brat Maksiu wyprawia:mad: znowu go jakis pies ugryzie:angryy: Ja sie bardziej balam o te bernenczyki, bo to przeciez takie miski, a ten moj :shake: Oczywiscie nie jest pewne, ze by je od razu zjadl, ale wole nie ryzykowac. Musze na niego bardziej uwazac :oops: Ogolnie to mam dola dzisiaj, ale chyba tak jak cale dogo :-( :-( :-( Goldenku Ozzi ['] juz przynajmniej nie cierpisz :-( Quote
Paula Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Vectra napisał(a):Paula ,a Ty nie masz większych zmartwień :razz: :razz: No wlasnie wiem :oops: Juz mi przeszlo :cool1: Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 paula_z napisał(a):No wlasnie wiem :oops: Juz mi przeszlo :cool1: no to masz szcześćie że ci przeszło :mad: :mad: :siara:;) Quote
Paula Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Vectra napisał(a):no to masz szcześćie że ci przeszło :mad: :mad: :siara:;) Oj juz dawno mi przeszlo, przeciez jak on mi zrobi "mine" to nie umiem sie dlugo gniewac :oops: :razz: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='paula_z']Oj juz dawno mi przeszlo, przeciez jak on mi zrobi "mine" to nie umiem sie dlugo gniewac :oops: :razz:;)heyka ......no i zaraz mi sie cytacik przypomniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo jak tatus zrobi dziubek , to nie ma .........;) Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Paula, a jesteś pewna, że Maksiu to taki chuligan? kurczę, chętnie przyjrzałabym się, jak on na psy reaguje... ;) A kaganiec to naprawdę super sprawa, pod warunkiem, że pies przyzwyczajony. Moja Sabina kagańcem prawie w ogóle sie nie przejmuje, mimo, że wcześniej chyba nigdy czegos takiego a pysku nie miała... Posłałam ci priwa z namiarami na kagańce. Niestety to w Koziencach, a ja myślałam, że w Piasecznie. Ale na allegro też jest facet, ktory sprzedaje podobne, może nawet lepsze, bo metal jest pokryty jakąś substancją, tak, żeby zimą kaganiec psu do pyska nie przymarzł. I ten facet jest z warszawy. Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cześć Paula:razz: A gdzie jakies nowe fotki :angryy: :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 czesc Paula jak Maksio rozrabiak :lol: :lol: :lol: cmoka w nochalopagusa przesyłam :D Quote
Paula Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Hehe, czesc dziewczęta :multi: Dzieki za cmoki :loveu: Asia, ja nie jestem pewna, bo go nie puszczam do samcow od kiedy skonczyl 8 m-cy, wtedy sie posprzeczal z rowiesnikiem astem. TZ jeszcze zeszlą jesienią go puszczal do zabawy z malym, kudlatym pieskiem i mowil, ze Maks go probowal ten tego, a tamtem sie polozyl na plecach i potem juz bylo ok. Ale ja sie boje, ostatnio szczeniaczek podlecial i latal nam miedzy nogami, to sie Maksiu zjerzyl. Musze mu ten kaganiec porzadny kupic i go przyzwyczajac. Fotek ni ma :shake: Mam jakies stare w mailu, ale one stracily troche przez to przesylanie i nie mam czasu ich zmniejszyc, bo do piatku mam duuuzo pracy, nie mam nawet czasu poodwiedzac galerii :placz: nie mowiac juz o czytaniu, zaleglosci mam na miesiac :angryy: Takze jestem z doskoku, teraz mam przerwe na szluga i kawke (rozpuszczalna z mlekiem i cukrem :diabloti: ) Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 mamusiu ty tak ciezko nie pracuj :shake: ja juz zrezygnuje z polowy prezentow na gwiazdke ale zagladaj czesciej :placz: :evil_lol: a jak z tymi sterownikami ??:razz: masz je juz wkoncu?? Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 cześć Paula :multi: :multi: a o jakim kagańcu mówicie :razz: ten co ma Max jest zły ?? Paula zostaw te robote :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Nie mam sterownika, nie ma takiego w necie :roll: A kto mnie adoptuje z Maksiem, jak rzuce robote :cool3: ? Maksiu ma kaganiec na onka :evil_lol: Ja mam tendencje do gubienia kagancow, to jest juz chyba czwarty (tzn mam dwa, ale tube materialowa); ten co ostatnio zgubilam byl najlepszy, z miekkiej skorki na malego rotka i kosztowal 35zł, ale nie moge takiego nigdzie dostac :shake: A nie kupie w ciemno, musze przymiezyc ;) Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='paula_z']Jestem zalamana :placz: :wallbash: Moj pies mnie dzis na spacerze ewidentnie olal i polecial do dwoch psow - samcow :angryy: Myslalam, ze go rozszarpie :shake: . Najwazniejsze, ze on nikogo nie roszarpal ;) i ztego nalezy się cieszyc :razz: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Paula ...nie smutkój ;) Jutro dam foty kagańca Ozzulkowego ... Quote
Paula Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Czesc; ja jeszcze jutro do pracy ide :placz: A mialam miec wolne :shake: Quote
Recommended Posts