Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
Bo, qrde, poszlam po te pileczki tenisowe, a Wy pognalyscie do kasy, a ja sie zagubilam :roll: a leki sa dalej, nie przy kasach, to mi sie zapomnialo :oops:

wniosek z tego, ze zanim udasz się na impreze musisz zarzyć bilobil :evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zawsze mialam slaba glowe i kaca nawet po jednym piwie :roll:

Wypadaloby chyba juz z psem wyjsc, ale jest okropna pogoda, gorąco i bydła pelno nad kanalkiem. A jeszcze musze psu kaganiec na klatce zakladac, bo jakas bździągwa mnie policja straszy :angryy: :placz:

Posted

Jestem zalamana :placz: :wallbash: Moj pies mnie dzis na spacerze ewidentnie olal i polecial do dwoch psow - samcow :angryy: Myslalam, ze go rozszarpie :shake:
W ostatniej chwili go chyba olsnilo i wrocil do nogi; to byly bernenczyki sąsiadow, bardzo lagodne psiaki. Debil jeden, bedzie puszczany w kagancu :mad: Ale jestem wsciekla :bad-word: Ide sie :grab: Bede w nocy.

Posted

[quote name='paula_z']Jestem zalamana :placz: :wallbash: Moj pies mnie dzis na spacerze ewidentnie olal i polecial do dwoch psow - samcow :angryy: Myslalam, ze go rozszarpie :shake:
W ostatniej chwili go chyba olsnilo i wrocil do nogi; to byly bernenczyki sąsiadow, bardzo lagodne psiaki. Debil jeden, bedzie puszczany w kagancu :mad: Ale jestem wsciekla :bad-word: Ide sie :grab: Bede w nocy.:razz:Paula nie :grab:szkoda życia

Posted

evaxon napisał(a):
:shake: co ten moj brat Maksiu wyprawia:mad: znowu go jakis pies ugryzie:angryy:

Ja sie bardziej balam o te bernenczyki, bo to przeciez takie miski, a ten moj :shake: Oczywiscie nie jest pewne, ze by je od razu zjadl, ale wole nie ryzykowac. Musze na niego bardziej uwazac :oops:

Ogolnie to mam dola dzisiaj, ale chyba tak jak cale dogo :-( :-( :-(
Goldenku Ozzi ['] juz przynajmniej nie cierpisz :-(

Posted

Vectra napisał(a):
no to masz szcześćie że ci przeszło :mad: :mad: :siara:;)

Oj juz dawno mi przeszlo, przeciez jak on mi zrobi "mine" to nie umiem sie dlugo gniewac :oops: :razz:

Posted

[quote name='paula_z']Oj juz dawno mi przeszlo, przeciez jak on mi zrobi "mine" to nie umiem sie dlugo gniewac :oops: :razz:;)heyka ......no i zaraz mi sie cytacik przypomniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo jak tatus zrobi dziubek , to nie ma .........;)

Posted

Paula, a jesteś pewna, że Maksiu to taki chuligan? kurczę, chętnie przyjrzałabym się, jak on na psy reaguje... ;)
A kaganiec to naprawdę super sprawa, pod warunkiem, że pies przyzwyczajony. Moja Sabina kagańcem prawie w ogóle sie nie przejmuje, mimo, że wcześniej chyba nigdy czegos takiego a pysku nie miała...
Posłałam ci priwa z namiarami na kagańce. Niestety to w Koziencach, a ja myślałam, że w Piasecznie. Ale na allegro też jest facet, ktory sprzedaje podobne, może nawet lepsze, bo metal jest pokryty jakąś substancją, tak, żeby zimą kaganiec psu do pyska nie przymarzł. I ten facet jest z warszawy.

Posted

Hehe, czesc dziewczęta :multi: Dzieki za cmoki :loveu:

Asia, ja nie jestem pewna, bo go nie puszczam do samcow od kiedy skonczyl 8 m-cy, wtedy sie posprzeczal z rowiesnikiem astem. TZ jeszcze zeszlą jesienią go puszczal do zabawy z malym, kudlatym pieskiem i mowil, ze Maks go probowal ten tego, a tamtem sie polozyl na plecach i potem juz bylo ok. Ale ja sie boje, ostatnio szczeniaczek podlecial i latal nam miedzy nogami, to sie Maksiu zjerzyl. Musze mu ten kaganiec porzadny kupic i go przyzwyczajac.

Fotek ni ma :shake: Mam jakies stare w mailu, ale one stracily troche przez to przesylanie i nie mam czasu ich zmniejszyc, bo do piatku mam duuuzo pracy, nie mam nawet czasu poodwiedzac galerii :placz: nie mowiac juz o czytaniu, zaleglosci mam na miesiac :angryy: Takze jestem z doskoku, teraz mam przerwe na szluga i kawke (rozpuszczalna z mlekiem i cukrem :diabloti: )

Posted

mamusiu ty tak ciezko nie pracuj :shake: ja juz zrezygnuje z polowy prezentow na gwiazdke ale zagladaj czesciej :placz: :evil_lol:

a jak z tymi sterownikami ??:razz: masz je juz wkoncu??

Posted

Nie mam sterownika, nie ma takiego w necie :roll:
A kto mnie adoptuje z Maksiem, jak rzuce robote :cool3: ?
Maksiu ma kaganiec na onka :evil_lol: Ja mam tendencje do gubienia kagancow, to jest juz chyba czwarty (tzn mam dwa, ale tube materialowa); ten co ostatnio zgubilam byl najlepszy, z miekkiej skorki na malego rotka i kosztowal 35zł, ale nie moge takiego nigdzie dostac :shake: A nie kupie w ciemno, musze przymiezyc ;)

Posted

[quote name='paula_z']Jestem zalamana :placz: :wallbash: Moj pies mnie dzis na spacerze ewidentnie olal i polecial do dwoch psow - samcow :angryy: Myslalam, ze go rozszarpie :shake:
.
Najwazniejsze, ze on nikogo nie roszarpal ;) i ztego nalezy się cieszyc :razz: