Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O boże nie było mnie od wczoraj a tu takie wiadomości. Cioteczki, pisałyście już do kogoś w sprawie transportu? Mnie przychodzi do głowy Nikus i Figu, jeśli już ktoś do nich pisał to proszę o info żeby się nie dublować a tu jest link z wątku transportowego [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29[/URL] za zwrot kosztów Warszawa - dowolne miejsce w Polsce Mam pytać ?. Bo nie chcę nikogo dublować? Edit Zresztą zapytałam już:) Wstawiłam pytanie też na transportowym [URL="http://www.dogomania.pl/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY%21?p=16064172#post16064172"]http://www.dogomania.pl/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=16064172#post16064172[/URL] Quote
Bjuta Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Bardzo Ci dziękuję!!! :loveu: Ja niestety do 16. stycznia - siedzę non-stop w operze. Tyle co się wyrwę na chwilę do komputera, ale to za mało żeby działać... Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nikus odpisał że niestety zimą nie jeździ:( Może odezwie się ktoś inny jeszzce Quote
beataczl Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Mysza2']Nikus odpisał że niestety zimą nie jeździ:( Może odezwie się ktoś inny jeszzce[/QUOTE] jest odp. z transportowego: [B]Mysza2[/B] - czy chodzi o Przebieczany k. Wieliczki? Jeśli ta miejscowośc, to jest możliwość transportu Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='beataczl']jest odp. z transportowego: [B]Mysza2[/B] - czy chodzi o Przebieczany k. Wieliczki? Jeśli ta miejscowośc, to jest możliwość transportu[/QUOTE] Tak te kolo Wieliczki Już tam biegnę dzięki:):) Quote
beataczl Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Mysza2']Tak te kolo Wieliczki Już tam biegnę dzięki:):)[/QUOTE] czyli tylko ustalic kiedy i Gasparek jedzie :multi: Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='beataczl']czyli tylko ustalic kiedy i Gasparek jedzie :multi:[/QUOTE] Napisałam na wątku transportowym, zapytałam o koszty i kiedy możliwy. Beatko ja zaraz wychodzę i nie będzie mnie przy kompie. Jak coś odpowiedzą to proszę trzymaj rękę na pulsie. Nie wiem czy Bjuta, czy Mysia są w temacie kiedy Gaspar mógłby jechać. Zadzwonię zaraz do Przebieczan , nr jest chyba w Ogłoszeniach Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 mam odpowiedż od Ajlii z wątku transportowego "Witaj, koszt wyjdzie ok. 380 zł. Biorę zwrot tylko za faktycznie przejechany kilometry, więc podaję obecnie tylko szacunkowy koszt - szczególnie że Warszawa jest duża i po niej też zdarza się zrobić sporo km. Najwcześniej mogę jechać w czwartek 13.01 , potem poniedziałek 17.01 lub wtorek 18.01. Pozdrawiam, Maja " to jest link do wątku Ajlii [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29[/URL] Quote
beataczl Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Mysza2']Napisałam na wątku transportowym, zapytałam o koszty i kiedy możliwy. Beatko ja zaraz wychodzę i nie będzie mnie przy kompie. Jak coś odpowiedzą to proszę trzymaj rękę na pulsie. Nie wiem czy Bjuta, czy Mysia są w temacie kiedy Gaspar mógłby jechać. Zadzwonię zaraz do Przebieczan , nr jest chyba w Ogłoszeniach[/QUOTE] no to bylas szybsza a dodzwonilas sie do Przebieczan? Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O rany ,jak sie ciesze:lol: Nawet z transportem wychodzi na prosta . Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='beataczl']no to bylas szybsza a dodzwonilas sie do Przebieczan?[/QUOTE] Ten telefon był do Bjuty, rozmawiałam z nią , Mysia ma dzwonić do przyszłego domku i ustalić termin Quote
Bjuta Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Teraz wróciłam do domu, niestety muszę jeszcze wyjść za pół godziny. Co mam robić? Mam nr do pani z W-wy - wysłałam go też Myszy2, nie chciałabym się włączać w logistykę z doskoku, bo wtedy zawsze się coś psuje, a do 16.I praktycznie jestem non stop w teatrze. Pani z Warszawy jest gotowa przyjąć Gaspara w każdej chwili. Poprosimy ją, żeby za jakiś czas zgodziła się na wizytę wolontariusza (uśmiechniemy się do cioć z W-wy) żeby uwiecznić Gaspara w nowym domu - no i zrobić coś w rodzaju poadopcyjnej. Nr do Przebieczan jest w pierwszym poście. Jeszcze ciągle nie mogę w to uwierzyć! :) :) :) (I wcale Gaspar nie idzie z "Mojego psa" tylko z Allegro!) Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 dzwonię do Pani z Warszawy ale nikt nie odbiera telefonu (stacjonarny to jest), może gdzieś wyszli. Ja też jestem u znajomych na imieninach ale nie mogłam wytzrymać i dorwałam się do ich kompa:) Ajlii zmieniła jeden z terminów (napisała mi na pw), możliwe terminy to: 13.01 16.01 18.01 Jak się dodzwonię to napiszę Bjutko a kiedy rozmawialyście z panią bo jeśli przed chwilą to może już zamawiać ten transport? Quote
Bjuta Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Nie dzisiaj nie rozmawiałyśmy, bo ani ja ani Mysia, nie miałyśmy przy sobie telefonu. Ale Mysia powiedziała, że jak ostatnio z panią rozmawiała, to powiedziała (ta pani), że kupuje legowisko, żeby już czekało na Gaspara. Mówiła, że może go przyjąć w każdej chwili i że może się dołożyć do transportu. Quote
Figu Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja mogę go zabrać bezpłatnie z Katowic do Warszawy, musiałybyście go tylko dowieźć do K-c. Jadę na 90% w poniedziałek 17,01. Quote
Bjuta Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ja niestety nie dam rady. Gaspar jest bardzo trudny w transporcie. Wymaga specjalnych zabezpieczeń, lub kombi z kratką. Quote
Figu Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 my jeździmy berlingo z kratką, więc warunki by miał dobre :) Quote
Mysia_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ten numer stacjonarny to chyba był do pracy tej Pani... Podała mi komórkę, ale niestety zostawiłam na karteczce w swojej pracy... Quote
Akrum Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 jej, jak się cieszę, Gasparku :):):) a ciotki powiedzcie mi, przedadopcyjnej nie bedzie najpierw? tylko od razu pojedzie? Może lepiej wysłać kogoś do Pani,co? Quote
Mysza2 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Figu']Ja mogę go zabrać bezpłatnie z Katowic do Warszawy, musiałybyście go tylko dowieźć do K-c. Jadę na 90% w poniedziałek 17,01.[/QUOTE] no to są 2 wyjścia Albo skorzystamy z propozycji Figu ale musimy znaleźć transport Przebieczany-Katowice Albo z propozycji Ajlii Przebieczany - Warszawa 380 zł (Pani zaproponowała dołożenie się do transportu) Terminy Ajlii to 13.01, 16.01. i 18.01 Quote
Poker Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 bardzo się, z małą dozą ostrożności , cieszę.Czy wizyta przedadopc.jest planowana? to dość odpowiedzialna adopcja. Poza tym były jakieś zawirowania , które przesuneły decyzję, czy na pewno się nie powtórzą ? Quote
agata51 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 I ja do krwi paznokcie zgryzam [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_218v.gif[/IMG]Ale dobrej myśli jestem Quote
wenucja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 i ja też czekam na dalszy rozwój akcji :) to byłoby piękne, wszystkie moje ukochAne psiury miałyby dom :) Quote
bela51 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ostatnio nie zagladałam, a tu takie wiesci !!! Ale nie zapeszam tylko trzymam kciuki. Napiszcie jeszcze prosze jak daleko jest z tych Przebieczan do Katowic? Niestety nie wiem gdzie sa Przebieczany:oops: Quote
Recommended Posts