Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Wszyscy kochaja Gasparka :) :) :)[/QUOTE]

kurcze a ja tak się zastanawiam czy mu w tym hoteliku dobrze... nie wiem czy nie lepiej by mu nie bylo w domku tymczasowym :( tylko jak takie cus znalezc... Gasparku jakbys wiedzial jak cie tu wszyscy uwielbiamy...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak... A mi się marzy, żeby tam posłać taki trójpak. Zajrzyjcie proszę... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele[/url]..

Posted

Moja wplata skromna za listop.opozniona nieco ,ale zawsze coś ,też poszla dziś .Pamietam zawsze o niewidomym ,pieknym Gasparze i często czytam wątek - jak wiele innych ,po cichu.:p:loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Oj tak... A mi się marzy, żeby tam posłać taki trójpak. Zajrzyjcie proszę... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele[/url]..[/QUOTE]

Bjuta, miej litość!

Posted

Gasparku, ty z nas wyciągasz i wyciągasz te pieniążki i co? dobrze się bawisz, a my tu ciułamy grosz do grosza żebyś miał :)
ale wiesz co? ty jesteś taki kochany misiek, że wszystko ci wybaczymy :)

Posted

Tak zgadza się! Przyszło 10 od Olgi7 dziękujemy! ):

Rozmawiałam dzisiaj z Agnieszką. Zaproponowała, żeby w ogłoszeniach podawać jego wiek 6 lat. Gaspar w tej chwili tak pięknie wygląda - że nie ma co mu dodawać, a w sumie nikt nie wie - ile naprawdę ma. Agnieszka mówi - że jej wygląda na faceta w sile wieku. Gaspar znowu w szczytowej formie, bo dwie suczki mają cieczkę - więc się chłopak stara... No niestety musi wychodzić w tej chwili na zmiany z facetami, bo trochę sobie skaczą do oczu (zwłaszcza z Chojrakiem mają na pieńku) - no co zrobić...

Krzyczcie na mnie, żebym wreszcie filmik wstawiła, bo z niczym się nie wyrabiam - motywacja mi jakaś potrzebna...

Posted

[quote name='Bjuta']Tak zgadza się! Przyszło 10 od Olgi7 dziękujemy! ):

Rozmawiałam dzisiaj z Agnieszką. Zaproponowała, żeby w ogłoszeniach podawać jego wiek 6 lat. Gaspar w tej chwili tak pięknie wygląda - że nie ma co mu dodawać, a w sumie nikt nie wie - ile naprawdę ma. Agnieszka mówi - że jej wygląda na faceta w sile wieku. Gaspar znowu w szczytowej formie, bo dwie suczki mają cieczkę - więc się chłopak stara... No niestety musi wychodzić w tej chwili na zmiany z facetami, bo trochę sobie skaczą do oczu (zwłaszcza z Chojrakiem mają na pieńku) - no co zrobić...

Krzyczcie na mnie, żebym wreszcie filmik wstawiła, bo z niczym się nie wyrabiam - motywacja mi jakaś potrzebna...[/QUOTE]

Bjutko!!!! Masz wstawić filmik!!! My chcemy Gaspara!!! i żeby było ostrzej rzucę wiąchą :P !@#$%^&*(*&^%$#@!@#$%^&*( !!!!!

Posted

[quote name='wenucja']Bjutko!!!! Masz wstawić filmik!!! My chcemy Gaspara!!! i żeby było ostrzej rzucę wiąchą :P !@#$%^&*(*&^%$#@!@#$%^&*( !!!!![/QUOTE]

Ja tu chciałam spokojnie zameldować, że przyszło 10 od Agaty 51 a tu na mnie krzyczą!!! No dobra... idę szukać kasety.

Posted

[quote name='Bjuta']Ja tu chciałam spokojnie zameldować, że przyszło 10 od Agaty 51 a tu na mnie krzyczą!!! No dobra... idę szukać kasety.[/QUOTE]

chciałaś porządnej motywacji to masz :P i gdzie ta kamera?? :P !@#$%^&*&^%$#@! ;)

Posted

Jest kamera... Hasło w youtubie znalezione, tylko się wgrać nie chce... Jutro zmobilizuję informatyka i jak przed 14 nie będzie to mi tu nawrzucajcie...

Posted

[quote name='Bjuta']Jest kamera... Hasło w youtubie znalezione, tylko się wgrać nie chce... Jutro zmobilizuję informatyka i jak przed 14 nie będzie to mi tu nawrzucajcie...[/QUOTE]

Spokojnie, co się odwlecze itd., a smakować będzie bardziej. A kto by ci, Bjutko, nawrzucać cokolwiek chciał. Ludzie na dogo to strasznie niecierpliwe i wymagające są. Nic tylko zdjątka i filmiki - samych frykasów by chciały.