wenucja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Ingrid44']Wszyscy kochaja Gasparka :) :) :)[/QUOTE] kurcze a ja tak się zastanawiam czy mu w tym hoteliku dobrze... nie wiem czy nie lepiej by mu nie bylo w domku tymczasowym :( tylko jak takie cus znalezc... Gasparku jakbys wiedzial jak cie tu wszyscy uwielbiamy... Quote
Akrum Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 akurat w przypadku hoteliku w Przebieczanach - to ma suuuper opiekę i dużo miłości dostaje od opiekunek :) Quote
Bjuta Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Oj tak... A mi się marzy, żeby tam posłać taki trójpak. Zajrzyjcie proszę... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele[/url].. Quote
wenucja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 uwielbiam Cię Gasparku :) czmok w nochelek, może w końcu jak będę mieć samochodzik przyjadę z torebką słodyczy ;) Quote
Bjuta Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Wpadło chłopakowi 10 od Beli51. Dziękujemy! :) Quote
Akrum Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 dzień dobry Gasparku :) czy u ciebie też dziś zimno i pada? Quote
Bjuta Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Oj pewnikiem! A tymczasem Gaspar cieszy się 20 od Mikoady - już na grudzień! Dziękujemy! ): Quote
Olga7 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Moja wplata skromna za listop.opozniona nieco ,ale zawsze coś ,też poszla dziś .Pamietam zawsze o niewidomym ,pieknym Gasparze i często czytam wątek - jak wiele innych ,po cichu.:p:loveu: Quote
agata51 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Bjuta']Oj tak... A mi się marzy, żeby tam posłać taki trójpak. Zajrzyjcie proszę... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele[/url]..[/QUOTE] Bjuta, miej litość! Quote
funia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 witaj Gaspar .Dzisiaj przeleje swoje zaległosci . Quote
funia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mam pytanie ...Co oznaczaja czerwone X przy nickach osób płacacych ? Quote
Akrum Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Gasparku, ty z nas wyciągasz i wyciągasz te pieniążki i co? dobrze się bawisz, a my tu ciułamy grosz do grosza żebyś miał :) ale wiesz co? ty jesteś taki kochany misiek, że wszystko ci wybaczymy :) Quote
Ingrid44 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='funia']Mam pytanie ...Co oznaczaja czerwone X przy nickach osób płacacych ?[/QUOTE] Zdaje sie ze to Pazdziernik bo Bjutka uzywa zmiennych kolorow jak zaznacza miesiace. Quote
Bjuta Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Tak zgadza się! Przyszło 10 od Olgi7 dziękujemy! ): Rozmawiałam dzisiaj z Agnieszką. Zaproponowała, żeby w ogłoszeniach podawać jego wiek 6 lat. Gaspar w tej chwili tak pięknie wygląda - że nie ma co mu dodawać, a w sumie nikt nie wie - ile naprawdę ma. Agnieszka mówi - że jej wygląda na faceta w sile wieku. Gaspar znowu w szczytowej formie, bo dwie suczki mają cieczkę - więc się chłopak stara... No niestety musi wychodzić w tej chwili na zmiany z facetami, bo trochę sobie skaczą do oczu (zwłaszcza z Chojrakiem mają na pieńku) - no co zrobić... Krzyczcie na mnie, żebym wreszcie filmik wstawiła, bo z niczym się nie wyrabiam - motywacja mi jakaś potrzebna... Quote
funia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ALe wynika z tego ,ze co czerwony kolor to ze nie płacone ? Prosze o odp.bo nie wiem ile ma przelac . Quote
Bjuta Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Nie, nie, czerwony jest żeby było w kratkę - brak miesiąca oznacza, że nie było wpłaty. Czyli wcale nie zalegasz, bo listopad jeszcze trwa... Quote
wenucja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Bjuta']Tak zgadza się! Przyszło 10 od Olgi7 dziękujemy! ): Rozmawiałam dzisiaj z Agnieszką. Zaproponowała, żeby w ogłoszeniach podawać jego wiek 6 lat. Gaspar w tej chwili tak pięknie wygląda - że nie ma co mu dodawać, a w sumie nikt nie wie - ile naprawdę ma. Agnieszka mówi - że jej wygląda na faceta w sile wieku. Gaspar znowu w szczytowej formie, bo dwie suczki mają cieczkę - więc się chłopak stara... No niestety musi wychodzić w tej chwili na zmiany z facetami, bo trochę sobie skaczą do oczu (zwłaszcza z Chojrakiem mają na pieńku) - no co zrobić... Krzyczcie na mnie, żebym wreszcie filmik wstawiła, bo z niczym się nie wyrabiam - motywacja mi jakaś potrzebna...[/QUOTE] Bjutko!!!! Masz wstawić filmik!!! My chcemy Gaspara!!! i żeby było ostrzej rzucę wiąchą :P !@#$%^&*(*&^%$#@!@#$%^&*( !!!!! Quote
funia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to ,dobrze .w takim razie przelewam za listopad i za grudzień .Dla slicznotki . Quote
Bjuta Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='wenucja']Bjutko!!!! Masz wstawić filmik!!! My chcemy Gaspara!!! i żeby było ostrzej rzucę wiąchą :P !@#$%^&*(*&^%$#@!@#$%^&*( !!!!![/QUOTE] Ja tu chciałam spokojnie zameldować, że przyszło 10 od Agaty 51 a tu na mnie krzyczą!!! No dobra... idę szukać kasety. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Daj Bjutka, daj, nie żałuj, czekamy.... :) Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No to ja tez nakrzycze : "gdzie ten filmik do jasnej h.........." (Sorry:oops: ) Quote
Bjuta Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Już już! Kasetka jest... teraz szukamy kamery... :) Quote
wenucja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Bjuta']Ja tu chciałam spokojnie zameldować, że przyszło 10 od Agaty 51 a tu na mnie krzyczą!!! No dobra... idę szukać kasety.[/QUOTE] chciałaś porządnej motywacji to masz :P i gdzie ta kamera?? :P !@#$%^&*&^%$#@! ;) Quote
Bjuta Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Jest kamera... Hasło w youtubie znalezione, tylko się wgrać nie chce... Jutro zmobilizuję informatyka i jak przed 14 nie będzie to mi tu nawrzucajcie... Quote
agata51 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Bjuta']Jest kamera... Hasło w youtubie znalezione, tylko się wgrać nie chce... Jutro zmobilizuję informatyka i jak przed 14 nie będzie to mi tu nawrzucajcie...[/QUOTE] Spokojnie, co się odwlecze itd., a smakować będzie bardziej. A kto by ci, Bjutko, nawrzucać cokolwiek chciał. Ludzie na dogo to strasznie niecierpliwe i wymagające są. Nic tylko zdjątka i filmiki - samych frykasów by chciały. Quote
Recommended Posts