Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou']dzisiaj Saszuńka miała, mimo podłej pogody, lepszy dzień, nawet ciutke pobiegła za mną na podwórku, troszke sie pobawiłyśmy...
kiedy tak biegła w moja strone, tak ślicznie rowiewały się te jej włoski, jest taka piękna, przez chwile wcale nie było widać, że taka chorutka biedula...
ona jest i taka kochana jak mało który psiak... któregoś dnia byłam z innym piesiem u weta i jak wróciliśmy Saszunia przybiegła do drzwi sie przywitać i radośnie lizała tego piesia po głowie, że wrócił do domu, wyjątkowa sunia z niej jest..[/QUOTE]

jestem :( SAZKA WALCZ O KAZDĄ GODZINE...WARTO:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka była w dzień cichutka..a na wieczornym spacerku zdrowo mnie pociągnęła bo chciała pogonić kotka... ;)
tak sie zdziwiłam bo ona taka grzeczniusia, że jednym paluszkiem można trzymać smycz,
a tu jak dała susa w krzaki to ja poleciałam jak gałgankowa lalka za nią...
ale cieszyłam sie ....bo kiedy tak sie czymś interesuje żywo to znaczy że się znośnie czuje..

Posted

Wierz mi, że boje sie tu wchodzic, a te smutne wiadomości, które przekazuje Kikou, po prostu mnie dobijają. Tak bardzo mi jej zal, że chce sie wyć...
Tak bym chciała, aby stał sie cud...:-(

Posted

[quote name='bela51']Wierz mi, że boje sie tu wchodzic, a te smutne wiadomości, które przekazuje Kikou, po prostu mnie dobijają. Tak bardzo mi jej zal, że chce sie wyć...
Tak bym chciała, aby stał sie cud...:-([/QUOTE]
Mi też ciężko wchodzić, ale musimy się dzielnie trzymać. Teraz pewnie dama wyleguje się na trawce... Ma dobrze, i niech tak będzie jeszcze długo... :(

Posted

miałam kilka intensywnych dni, brak czasu na komputer..

a Saszunia ma sie, odpukać, bardzo przyzwoicie...
zawsze z niepokojem patrze jak zareaguje na jedzonko bo to taki wyznacznik samopoczucia u piesiów ale niunia ładnie je, :)
dzisiaj mamy w końcu troszke słoneczka, to nawet troszke pobiegała, wieczorkiem czeka zadowolona na spacerek po wiosce...

mam takie stare pskudne strome schody, niewygodne dla piesiów, generalnie życie toczy sie na parterze ale czasem trzeba wejść na góre i Saszenka zawsze biegnie za mną jak baletniczka po tych schodach i chce wszędzie mi towarzyszyć... strasznie jest kochana