giselle4 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='kikou']dzisiaj Saszuńka miała, mimo podłej pogody, lepszy dzień, nawet ciutke pobiegła za mną na podwórku, troszke sie pobawiłyśmy... kiedy tak biegła w moja strone, tak ślicznie rowiewały się te jej włoski, jest taka piękna, przez chwile wcale nie było widać, że taka chorutka biedula... ona jest i taka kochana jak mało który psiak... któregoś dnia byłam z innym piesiem u weta i jak wróciliśmy Saszunia przybiegła do drzwi sie przywitać i radośnie lizała tego piesia po głowie, że wrócił do domu, wyjątkowa sunia z niej jest..[/QUOTE] jestem :( SAZKA WALCZ O KAZDĄ GODZINE...WARTO:) Quote
kikou Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 taka była w dzień cichutka..a na wieczornym spacerku zdrowo mnie pociągnęła bo chciała pogonić kotka... ;) tak sie zdziwiłam bo ona taka grzeczniusia, że jednym paluszkiem można trzymać smycz, a tu jak dała susa w krzaki to ja poleciałam jak gałgankowa lalka za nią... ale cieszyłam sie ....bo kiedy tak sie czymś interesuje żywo to znaczy że się znośnie czuje.. Quote
fiorsteinbock Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 To cie zaskoczyla :) Zbierala sily na wieczorną niespodzianke! Kochaniutki psiaczek! Wlasnie czytalam, ze Lucky do Was bedzie jechal - ciesze sie ogomnie! Quote
kamilawa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Dobranoc Saszuniu :*[/QUOTE] Cioteńki, odwiedzajmy Saszkę naszą kochaną. Quote
bela51 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wierz mi, że boje sie tu wchodzic, a te smutne wiadomości, które przekazuje Kikou, po prostu mnie dobijają. Tak bardzo mi jej zal, że chce sie wyć... Tak bym chciała, aby stał sie cud...:-( Quote
ewa36 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='kamilawa']Cioteńki, odwiedzajmy Saszkę naszą kochaną.[/QUOTE] Odwiedzamy ..... Quote
bela51 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tez odwiedzę, bo nadzieja umiera ostatnia. Jak sunieczka sie czuje ? Quote
fiorsteinbock Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Miziam Piekna Pania :) Pewnie juz dawno na łapka i z towarzystwem przywitana! Quote
giselle4 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Asiu, wpisz jeszcze w pierwszym poscie zakup smyczy i obrozy ;) Quote
kamilawa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='bela51']Wierz mi, że boje sie tu wchodzic, a te smutne wiadomości, które przekazuje Kikou, po prostu mnie dobijają. Tak bardzo mi jej zal, że chce sie wyć... Tak bym chciała, aby stał sie cud...:-([/QUOTE] Mi też ciężko wchodzić, ale musimy się dzielnie trzymać. Teraz pewnie dama wyleguje się na trawce... Ma dobrze, i niech tak będzie jeszcze długo... :( Quote
adkaaaaa5 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A ja wchodzac licze na dobre wiadomosci :) Saszka hop do góry :) Quote
adkaaaaa5 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Na dobranoc poniose dziewuszke i wygłaskam ;) saszuniu 3maj sie! Quote
holly101 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Kochana Saszka, trzymaj się Maleństwo... podbijamy! Quote
bela51 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Moze Kikou zajrzy i napisze jak Saszka sie dzis czuje? Quote
bela51 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kikou, napisz, ze nie jest gorzej. Jak sunieczka sie czuje ? Quote
fiorsteinbock Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Na pewno dobrze :) Aniolek grzecznie spedza czas w kikouowym niebie i macha do nas serdecznie łapeczka :) Quote
kikou Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 miałam kilka intensywnych dni, brak czasu na komputer.. a Saszunia ma sie, odpukać, bardzo przyzwoicie... zawsze z niepokojem patrze jak zareaguje na jedzonko bo to taki wyznacznik samopoczucia u piesiów ale niunia ładnie je, :) dzisiaj mamy w końcu troszke słoneczka, to nawet troszke pobiegała, wieczorkiem czeka zadowolona na spacerek po wiosce... mam takie stare pskudne strome schody, niewygodne dla piesiów, generalnie życie toczy sie na parterze ale czasem trzeba wejść na góre i Saszenka zawsze biegnie za mną jak baletniczka po tych schodach i chce wszędzie mi towarzyszyć... strasznie jest kochana Quote
bela51 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ciesze sie i ciągle czekam na cud. Przeciez czasem sie zdarzają... Dziekujemy Ci Kikou za to ze jesteś z nią. Quote
Asia76 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Saszka znów jestem u ciebie nadrobię zaległości obiecuję :-) Quote
fiorsteinbock Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Asiu a jak stoimy z finansami? Wszystko jest uregulowane? Quote
Recommended Posts