Bjuta Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Asia76 napisał(a):Kurcze zachowuje się zupełnie jak mój Fango tak samo lubi być miziany i droczy się ze mną. Bjuta dane do przelewu na pierwszej stronie Auć... Nie przyszło mi do głowy sprawdzić. Już wysyłam - 50 zł od p.b. :) Quote
Bjuta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Doszły?? Dzwoniłam dziś do Kikou. Jest porządnie zasypana (niestety też bez auta - silnik do remontu), ale dzielnie walczy z przeciwnościami przyrody. Sasza szaleje na śniegu! Uwielbia! Tarza się, wspina na największe zaspy, zjeżdża z pagórka na grzbiecie - no po prostu cieszy się jak dziecko! Jest rozkosznym czwórłapnym bałwankiem!! Żałuję, że nie mogę tego zobaczyć! Quote
Mysza2 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jak się na nią patrzy to trudno uwierzyć że takie paskudne choróbsko się w niej rozgościło. Quote
Asia76 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Bjuta napisał(a):Doszły?? Dzwoniłam dziś do Kikou. Jest porządnie zasypana (niestety też bez auta - silnik do remontu), ale dzielnie walczy z przeciwnościami przyrody. Sasza szaleje na śniegu! Uwielbia! Tarza się, wspina na największe zaspy, zjeżdża z pagórka na grzbiecie - no po prostu cieszy się jak dziecko! Jest rozkosznym czwórłapnym bałwankiem!! Żałuję, że nie mogę tego zobaczyć! Bjuta doszły pieniądze dziękujemy Quote
bela51 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja tez mam do wplacenia 80 zl dla Saszki z bazarku dla chorych ONek. Prosze , przypomnijcie mi nr konta. Quote
giselle4 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bjuta napisał(a):Doszły?? Dzwoniłam dziś do Kikou. Jest porządnie zasypana (niestety też bez auta - silnik do remontu), ale dzielnie walczy z przeciwnościami przyrody. Sasza szaleje na śniegu! Uwielbia! Tarza się, wspina na największe zaspy, zjeżdża z pagórka na grzbiecie - no po prostu cieszy się jak dziecko! Jest rozkosznym czwórłapnym bałwankiem!! Żałuję, że nie mogę tego zobaczyć! Bjuta,ja tez zobaczyc szczesliwa Saszke ...bezcenne:) Quote
bela51 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Przelew z bazarku został zrobiony ( 80 zł ). Quote
Bjuta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiu 76 - te 50 zł, które wpisałaś w rozliczeniu za listopad to wpłaciła p.b. :lol: - ja byłam tylko "bankiem pośredniczącym" ;) Quote
ewa36 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kochana psina .....:) Niech się cieszy zimą tego roku jest piękna - na razie jak na pocztówce :) Quote
Asia76 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Bjuta']Asiu 76 - te 50 zł, które wpisałaś w rozliczeniu za listopad to wpłaciła p.b. :lol: - ja byłam tylko "bankiem pośredniczącym" ;)[/QUOTE] ok :-), poprawiłam Quote
fiorsteinbock Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Zimowe szalenstwo nasze pieknej Saszki jest mozliwe tylko dzieki Waszej dobroci i hojnosci. Nie zapominam rowniez o troskliwej opiece Kikou :) Pozdrawiamy obie dziewczyny :) Quote
ewa36 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Zimowe szalenstwo nasze pieknej Saszki jest mozliwe tylko dzieki Waszej dobroci i hojnosci. Nie zapominam rowniez o troskliwej opiece Kikou :) Pozdrawiamy obie dziewczyny :)[/QUOTE] Dołączam całym serduchem :) Quote
giselle4 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Saszenko na pierwsza ,Tymasz szczescie aniołku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197732-Amor-to-najpeikniejsze-slowa-dlal-tegiego-dziadka-jak-ja.Czy-mnie-pokochasz?p=15876266#post15876266[/URL] Quote
fiorsteinbock Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Dziewczyny, zajrzyjcie jeszcze do Kajtusia - on potrzebuje naszej pomocy:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197768-10-letni-Kajtek-rozpaczliwie-szuka-DS-b%C4%85d%C5%BA-DT!Oddany-na-quot-wieczne-przechowanie-quot?p=15879051#post15879051[/url] Quote
adkaaaaa5 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Saszuniu co u Ciebie? Mizianki dla panienki sle:) Quote
Asia76 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Witam jutro puszczę przelew do Kikou, Saszka do góry hop Quote
giselle4 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Saszenko...dzisaj bedą fotki Edytka wstawi a ja przylece zobaczyc:) Quote
fiorsteinbock Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Beda Gisellko, przepraszam wstawilam u Lisia a Saszke pominelam :( wieczorem wstawie - jak juz rodzinka polozyc sie lulu. A Saszka czuje sie bardzo dobrze, lepiej niz na poczatku kiedy pojechala do Kikou - wiec pobyt jej sluzy, ma bardzo dobra opieke i kochana Pania, nie wspominajac o futrzastych Przyjaciolach. Uwielbia zabawy na sniegu, ma nadal mnostwo energii i mysle, ze z taki futrem lepiej jej zima niz latem, w te okropne upaly. Cioteczki, zycze Wam Wesolych i Spokojnych Swiat. Dziekuje za kazde odwiedziny, za kazdy grosz dla Niej, za milosc i empatie. Jestescie wspaniale i dzieki Wam kolejna psia dusza zaznaje normalnosci! Quote
Mysza2 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A ja życzę wszystkim dolnośląskim kochanym ciotkom i ich podopiecznym ze schronisk, i DT. i wszystkim darczyńcom zdrowych i spokojnych Świąt i tego aby jak najmniej było tych naszych bied, a jak już będa to żeby mialy taką opiekę jak Sasza. Lisio, Agdanek i wszystkie psiaki u Kikou:tree1::tree1: Quote
fiorsteinbock Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dziekuje w imieniu swoim i psiakow, przylaczam sie rowniez do zyczen Myszy a teraz zdjecia Saszki :) Quote
fiorsteinbock Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Tak wygladaja dzierzoniowskie psiaki! Tak sie rozkosznie bawia w sniegu, szczesliwe - niczym nieskrepowane! Dziekuje wszystkim Cioteczkom, Wujaszkom za kazde wsparcie i za szanse na normalne zycie - oferowane Saszce :) I dziekuje Kikou za opieke nad nimi. Wesolych Swiat :loveu::sabber: Quote
Mysza2 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 To Saszka z Lisiem tak szaleje :):). Cudna sunia. Oby jak najdłużej była w takiej kondycji i taka radosna:):) Quote
fiorsteinbock Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Tak, z Liskiem sobie pozwalaja na calego :) Quote
Recommended Posts