Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia76 napisał(a):
Kurcze zachowuje się zupełnie jak mój Fango tak samo lubi być miziany i droczy się ze mną. Bjuta dane do przelewu na pierwszej stronie

Auć... Nie przyszło mi do głowy sprawdzić. Już wysyłam - 50 zł od p.b. :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły??

Dzwoniłam dziś do Kikou. Jest porządnie zasypana (niestety też bez auta - silnik do remontu), ale dzielnie walczy z przeciwnościami przyrody. Sasza szaleje na śniegu! Uwielbia! Tarza się, wspina na największe zaspy, zjeżdża z pagórka na grzbiecie - no po prostu cieszy się jak dziecko! Jest rozkosznym czwórłapnym bałwankiem!! Żałuję, że nie mogę tego zobaczyć!

Posted

Bjuta napisał(a):
Doszły??

Dzwoniłam dziś do Kikou. Jest porządnie zasypana (niestety też bez auta - silnik do remontu), ale dzielnie walczy z przeciwnościami przyrody. Sasza szaleje na śniegu! Uwielbia! Tarza się, wspina na największe zaspy, zjeżdża z pagórka na grzbiecie - no po prostu cieszy się jak dziecko! Jest rozkosznym czwórłapnym bałwankiem!! Żałuję, że nie mogę tego zobaczyć!

Bjuta doszły pieniądze dziękujemy

Posted

Bjuta napisał(a):
Doszły??

Bjuta,ja tez
zobaczyc szczesliwa Saszke ...bezcenne:)

Posted

[quote name='Bjuta']Asiu 76 - te 50 zł, które wpisałaś w rozliczeniu za listopad to wpłaciła p.b. :lol: - ja byłam tylko "bankiem pośredniczącym" ;)[/QUOTE]
ok :-), poprawiłam

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zimowe szalenstwo nasze pieknej Saszki jest mozliwe tylko dzieki Waszej dobroci i hojnosci. Nie zapominam rowniez o troskliwej opiece Kikou :)
Pozdrawiamy obie dziewczyny :)[/QUOTE]

Dołączam całym serduchem :)

Posted

Saszenko na pierwsza ,Tymasz szczescie aniołku
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197732-Amor-to-najpeikniejsze-slowa-dlal-tegiego-dziadka-jak-ja.Czy-mnie-pokochasz?p=15876266#post15876266[/URL]

Posted

Dziewczyny, zajrzyjcie jeszcze do Kajtusia - on potrzebuje naszej pomocy:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197768-10-letni-Kajtek-rozpaczliwie-szuka-DS-b%C4%85d%C5%BA-DT!Oddany-na-quot-wieczne-przechowanie-quot?p=15879051#post15879051[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Beda Gisellko, przepraszam wstawilam u Lisia a Saszke pominelam :( wieczorem wstawie - jak juz rodzinka polozyc sie lulu. A Saszka czuje sie bardzo dobrze, lepiej niz na poczatku kiedy pojechala do Kikou - wiec pobyt jej sluzy, ma bardzo dobra opieke i kochana Pania, nie wspominajac o futrzastych Przyjaciolach. Uwielbia zabawy na sniegu, ma nadal mnostwo energii i mysle, ze z taki futrem lepiej jej zima niz latem, w te okropne upaly. Cioteczki, zycze Wam Wesolych i Spokojnych Swiat. Dziekuje za kazde odwiedziny, za kazdy grosz dla Niej, za milosc i empatie. Jestescie wspaniale i dzieki Wam kolejna psia dusza zaznaje normalnosci!

Posted

A ja życzę wszystkim dolnośląskim kochanym ciotkom i ich podopiecznym ze schronisk, i DT. i wszystkim darczyńcom zdrowych i spokojnych Świąt i tego aby jak najmniej było tych naszych bied, a jak już będa to żeby mialy taką opiekę jak Sasza. Lisio, Agdanek i wszystkie psiaki u Kikou:tree1::tree1:

Posted

Tak wygladaja dzierzoniowskie psiaki! Tak sie rozkosznie bawia w sniegu, szczesliwe - niczym nieskrepowane!
Dziekuje wszystkim Cioteczkom, Wujaszkom za kazde wsparcie i za szanse na normalne zycie - oferowane Saszce :) I dziekuje Kikou za opieke nad nimi.

Wesolych Swiat :loveu::sabber: