Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']ja mówię o tych:

[URL]http://allegro.pl/olimp-gold-omega-3-60-kaps-1000mg-super-jakos-i1218903783.html[/URL][/QUOTE]
dokladnie te mialam na mysli, zmylila mnie "omega 3 i 6"
Kapsulki zakupione, adres podalam Twoj wiec w nast tyg mysle, ze dostracza. Kupilam 180 kaps. pewnie podajesz i innym podopiecznym to sie przydadza na jakis czas.
Daj znac kiedy bedzie potrzebna kolejna dostawa :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']dokladnie te mialam na mysli, zmylila mnie "omega 3 i 6"
Kapsulki zakupione, adres podalam Twoj wiec w nast tyg mysle, ze dostracza. Kupilam 180 kaps. pewnie podajesz i innym podopiecznym to sie przydadza na jakis czas.
Daj znac kiedy bedzie potrzebna kolejna dostawa :)[/QUOTE]

bardzo pięknie dziękujemy!!!!

Posted

Czyli w adopcjach na pierwszej stronie 25domków mogę podać informację, że Sasza ma już swój domek? Szasza była wklejona na tamtym wątku, a robię teraz jego aktualizację.

Posted

teraz akurat Saszenia troche smutna bo sie rujka przypałętała i dziewuszka odizolowana od stadka....
a ona tak lubi razem ze wszystkimi być... miejmy tylko nadzieje że nie bedzie całe 3 tygodnie trwała...

i kapsułki omega dotarły!!!!
bardzo dziękujemy!!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']....

Saszko, jeszcze taka niedyspozycja cie dopadla![/QUOTE]

to jest nawet podwójnie źle.....
każde "ruchy" hormonalne przy nowotworach hormonozależnych są niebezpieczne czasem wzmagają proces chorobowy...

Posted

[quote name='kikou']to jest nawet podwójnie źle.....
każde "ruchy" hormonalne przy nowotworach hormonozależnych są niebezpieczne czasem wzmagają proces chorobowy...[/QUOTE]
A w jej stanie sterylizacja zupelnie odpada...
Sytuacja patowa :(

Posted

Przepraszam za spam, potzrebuje pomocy w oglaszaniu 4 pieknych suczek z Azyla, zajrzyjcie :razz:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192782-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-dziewczyny-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w!-M%C5%82ode-%C5%9Bliczne-i-sterylizowane.?p=15372601#post15372601[/url]