Jump to content
Dogomania

Rufus - zostaje na stałe w dt :) wspierany przez SOS Bokserom. DZIĘKUJEMY ZA POMOC

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maruda666']To jakiś wiosenny wysyp bokserzych bid?? Co jeden to bardziej chory :( Rufusiku, trzymam mocno kciuki, żeby wyniki biopsji były dobre !![/QUOTE]
Dokładnie :-( Alduś łapka po amputacji kości udowej, Rufus, amputacja łapy, Dropsik tez ma problem z łapkami :-( Straszne, cioteczko straszne, można się pochlastać :-(:mad:

Posted

[quote name='Kamila28']A ten bazarek to dla Rufusa i Dropsa jednocześnie?[/QUOTE]
wszystko i tak idzie do jednego "wora" :) z czegoś trzeba płacić.. ale powiem Wam, że te ostatnie przypadki.. Drops, Rufus i reszta dają nam tak po tyłku...
Jest ciężko, nie ma co ukrywać. Mimo wygranej w Krakvecie, rachunki z lecznic powalają.. Musimy ograniczyć pomoc kolejnym psom, to jet straszne :(

Aga szykuje bazarek książkowy, niedługo wystawimy też zabawki...

Posted

No to zadanie dla każdego!!!! szukacie w domu co macie niepotrzebnego i na bazarek dla naszych boksi i nienaszych też, przecież nie mozna im nie pomóc :shake:
A i cała rodzinkę zaangazujcie!!! :cool3: :eviltong:

Posted

[COLOR=SeaGreen][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5]Zapraszam na bazarek z książkami[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183709-KSI%C4%84%C5%BBKI-39-tytu%C5%82%C3%B3w-dla-ka%C5%BCdego-dla-Rufusa-kt%C3%B3rego-czeka-amputacja-do-25.04-do-22[/URL]

Posted

[quote name='Bailando']Dziękuje za zaproszenie Kapsel
Zapisuje sobie, będę śledzić losy Rufuska. Niestety narazie nie mogę pomóc ale jak cos się zmieni to dam znać
Pozdrawiam[/QUOTE]

Dziękuję, że przyszłaś. My mamy szczęśliwe i zdrowe psy i innym trzeba pomóc, bo co zrobią bez nas? :shake:

Posted

[quote name='Kapsel']Dziękuję, że przyszłaś. My mamy szczęśliwe i zdrowe psy i innym trzeba pomóc, bo co zrobią bez nas? :shake:[/QUOTE]

Przeraża mnie to ile jest porzuconych, chorych i samotnych psów. Ludzie chyba nie mają serca

Posted

[quote name='Bailando']Przeraża mnie to ile jest porzuconych, chorych i samotnych psów. Ludzie chyba nie mają serca[/QUOTE]

Dokładnie, my tak nigdy byśmy nie zrobiły, prawda? Szkoda gadać, już brak łez :-(

Posted

[quote name='Kapsel']Dokładnie, my tak nigdy byśmy nie zrobiły, prawda? Szkoda gadać, już brak łez :-([/QUOTE]

Jasne, że nie. Choć czasami się złoszcze na swoją ale nigdy bym jej nie porzuciła czy cokolwiek innego. Musiałabym nie mieć serca i sumienia. Przecież to takie słodkie i kochanie pieski

Posted

[quote name='gazzy']Jestem na prośbę Kapselka ;) Rozumiem , że potrzebne pieniądze ?[/QUOTE]

No właśnie, żeby ratowac i leczyć psa, potrzebne są pieniądze, bez nich...:shake::-(:-(
Dziękuję Gazzy że jesteś! :loveu:

Posted

[quote name='gazzy']Znajoma przelała lub przeleje 20 zł. Tytuł : dla Rufusa :)[/QUOTE]
W przelewach dodawajcie "dogomania" łatwiej to wyszukać.. i tu podliczyć.

Posted

[quote name='gazzy']Znajoma przelała lub przeleje 20 zł. Tytuł : dla Rufusa :)[/QUOTE]
Dzięki Gazzy za pomoc. Jesteś Kochana i ta Twoja znajoma również.
Bardzo dziękuję :Rose:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Jestem na prośbę gazzy. Oczywiście przeleję jakąś kwotę, ale nie będzie to dużo, bo mam od cholery deklaracji stałych i Trotterka (nowotwór śledziony).[/QUOTE]
Goldenek2 Bardzo dziękujemy za dobre serduszko :loveu::Rose:

Posted

Rufuska czeka amputacja łapki, to jest straszne i tego przeżyć nie mogę.:-(
Dosyć że amputacja to jeszcze na taką straszną potworną operację
pieniędzy nie ma :shake:

Posted

Nie wolno biadolić tylko trzeba na wątek ściągnąć jak najwięcej ludzi. Można wyjść poza dogomanię z mailem przechodnim o nieszczęśiu tego psa. Trzeba tylko znależć kogoś, kto przygotuje taki mail, wklei zdjęcie i jakoś ładnie opisze tę historię. Ten mail trzeba wysłać do dogomaniaczek, a każda z nas do wszystkich ze swojej listy kontaktów. Trzeba w mailu podać konto i pozostałe dane do przelewu. Trzeba napisać, że liczy sie każda złotówka. Teraz większość może robić bezpłatne przelewy. O ile wiem, to można poprosić Agę (gazzy) o przygotowanie takiego maila.
Sporo pieniążków np. moi znajomi wpłacili na Szansa-pomoc goldenom gdy wysłałam Im ulotkę o 1% podatku.
Nie załamujmy rąk - tylko weżmy się do roboty :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

Aż mi się w głowie zakręciło od Twojej przedsiębiorczości :roll::multi::oops: Jaka Ty jesteś pomysłowa i jaka bojowa :loveu:
Ściągałam ludzi na wątek :roll: ale nikt nie ma pieniędzy:-( tylko nieliczne osoby coś wpłaciły.
Poprosimy Gazyy o zrobienie takiego maila :multi::multi::multi: To bardzo dobry pomysł! :lol:
Bierzemy się do roboty!!! Dzięki za wszystko Goldenek2:calus:

Posted

Tutaj tez jest bazarek na Rufuska [url]http://www.dogomania.pl/threads/183709-KSI%C4%84%C5%BBKI-39-tytu%C5%82%C3%B3w-dla-ka%C5%BCdego-dla-Rufusa-kt%C3%B3rego-czeka-amputacja-do-25.04-do-22[/url]

Posted

Dziękujemy Goldenek :)
mail jest przygotowany z apelem o pomoc, bo sytuacja jest nieciekawa. A Drops i Rufus pochłaniają majątek.
Przygotowujemy też apel z grafiką na stronę internetową... Najgorsze, że jest tyle bid a ludzie powoli nie mają już pieniędzy.
Ale walczymy i walczyć będziemy :)